Gebedspunte om geslote deure oop te maak

1
12874

Vandag gaan ons te doen kry met gebedspunte om geslote deure oop te maak. Op die gebied van die gees het deure 'n betekenisvolle betekenis. Hulle dien as 'n portaal vir toegang tot groot dinge. Wanneer 'n deur toe is, belemmer dit toegang tot die bonatuurlike, dit belemmer toegang tot grootheid, dit belemmer toegang tot hulp van God en mens. Daarom moet ons bid dat elke geslote deur oopgemaak word.

Openbaring 4:1 Hierna het ek gesien, en kyk, daar gaan 'n deur in die hemel oop, en die eerste stem wat ek gehoor het, was soos 'n basuin wat met my praat; wat gesê het: Kom op hierheen, en ek sal jou die dinge wys wat hierna moet gebeur. Deure is baie belangrik beide fisies en geestelik. Die duiwel verstaan ​​dit, daarom verseker hy dikwels dat sommige deure nie vir sekere mense oopgemaak word nie. Daar is verskillende soorte deure, deure van deurbraak, deure van geleentheid, deure van hulp, ensovoorts. Wanneer 'n deur vir 'n individu toegemaak word, sal hy toegang tot die goed agter daardie deur geweier word.

Byvoorbeeld, as 'n deur van geleentheid teen iemand gesluit word, sal hy van geleenthede ontneem word. As die deur van hulp teen 'n individu gesluit is, sal so 'n persoon nie hulp kry nie. God is gereed om elke geslote deur vandag oop te maak. Elke geslote deur oor jou lewe, ek beveel dat hulle hierdie oomblik oopmaak in die naam van Jesus Christus. Watter deur ook al teen jou gesluit is om jou te verhinder om seën te kry, ek bepaal deur die krag in die naam van Jesus, sulke deure is op hierdie oomblik oop in die naam van Jesus Christus.

Kom ons bid

 • Vader Here, ek dank U vir u genade. Ek dank U vir U genade. Ek dank u vir u beskerming wat uitnemend gemaak is oor my lewe. Ek dank jou, want jy was my skild en skutter. Ek dank u omdat u genade oor my lewe bly seëvier het, mag u naam hoog verheerlik word in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, die deur wat gesluit is weens sonde, u genade kan dit oopmaak. Here, ek bid dat elke sonde wat veroorsaak het dat sekere deure teen my gesluit is, ek beveel om dit vandag oop te maak in die Naam van Jesus Christus. Vader, laat u genade vandag oor my lewe spreek in die naam van Jesus Christus, elke geslote deure, ek beveel dat dit vandag oopgemaak word in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, my deur van geleentheid wat gesluit is, ek beveel dit oop op hierdie oomblik in die naam van Jesus Christus. Hemel, staan ​​nou op ter wille van my, elke geslote deur van geleenthede, word op hierdie oomblik oopgemaak in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek besluit dat die deur van deurbraak op hierdie oomblik vir my oop is in die naam van Jesus Christus. Vader, ek spreek vandag my deurbraak in 'n werklikheid in die naam van Jesus Christus. Elke vorm van hindernisse wat keer dat my deurbraak na my toe kom, ek bepaal dat sulke hindernisse vandag in die naam van Jesus Christus verwyder word.
 • Ek bepaal dat elke berg wat voor my staan, laag onder my voete gebring word in die naam van Jesus Christus. Elke versperring wat my keer om toegang tot my seëninge en deurbraak te verkry, vernietig ek sulke hindernisse deur die krag in die naam van Jesus Christus.
 • Here, ek besluit dat u genade vandag vir my sal spreek in die Naam van Jesus Christus. Op elke plek waar ek verwerp is, beveel ek dat u genade my daar begin aankondig in die Naam van Jesus Christus. Ek weier om die verwerpte klip te wees, ek sal gevier word in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek besluit dat my deur van guns vandag oopmaak in die naam van Jesus Christus. Elke deur van guns wat teen my gesluit is en veroorsaak dat ek streef waar ek veronderstel is om bevoordeel te word, ek beveel daardie deur oop vandag in die naam van Jesus Christus. Ek bid dat die guns van God wat stryd in die lewe van 'n man uitskakel vandag in my lewe begin werk in die naam van Jesus Christus.
 • Ek maak die stem stil van enige agressor wat vandag vir my moeilikheid wil maak in die naam van Jesus Christus. Elke beskuldiger wat teen my lewe werk, ek maak hulle vandag stil in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, die deur van huweliksgeluk het vir my gesluit wat veroorsaak dat ek in my huwelik streef, ek beveel dat hulle hierdie oomblik oopmaak in die naam van Jesus Christus. Van vandag af begin ek huweliksgeluk in my verbintenis geniet in die naam van Jesus Christus. Elke brullende demoon wat teen my woed om my huwelik te vernietig, ek bepaal dat die einde vandag na jou toe kom in die naam van Jesus Christus.
 • Ek het die deur van vertraging oor my lewe toegemaak in die naam van Jesus Christus. Elke krag van vertraging wat teen my werk, ek vernietig dit vandag in die naam van Jesus Christus. Ek kanselleer elke vorm van stagnasie werk vandag teen my in die naam van Jesus Christus. Ek ontvang vandag die genade van versnelling in die naam van Jesus Christus. Ek sal nie gestop word nie, elke struikelblok voor my is vandag gedemp in die naam van Jesus Christus.
 • Ek kom teen elke mag wat my deur van geluk toemaak, laat sulke magte vandag sterf in die naam van Jesus Christus. Elke krag wat in die pad van my vreugde en geluk staan, ek breek hulle vandag in die naam van Jesus Christus.
 • Here, ek bid vir herstel. Al die jare wat vermors is tot die mag van vertraging, ek bid dat hulle vandag herstel word in die naam van Jesus Christus. Al die goeie dinge wat vir geslote deure verlore gegaan het, ek bepaal dat die krag van God dit aan my sal herstel in die Naam van Jesus Christus.
 • Ek beveel van vandag af dat mans en vroue my sal begin seën. Nasies sal my eer in die naam van Jesus Christus. Ek besluit dat die genade van God my weer sal aankondig op die plekke waar ek in die Naam van Jesus Christus verwerp is.

 

Vorige artikelGebedspunte teen vreemde sterftes in die familie
Volgende artikelGebede om huil in goddelike genade te verander
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.