Gebedspunte om my dag van skaamte te kanselleer

0
9559

Vandag gaan ons met gebedspunte handel om my dag van skaamte te kanselleer. Soos God planne met sy volk het, het die vyand ook planne teen die kinders van God. Die vyand het 'n dag van rampspoed vir die kinders van God ontwerp. Die plan was om die drie Hebreërs wat so baie in Jehovah geglo het, te skaam. Hy het die hart van koning Nebukadnesar beïnvloed deur sy onderdane te gebruik om 'n wet te maak dat almal voor 'n beeld moet buig of 'n doodsvonnis in die gesig staar. Maar Sadrag, Mesag en Abednego het so baie in Jehovah geglo en hulle wou nie toelaat dat hulle geloof deur die blote dreigement van die dood weggevoer word nie.

Die vyand het beplan om hulle in die skande te bring en die naam van God te beskaam wanneer die drie Hebreërs in die vuur gegooi word. Maar God wat getrou was, het die verloop van die gebeurtenis verander en die jongmanne van die dood gered. As hulle maar net in daardie vuur gesterf het, sou dit vir hulle en vir die Naam van God skande veroorsaak het. Daar is 'n dag wat deur die vyand ontwerp is om die volk van God te skande, ons moet vurig bid om daardie dag te kanselleer. Die Here is ingestel om die planne van die vyand oor ons lewe te vernietig.

Vir sommige mense kan hul dag van skaamte die dag wees wat hulle behoort te trou, ander kan daarna wees huwelik. Die duiwel beplan dalk om sommige persone deur hul huweliksmaats te skaam. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, watter plan van die vyand ook al om jou te skande, daardie plan word vandag vernietig in die Naam van Jesus Christus. Ek bepaal dat die krag van die Here jou dag van skaamte in heerlikheid sal verander in die Naam van Jesus Christus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Daniël en sy God sou in die skande gekom het as die leeus Daniël vir aandete geëet het. Maar God het deurgekom vir Daniël. Elkeen wat die naam van God in die skande oor jou lewe wil maak, ek bepaal dat hulle nie in die Naam van Jesus Christus sal slaag nie. Ons sal 'n paar gebedspunte verskaf om jou dag van skaamte te kanselleer.


Gebedspunte

 • Vader, ek dank U vir U genade oor my lewe. Ek dank u vir u beskerming en genade oor my lewe en familie. Die Skrif het gesê dit is deur die genade van die Here dat ons nie verteer word nie, ek maak U groot omdat U God is, mag u Naam hoogs verhef word in die Naam van Jesus.
 • Vader, ek bid vir die vergifnis van sonde, op elke manier wat ek gesondig het, bid ek dat u genade my sal vergewe in die Naam van Jesus Christus. Want daar is geskrywe: Hy verberg sy sonde, hy sal nie voorspoedig wees nie, maar hy wat dit bely en verlaat, sal barmhartigheid vind. Here, ek bely vandag my sondes voor U, ek bid dat U my vergewe in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek kom teen elke plan van die vyand om my in hierdie jaar te skaam. Elkeen van hulle planne en agenda oor my lewe word gekanselleer in die naam van Jesus Christus. Here, ek bid dat u raad alleen oor my lewe sal staan ​​in die naam van Jesus Christus.
 • Vader Here, elke plan om u heilige naam deur my te skande, ek vernietig vandag sulke planne in die naam van Jesus Christus. Die plan van die vyand om my met armoede te skandeer, ek kanselleer daardie planne vandag in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek bid vandag vir voorsiening. Want daar is geskrywe: God sal in al my behoeftes voorsien volgens sy rykdom in heerlikheid deur Christus Jesus. Here, my behoeftes word voorsien in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek bid dat U my sal red van elke skandelike siekte en siekte in die Naam van Jesus Christus. Want daar is geskrywe Christus het al ons swakhede op Hom geneem en al ons siektes genees. Here, ek bepaal deur die barmhartigheid van die lewende God dat elke verleentheid wat u heilige Naam smaad kan bring, vandag vernietig word in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader Here, ek verander my dag van skaamte in heerlikheid in die Naam van Jesus Christus. Die dag wat die vyand gestasioneer het vir my skande, bepaal ek deur die gesag van die hemel, daardie dag word verander na my dag van seën in die naam van Jesus Christus. Ek kanselleer die planne van die vyand oor my lewe in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek bestraf elke man of vrou wat optree as 'n instrument in die hande van die vyand om my te skande. Ek besluit dat die vloek van die Here vandag oor hulle sal kom in die Naam van Jesus Christus. Vader, ek bepaal dat die bose verbond wat mense voortdurend in my familie in die skande bring, vandag ophou om in die naam van Jesus Christus te werk.
 • Vader, elke generasievloek en bose patroon van boosheid in my geslag wat voortgegaan het om mense nutteloos te maak in my familie, ek kom vandag teen so 'n plan deur die krag in die naam van Jesus Christus. Ek vernietig vandag hulle vesting oor my in die naam van Jesus Christus.
 • Verder, ek bepaal deur die gesag van die hemel, ek sal nie beskaamd staan ​​nie. Solank as wat God God is en Hy op die troon sit, sal ek nie skande wees in die Naam van Jesus Christus nie.
 • Vader, elke bose droom van skaamte en smaad oor my lewe word deur vuur gekanselleer in die naam van Jesus Christus.
 • Here alles van skaamte en smaad in my lewe word vandag vernietig in die naam van Jesus Christus. Enige man of vrou wat deur die vyand voorberei is om skande en smaad in my lewe te bring, ek bepaal deur die gesag van die hemel, sulke mense sal nie 'n weg in my lewe vind in die naam van Jesus Christus nie.
 • Here, ek loof U vir verhoorde gebede. Ek dank U dat U die vesting van duisternis oor my lewe vernietig het. Ek loof jou omdat jy die planne van die vyand oor my lewe en familie vernietig het, ek dank jou dat jy skaamte en smaad oor my lewe gekanselleer het, mag jou naam hoogs verheerlik word in die naam van Jesus Christus.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.