Gebedspunte om onstuitbaar te word

1
11231

Vandag gaan ons te doen kry met gebedspunte om onstuitbaar te word. Die woord onstuitbaar beteken iets wat nie verhinder of gekeer kan word nie. Eers voordat ek en jy onstuitbaar word vir die mag van die vyand, sal ons dalk nie onsself uit hul strik kan bevry nie. Die kinders van Israel het onstuitbaar geword by die aanskoue van die Egiptenaars omdat God met hulle was.

Wanneer ons onstuitbaar word, sal geen vyand dit waag om in ons pad te staan ​​nie. Stel jou 'n olifant voor wat deur die oerwoud loop, geen dier of plant kan in sy pad staan ​​nie. Enigiemand wat dit waag om teen die olifant te staan, sal reg onder sy voete vertrap word. Dit is die tipe lewe wat ons as gelowiges moet leef. Die Skrif sê in die boek van Galasiërs 6:17 Laat niemand my van nou af pla nie, want ek dra die tekens van die Here Jesus in my liggaam. Die waarheid is dat die merk van Christus nie 'n waarborg is dat ons nie aangeraak sal word nie, dit is net 'n identiteit wat ons onstuitbaar is. Selfs wanneer die moeilikheid van die lewe oor ons kom, sal hulle ons nooit oorwin nie. Selfs Christus is deur die vyand verhoor, hulle kon hom nie keer nie.

Wanneer ons onstuitbaar word, sal ons heerlikheid ongehinderd skyn. Intussen maak ons ​​nie onstuitbaar om krag te hê nie. Ons moet ons rol speel om gehoorsaam te wees aan die Here. Simson het die mag gehad, maar hy was onverskillig en dit het gemaak dat hy 'n prooi van die vyand geword het. Wanneer die krag van God oor ons kom, kry ons krag en word ons onstuitbaar wanneer ons streng by die stem van die Here hou en Sy gebooie onderhou. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, jy sal vandag onstuitbaar word in die Naam van Jesus Christus. Geen krag van die vyand sal jou kan keer nie.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Die teenwoordigheid van God baar die genade van onstuitbaar wees. Die boek van Psalm 114:1 Toe Israel uit Egipte uitgetrek het, die huis van Jakob uit 'n volk van vreemde taal, het Juda sy heiligdom geword en Israel sy heerskappy. Die see het dit gesien en gevlug; Jordaan het teruggedraai. Die berge het gespring soos ramme, die klein heuwels soos lammers. Wat skort jou, o see, dat jy gevlug het? O Jordaan, dat jy omgedraai het? O berge, dat julle soos ramme oorgeslaan het? O klein heuwels, soos lammers? Bewe, o aarde, voor die aangesig van die Here, voor die aangesig van die God van Jakob, wat die rots in 'n waterplas verander het, die klip in 'n waterfontein. Niks kon die kinders van Israel keer om uit ballingskap te kom nie. Die see kon hulle nie keer nie, Jordaan kon nie, die berge kon nie. Ek besluit deur die krag van die Here, jy sal nie hierdie jaar gekeer word in die Naam van Jesus Christus nie.


Gebedspunte

 • Vader, ek dank U vir U genade en genade oor my lewe. Ek dank u vir u voorsiening. Ek verhef jou vir jou guns, mag jou naam hoog verheerlik word in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader, die Skrif het gesê ons kan nie voortgaan om in sonde te wees en genade te vra om oorvloedig te wees nie. Here, ek vra om vergifnis van my sonde. Elke sonde wat my 'n slaaf gemaak het, vra ek dat u my vandag vergewe in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader Here, ek bid vir die genade van bonatuurlike spoed in die Naam van Jesus. Elke krag van die vyand wat my afjaag om my vertrap te kry, ek vra vir die krag om te hardloop en hulle agter te laat in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek stuur die vuur van God die Almagtige om die been te vernietig van enige sterk man of vrou wat beloof het om my met hul bene te hou. Ek besluit dat die vuur van God vandag hul bene oor my vernietig in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader, elke krag wat die mense voor my gestop het, ek bepaal dat hulle my nie sal keer in die Naam van Jesus Christus nie. Terwyl jy die kinders van Israel onstuitbaar gemaak het vir elke beperkende en intimiderende mag, bid ek dat jy my onstuitbaar sal maak in die Naam van Jesus Christus.
 • Here, vandag word ek 'n verskrikking van die mag van onmoontlikheid in die naam van Jesus Christus. Elke mag wat sukses vir my onmoontlik wil maak, elke mag wat vordering wil maak wat vir my verbode is, steek ek jou vandag aan die brand in die naam van Jesus Christus.
 • Here, ek bid dat my heerlikheid nie begrawe sal word in die Naam van Jesus Christus nie. Elke mag, elke agent van die duisternis wat uit die put van die hel gestuur word om met my heerlikheid te speel, ek bepaal dat die wraak van die Here vandag oor hulle kom in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader, elke begrawe heerlikheid in my, staan ​​op hierdie oomblik in die Naam van Jesus Christus. Ek bepaal dat die krag van opstanding oor elke dooie heerlikheid sal kom, elke heerlikheid wat begrawe is, sal vandag weer lewendig word in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, elke krag van beperking in my lewe, ek vernietig u vandag in die naam van Jesus Christus. Elke krag wat mense in my geslag beperk, ek verbreek vandag u vloek oor my in die naam van Jesus Christus.
 • Want daar is geskrywe: Hy wat die Seun vrygemaak het, is waarlik vry. Ek verkondig my vryheid van elke beperkende mag, elke mag van onmoontlikheid, elke agent van moeilikheid, ek is vandag vry van jou in die naam van Jesus Christus.
 • Van vandag af weier ek om verslaan te word, ek is meer as 'n oorwinnaar in die naam van Jesus Christus. My lewe en werk ontvang vandag die genade van meer as 'n oorwinnaar in die naam van Jesus Christus.
 • Ek verhef myself ver bo alle owerheid en mag en mag en heerskappy en elke naam wat genoem word, nie net in hierdie eeu nie, maar ook in die wat kom. Van vandag af sal geen mag of owerheid naby my kom in die naam van Jesus Christus nie.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebedspunte teen die plaag van stagnasie
Volgende artikelGebedspunte teen die plaag van mislukking
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

1 KOMMENTAAR

 1. Hay Postor am Mary van Kenia het jou blog gevolg, maar nou voel ek so af my man oorgelaat aan iemand se vrou, net om alleen gelaat te word saam met my kinders om te betaal vir die vrag wat ek opgedoen het om ons besigheid 'n hupstoot te gee, hulle het geskop Ek het uit daardie besigheid wat ons saam met my man begin het, Sondag het hulle my gevestig en my bloed vergiet waar ek beserings opgedoen het, met niemand gelos om ons besigheid te begin nie.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.