Gebedspunte om die eier van die slang in my liggaam te breek

2
10837

Vandag gaan ons met gebedspunte handel om die eier van die slang in my liggaam te breek. Die gees van die Here het geopenbaar dat daar so baie mense is wat die eier van die slang in hulle liggame dra. En hierdie eiers wat in hul liggaam neergelê is, het 'n instrument van die vyand geword om lyding en onnoembare pyn op hulle te berokken. Mense gaan rond met verskriklike siekte wat elke mediese aandag wat daaraan gegee word tart. Hierdie eiers kom soms as gevolg van sonde, dit kan generasie probleem wees en dit kan wees as gevolg van laksheid in gebed van die gelowige.

Die goeie nuus is, ongeag hoe hierdie eiers jou liggaam binnedring, die Here is gereed om daardie eiers te vernietig en jou vryheid te baar. Elke demoniese eier wat deur die vyand in u liggaam neergelê is, bepaal ek deur die gesag van die hemel, sulke eiers moet vandag in die Naam van Jesus vernietig word. Die eier van die slang kan ook stagnasie, agterstand en mislukking veroorsaak. Enige individu wat hierdie eiers dra, sal ongekende swaarkry ervaar. Hy sal soos 'n olifant werk, maar sal net soos 'n mier eet. Sy pogings sal gefrustreer word deur geweldige mislukking, aangesien sy lewe gekenmerk word deur stagnasie en agterlikheid.

Hierdie demoon verhinder 'n man om die doel van God vir sy lewe te vervul. Jy sal net onvermoeid werk, maar daar sal niks wees om daarvoor te wys nie. Dit en baie redes verduidelik hoekom dit belangrik is om daardie juk of eier van die slang in jou liggaam te breek. Elke eier wat in jou liggaam gedeponeer is om jou vordering in die lewe te vertraag, beveel ek deur die gesag van die hemel, hulle word vandag gebreek. Want daar is geskrywe, elke boom wat my vader nie geplant het nie, sal ontwortel word, ek beveel jou vryheid van elke mag van duisternis in die Naam van Jesus Christus.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Gebedspunte

 • Vader Here, ek dank U vir U genade en beskerming. Ek dank U vir U genade oor my lewe. Ek dank jou vir jou voorsiening, ek verheerlik jou vir guns en beskerming oor my en familie. Mag u naam hoog verheerlik word in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek bid vir die vergifnis van sonde. Op elke manier waarop ek gesondig het en u heerlikheid ontbreek, bid ek dat u my vandag vergewe in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek bepaal deur u genade dat elke wortel van die vyand in my lewe vernietig moet word in die Naam van Jesus Christus. Want daar is geskrywe, enige boom wat my vader nie geplant het nie, sal ontwortel word, elke bose boom van siekte wat in my lewe groei, sterf vandag van die wortel af in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek vervloek elke bose slang wat my heerlikheid in die lewe insluk. Elke demoniese slang wat moeite doen om vermors te word, ek beveel dat die vuur van God vandag oor jou kom in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek bestraf daardie demoniese slang wat wel aan my verskyn in my droom, ek bepaal dat die toorn van God vandag oor so slang kom in die naam van Jesus Christus. 
 • Here, ek vernietig elke bose eier van die slang in my liggaam vandag deur die vuur van die Heilige Gees. Elke eier van siekte, ek vernietig jou vandag in die naam van Jesus Christus. Vader, elke demoniese eier van stagnasie word vandag in die Naam van Jesus vernietig. Elke eier van agterlikheid word vandag vernietig deur die gesag van die hemel in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, want daar is geskrywe: Christus is vir ons vervloek, want vervloek is Hy wat aan die boom gehang is. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke voorvaderlike vloek wat in my afstamming werk, is toeganklik vir elke slang, sulke vloeke word vernietig in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, elke gees van slang wat teen my vooruitgang in die lewe werk, ek vernietig u vandag deur die krag in die Naam van Jesus Christus. Ek kanselleer elke bose ordening oor my lewe en lot vandag in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, elke moniterende gees wat teen my groei in die lewe werk, ek beveel vandag blindheid oor u in die Naam van Jesus Christus. Elke bose byeenkoms teen my, ek spreek verwarring oor sulke byeenkoms vandag in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek beveel dat die vuur van die Here op elke bose dier kom wat die vyand teen my gebruik, ek vernietig hulle vandag in die Naam van Jesus Christus. 
 • Want daar is geskrywe, deur die salwing, sal elke juk vernietig word. Vader, ek wil hê U moet my salf met u kosbare bloed. Elke juk van siekte, elke juk van stagnasie, elke juk van terugslag is gebreek. in die naam van Jesus Christus. 
 • Ek stuur die vuur van God die Almagtige na elke verbond van die vyand wat teen my werk. Ek besluit dat die verterende vuur van Jehovah hulle vandag sal vernietig in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, elke eier van die slang in my liggaam wat my 'n onbekende siekte laat ly, ek bepaal dat die eiers vandag gebreek word in die naam van Jesus Christus. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke eier van siekte in my lewe, breek vandag in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, daar is geskryf, deur Sy wonde is ons genees. Ek beveel genesings van die Allerhoogste op hierdie oomblik in my lewe in die naam van Jesus Christus. 
 • Jou demoon wat elke aand in 'n slang verander om my te pynig, staak vandag operasie in die naam van Jesus Christus. 
 • Elke demoniese reptiel wat my uit my slaap aanval, ek bepaal deur die gesag van die hemel dat die toorn van God vandag oor jou kom in die Naam van Jesus Christus. 
 • Ek bid dat die krag van God deur my liggaam sal soek en elke voorwerp van duisternis wat my pyn veroorsaak, sal vernietig in die Naam van Jesus Christus. Van vandag af bepaal ek my vryheid van elke gees van slang in die naam van Jesus Christus. 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

2 KOMMENTAAR

 1. Gebede vir genesing vir my man en ek. Dat God se wil geskied aangaande ons huwelik. Is 27 jaar getroud en 12 jaar geskei. Gebede vir ons kinders en ons beskerming en geestelike welstand en sorg. Psalm 91. Regte heilige alliansies vir ons hele lewe en verhoudings. Dat God vir ons die regte geestelike leiers in ons lewens sal gee. Amen.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.