Gebedspunte teen die plaag van die dood

0
10886

Vandag gaan ons handel oor gebedspunte teen die plaag van die dood. Net soos die plaag van mislukking in die lewe van 'n individu of gesin kan opereer, kan die plaag van die dood 'n hele gesin erg kwel. 'n Familie wat deur die plaag van die dood gekwel word, sal jy 'n soortgelyke patroon van dood opmerk. Dit kan wees dat hulle sterf wanneer hulle sekere ouderdom of status nader, dit kan wees dat hulle deur 'n spesifieke siekte of siekte getref sal word wat uiteindelik tot die dood sal lei.

Die plaag van die dood bring die planne van God tot stilstand in die lewe van 'n mens. Dit verhinder 'n man om sy volle potensiaal in die lewe te bereik. Jy mag dalk agterkom dat jy meer as nie jouself in die droom dood sien of droom dat 'n lid van jou gesin gesterf het aan dieselfde siekte wat iemand in jou gesin doodgemaak het. As jy dit ervaar het, moet jy vurig bid. Die Here het belowe om mense te bevry van die plaag van die dood. Hy het belowe om die plaag te verbreek en Sy volk van hierdie verskriklike invloed te verlos.

Ek bepaal deur die genade van die Here, die plaag van die dood oor jou familie word vernietig in die Naam van Jesus Christus. Elke plaag van die dood wat voorberei om te begin werk oor jou lewe, ek bepaal dat hul operasie hierdie oomblik eindig in die naam van Jesus Christus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebedspunte

 • Here, ek dank U vir u barmhartigheid, ek dank U sodat u genade hoogs verhef mag word in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek bid vir die vergifnis van my sondes, in elke opsig wat ek gesondig het en dit ontbreek aan u heerlikheid, ek bid dat U my vandag vergewe in die Naam van Jesus Christus. Want daar is geskrywe, al is my sondes so rooi soos Scarlett, hulle sal witter gemaak word as sneeu, as hulle rooi soos bloedrooi is, sal hulle witter gemaak word as wol. Vader, ek bid dat U my sondes afwas en my weer gesond maak in die Naam van Jesus Christus.
 • Here, ek kom teen die plaag van die dood wat in my familie werk, ek bepaal deur die gesag van die hemel dat hul operasie vandag tot 'n einde kom in die naam van Jesus Christus.
 • Here, ek bid vandag die vesting van ontydige dood oor my en my gesin in die Naam van Jesus Christus. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, jou vesting van duisternis oor my lewe, ek vernietig jou vandag in die Naam van Jesus Christus.
 • Die Skrif sê ek sal nie sterwe nie maar lewe om die werke van die Here in die land van die lewendes te verkondig. Vader, ek bid dat ek nie sal sterf in die Naam van Jesus Christus, soos u woord belowe het nie.
 • Vader, ek bid vir die verlossing van my siel deur u kosbare bloed. Ek verlos vandag my lewe uit die hande van die plaag van die dood in die Naam van Jesus Christus.
 • Ek bevry myself vandag van die plaag van dood en pyn in die naam van Jesus Christus. Daar is geskrywe: Hy wat die seun vrygelaat het, is waarlik vry. Ek bepaal my vryheid vandag in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek kom teen elke altaar wat nie in u naam gebou is nie en werk vandag teen my lewe in die naam van Jesus Christus. Elke demoniese altaar wat teen my lewe werk, ek bring hulle vandag neer in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek vernietig enige mag wat my haastig uit die aarde wil neem, ek maak sulke magte nutteloos in die naam van Jesus Christus. Ek sal nie ontydig sterf in die naam van Jesus Christus nie.
 • Elke krag van die vyand wat my wil verhinder om my potensiaal in die lewe te vervul, bepaal ek deur die gesag van die hemel, sulke magte word vandag in die naam van Jesus Christus beskaam.
 • Elke profesie van geween, geween en hartseer in my familie word gekanselleer deur die bloed van die lam. Ek sal nie treur oor enige lid van my familie in die naam van Jesus Christus nie. Nie een van my familielede sal oor my treur in die naam van Jesus Christus nie.
 • Vader, ek kanselleer die verwagtinge van die vyand oor my lewe vandag in die naam van Jesus Christus. Laat God opstaan, laat sy vyande verstrooi word; laat ook die wat Hom haat, voor Hom uit vlug. Soos rook verdryf word, so verdryf hulle; Soos die was voor die vuur smelt, so laat die goddelose voor God omkom. Elke goddelose man en vrou wat my dood wil sien, ek beveel soos die rook weggedryf word, ek bid dat sulke mans en vroue voor my omkom in die Naam van Jesus Christus.
 • Ek besluit, elke bose hand wat na my wys, dat hande hierdie oomblik moet opdroog in die naam van Jesus Christus. Elke bose tong wat boosheid in my lewe profeteer, ek bepaal dat die vuur van God, die Almagtige, sulke tonge sal verbrand in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader, net soos die swaard smelt in die teenwoordigheid van vuur, laat die goddelose vernietig word. Laat elke man en vrou wie se bedoeling vir my die dood is, verteer word deur hul bose gedagtes vir my in die Naam van Jesus Christus.
 • Die Here is my herder, ek sal niks ontbreek nie. Hy laat my lê in die groen weiveld, Hy lei my na die waters wat stil is. Hy verkwik my siel, Hy lei my op die spore van geregtigheid om sy Naam ontwil. Al gaan ek ook deur die dal van doodskaduwee, ek sal geen onheil vrees nie, want U is met my; u staf en u staf hulle vertroos my. Here, ek sal nie deur vrees verteer word nie, want U is by my en die versekering van u woord is inherent sterk oor my.
 • Moenie bang wees omdat Ek by jou is nie, moenie verskrik wees nie, want Ek is jou God. Here, ek sal nie bang wees vir die skrik in die nag in die Naam van Jesus Christus nie.
 • Ek kanselleer elke bose droom en openbaring van die dood oor my lewe vandag in die naam van Jesus Christus.


KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebedspunte teen die plaag van mislukking
Volgende artikelGebedspunte teen die plaag van siekte
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.