Gebedspunte vir bonatuurlike voorsiening in Maart

0
8414

Vandag gaan ons met gebedspunte vir bonatuurlike handel voorsiening in Maart. Onthou jy hoe God die kinders van Isreal gevoed het toe hulle in die woestyn was? Exodus 16:35 En die kinders van Israel het manna geëet veertig jaar lank totdat hulle in 'n bewoonde land gekom het; hulle het manna geëet totdat hulle by die grense van die land Kanaän gekom het. Manna is 'n bonatuurlike voorsiening van God aan Sy kinders. Dit is nie die plan van God om ons uit te honger of om ons goeie dinge te laat ly nie, daarom het die Skrif gesê ek weet watter gedagtes ek teenoor jou het, dit is die gedagtes van goed en nie kwaad om jou 'n verwagte einde te gee nie.

Soos ons die maand Maart binnegaan, het ons die bonatuurlike voorsiening van God nodig om ons deur die maand te onderhou. Die seëninge van die Here hou nooit op om te eindig nie. Ons moet net onsself posisioneer om hierdie seëninge te kry. Ons gebede vandag sal gesentreer wees rondom die vrystelling van God se bonatuurlike voorsiening vir ons in Maart. Die boek Filippense 4:19 En my God sal in al julle behoeftes voorsien na sy rykdom in heerlikheid deur Christus Jesus. God het belowe om in al ons behoeftes te voorsien volgens Sy rykdom in heerlikheid deur Christus Jesus. Dit beteken ons word nie toegelaat om gebrek of gebrek te ervaar nie.

As God belowe het om in al ons behoeftes te voorsien volgens sy rykdom in heerlikheid, beteken dit dat armoede uitgeskakel sal word. Dit beteken dat ons nie eers in hierdie maand enige goeie ding sal ontbreek nie. Ek bepaal terwyl die Here en sy gees leef, die Here sal voorsien in al jou behoeftes in die naam van Jesus Christus. Ek vra deur die genade van die Here, daardie behoefte wat moeilik lyk om te voldoen, mag die genade van die Here dit vandag vir jou voorsien in die Naam van Jesus Christus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebedspunte

 • Vader, ek dank U vir u seën, ek loof U vir U beskerming van my lewe en die lewens van my gesin. Ek dank U omdat dit deur u barmhartigheid is dat ons nie verteer word nie, mag u naam hoog verhef word in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek dank U vir die genade wat my so ver gebring het. Ek dank u vir hoe ver u my gehou het, ek dank u in afwagting vir hoe u my sal aanhou beskerm, mag u naam hoogs verhef word in die naam van Jesus Christus. 
 • Want die Skrif het gesê, ons kan nie aanhou om in sonde te wees en genade te vra om oorvloedig te wees nie. Here, ek smeek om vergifnis van my sondes in elke opsig wat ek gesondig het en te kort skiet aan u heerlikheid, ek bid dat U my vandag vergewe in die Naam van Jesus Christus. Die Skrif het gesê as my sonde so rooi soos Scarlett is, sal dit witter as sneeu gemaak word, as my sonde so rooi soos bloedrooi is, sal dit witter as wol gemaak word. Here, ek bid dat U my sal reinig en ek sal rein word, was my deeglik met u kosbare bloed. 
 • Vader, want daar is geskrywe: God sal in al my behoeftes voorsien volgens sy rykdom in heerlikheid deur Christus Jesus. Vader, ek bid dat U in al my behoeftes voorsien in die Naam van Jesus Christus. Here, in die Naam van Jesus Christus sal ek geen goeie ding ontbreek in die maand Maart nie. 
 • Vader Here, ek bid dat U in hierdie maand die portaal van seën vir my en my gesin sal oopmaak dat ons oorvloedige seëninge uit die hemel in die Naam van Jesus Christus kan geniet. 
 • Vader, ek bid dat u my hande salf met die olie van sukses, dat alles waarop ek my hande sal lê in hierdie maand, sal voorspoedig wees in die Naam van Jesus Christus. Van vandag af sal ek nie weer mislukking in my besigheid ervaar nie, ek sal nie mislukking by die werk en skool ervaar nie, in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, net soos U die kinders van Isreal met manna gevoed het toe hulle in die woestyn was, bid ek dat U hierdie maand wonderbaarlik in al my behoeftes sal voorsien in die Naam van Jesus Christus. 
 • Here, ek bid dat U my in hierdie maand sal verbind met mense wat saak maak. Ek bid vir 'n vinnige verbinding met mans en vroue wat my hoog in die lewe sal ophef in die naam van Jesus Christus. Ek bid dat jy my sal verbind met noodlothelpers in die naam van Jesus Christus. 
 • Here, elke man en vrou wat U bestem het om my te help, ek bid vir 'n vinnige verbinding tussen ons vandag in die Naam van Jesus Christus. Here, die man wat U voorberei het om my in hierdie maand te help, ek bid dat hy nie gemoedsrus sal hê totdat hy verlos het in die Naam van Jesus Christus nie. 
 • Vader, net soos die koning nie kon slaap nie as gevolg van Mordegai. Ek bid dat my helpers slapelose nag sal hê totdat hulle my help in die Naam van Jesus Christus. Ek bid dat jy die gemoedsrus van my helpers sal wegneem, totdat hulle my help, hulle nie rus sal hê in die Naam van Jesus Christus nie. 
 • Vader, ek bid vir 'n spesiale soort genade hierdie maand. 'n Genade wat sal veroorsaak dat mense my sal seën, 'n genade wat nasies sal maak om my te eer, ek bid dat sulke soort genade vandag oor my kom in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader Here, ek profeteer in hierdie maand, die Bybel het gesê, verklaar 'n ding en dit sal vasgestel word. Net die naam beteken beweeg vorentoe, ek marsjeer hierdie maand na my deurbraak in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader Here, ek besluit dat ek in hierdie maand onstuitbaar is in die naam van Jesus Christus. Ek kom teen elke beperkende magte, ek kom teen elke mag van stagnasie, elke demoon van agterlikheid, ek vernietig dit vandag in die naam van Jesus Christus. Ek ontvang vandag die genade van versnelling in die naam van Jesus Christus. 

 


KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.