Gebedspunte teen nederlaag

1
9069

Psalm 18:37-40 Ek het my vyande agtervolg en hulle ingehaal; Ek het hulle verwond dat hulle nie kon opstaan ​​nie; hulle het onder my voete geval. Want U het my met krag omgord vir die geveg; U het die wat teen my opgestaan ​​het, onder my neergelê. Ook het U my die nekke van my vyande gegee; dat Ek die wat My haat, kan vernietig.

Vandag gaan ons te doen kry met gebedspunte teen nederlaag. Gebed teen nederlaag is a gebed van genoeg is genoeg, dit is 'n gebed van oorlogvoering, 'n gebed om elke vyand te verslaan wat oorlog wil voer. Jy hoef nie te wag totdat jy onder aanval is voordat jy die vyand aanval nie. Jy behoort radikaal te wees. Deuteronomium 20:4 Want die HERE jou God is Hy wat saam met jou gaan om vir jou te veg teen jou vyande, om jou die oorwinning te gee. God is 'n vegter en Hy ly geen vorm van nederlaag tydens die geveg nie. As ons God se volk is, moet ons in geen situasie ’n nederlaag ly nie.

Die Skrif het gesê diegene wat hulle God ken, sal sterk wees en hulle sal wel uitbuit. Ons is bedoel om te oorheers op alle terreine van die lewe. Nederlaag is nooit ons deel in die lewe nie, ons is gebou om te wen in alle gevolge van die lewe. As jy ’n nederlaag ly op enige terrein van die lewe, het ons hierdie gebede saamgestel soos deur die gees van God gerig. Al wat van jou nodig is, is om saam te stem en te glo dat God jou oorwinning kan gee oor elke situasie waarin jy nog altyd 'n nederlaag beleef het. Nederlaag is vandag verby in jou lewe in die naam van Jesus Christus

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Sluit aan by jou geloof met ons s'n en kom ons bid saam.


Gebedspunte

 • Vader Here, ek dank U vir die genade om hierdie gebedsgids te vind. Ek dank U vir U genade oor my lewe. Ek loof jou vir jou beskerming. Mag u naam hoog verheerlik word in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader Here, ek bid vir die vergifnis van sonde. Op elke terrein van die lewe wat ek gesondig het en u glorie ontbreek, bid ek dat u my vandag vergewe in die Naam van Jesus. Elke sonde wat my gebede sal verhinder, ek bid dat u my vandag vergewe in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek sluit aan by my geloof as ek in ooreenstemming kom met die predikant wat hierdie gebedsgids vrystel. Ek verwag die manifestasie van beantwoorde gebede in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, in elke situasie van my lewe dat die vyand my pla, bid ek vir die mag om vandag gesag oor die vyand te neem in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader Here, ek vra die genade om in die wêreld te oorheers. Ek bid vir die krag om te ontgin. Ek vra vir die krag om myself te bevry uit die houvas van die vyand, ek vra dat u my vandag die genade sal gee in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, in elke opsig dat die vyand my verslaan het deur die gees van konstante mislukking in my loopbaan. Here, ek bid dat U my vandag oorwinning gee in die Naam van Jesus Christus. 
 • Here, ek kom teen die krag van nederlaag, want die Skrif het gesê dat hy wat in my lewe, groter is as hy wat in die wêreld leef. Vader, ek neem beheer oor elke lewensituasie in die naam van Jesus Christus. 
 • Here, ek besluit oor my loopbaan, ek sal nie verslaan word in die naam van Jesus Christus nie. Vader, ek bid vir die genade om groot wedervaringe in my loopbaan te doen in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader Here, oor my huwelik sal die vyand nie daaroor triomfeer in die Naam van Jesus Christus nie. Here Jesus, ek vra dat U vandag die wiel van my huwelik sal neem in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader Here, ek bid dat ek oor my kinders hulle nie aan die vyand sal verloor nie. Want daar is geskrywe: My kinders is vir tekens en wonders. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, my kinders sal nie 'n instrument word in die hande van die duiwel in die naam van Jesus Christus nie. 
 • Vader Here, ek haal elke vyand in wat teen my lewe en lot werk. Elke man en vrou wat hulself toegewy het om deur die vyand teen my gebruik te word, ek verslaan hulle vandag in die naam van Jesus Christus. 
 • “O Dood, waar is jou angel? O Hades, waar is jou oorwinning? Die angel van die dood is sonde, en die krag van sonde is die wet. Maar God sy dank wat ons die oorwinning gee deur onse Here Jesus Christus. Ek oorwin die mag van die dood deur die bloed van Christus in die naam van Jesus Christus. 
 • Want daar is geskrywe Geen wapen wat teen jou gesmee word, sal slaag nie, en jy sal elke tong wat teen jou opstaan ​​in die oordeel, verwyt. Dit is die erfdeel van die dienaars van die HERE en hulle regverdiging van My, spreek die HERE.” Ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke wapen wat die vyand ontwerp het om my te benadeel, ek vernietig hulle vandag in die naam van Jesus Christus. Ek sal nie 'n nederlaag ly in die strik van die vyand in die naam van Jesus Christus nie. 
 • Here, die Skrif sê: Die Here jou God wat voor jou uit gaan, sal self vir jou veg, net soos Hy voor jou oë met jou in Egipte gedoen het. Vader, terwyl U vir die kinders van Israel teen die Egiptenare geveg het en U aan hulle oorwinning gegee het, bid ek dat U my die oorwinning sal gee oor elke moeilikheid van die lewe in die Naam van Jesus Christus. 
 • Daar is geskrywe: Nee, in al hierdie dinge is ons meer as oorwinnaars deur Hom wat ons liefgehad het. Ek verklaar dat ek meer as 'n oorwinnaar is in die naam van Jesus Christus. In alle gevolge van my lewe is ek meer as 'n oorwinnaar in die naam van Jesus Christus. Ek oorwin vandag 'n nederlaag in die naam van Jesus Christus.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebedspunte om in 'n nuwe ryk te begin
Volgende artikelGebedspunte teen die plaag van stagnasie
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.