Bevrydingsgebede uit die slawerny van swakheid

0
9783

Vandag gaan ons te doen hê met bevrydingsgebede van die slawerny van swakheid. Daar is magte en owerhede wat 'n man toesluit in slawerny van Swakheid. Die swakheid kan enigiets wees. Dit kan siekte, siekte, onvrugbaarheid, mislukking, armoede en ander wees. Hierdie magte verseker dat 'n man nie uit slawerny kom nie. Hulle keer dat hulp kom. Die gees van God het geopenbaar dat so baie mense aan hierdie demoon ly. Dis hoekom dit lyk asof God nie gebede beantwoord nie, dis hoekom dit lyk asof hulp nie kom nie ten spyte van alle pogings.

Het jy nie gewonder hoekom dit lyk asof God nie die gebed van sommige mense beantwoord nie? As jy soveel as moontlik probeer om uit 'n situasie te kom, maar alle pogings het misluk, wat doen jy? Slawerny van swakheid verseker dat 'n man nie vry kom nie. En dit sal 'n mens laat ly vir so lank as wat dit neem totdat die slawerny verbreek is. God het belowe om mense te bevry van die verband van Swakheid. Watter krag jou ook al opgesluit gehou het in die slawerny van Swakheid, die Here sal jou vandag vrymaak in die Naam van Jesus Christus. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke mag van duisternis wat jou opgesluit hou in die slawerny van swakheid, ek bepaal jou Vryheid vandag in die naam van Jesus Christus.

Kom ons bid

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebedspunte

 • Vader, ek dank U vir nog 'n pragtige dag wat U gemaak het. Ek dank U vir U genade en guns oor my lewe. Die Skrif sê dit is deur die genade van die Here dat ons nie verteer word nie. Ek loof jou vir jou genade oor my lewe en familie. Ek dank jou vir die dinge wat jy gedoen het, ek bedank jou in afwagting van die dinge wat jy sal doen, mag jou naam hoog verheerlik word in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader Here, die Skrif het gesê ons kan nie voortgaan om in sonde te lewe en genade te vra om oorvloedig te wees nie. Here, ek bid vir die vergifnis van sonde, in elke opsig wat ek gesondig het en tekort geskiet het aan u heerlikheid, bid ek dat U my vergewe. Ek vra dat was my deeglik en ek sal skoon wees, reinig my en ek sal witter as sneeu wees. Deur die bloed wat aan die kruis van Golgota gestort is, bid ek dat my sondes weggewas word in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke krag van die vyand wat my opgesluit wil hou in die slawerny van swakheid, vader, ek besluit dat sulke magte vandag hul krag verloor in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek spreek Vryheid en oorheersing in my lewe in. Ek gryp krag uit die slawerny van Swakheid terwyl ek my koester in die euforie van my vryheid vandag in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, die Skrif het gesê dat hy sy woorde uitgestuur het en dit het hulle siektes genees. Elke krankheid in my lewe bepaal ek genesings vandag in die naam van Jesus Christus. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, ek is vandag vry in die naam van Jesus Christus. 
 • Ek kom teen elke prins van Persië wat vandag teen my Vryheid werk. Ek bepaal dat die toorn van God oor so 'n prins van Persië kom in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader, elke vesting van siekte in my lewe, ek breek dit vandag af in die Naam van Jesus Christus. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke Jerigo van moeilikheid, elke berg van probleme in my lewe, ek bepaal deur die gesag van die hemel, word vandag vernietig in die naam van Jesus Christus. 
 • Elke krag wat beplan om die lengte van my swakheid uit te brei, ek vervloek vandag sulke magte in die naam van Jesus Christus. Jou swakheid van kinderloosheid, ek breek jou vandag af in die Naam van Jesus Christus. 
 • Daar is geen onvrugbare vrou in Israel nie, want God het hulle almal vrugbaar gemaak. Ek bid deur die genade van die Here dat die verbond van vrugbaarheid vandag oor my lewe kom in die Naam van Jesus Christus. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke demoon wat my pogings om kinders in die lewe te hê, vermors, val en sterf vandag in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader Here, ek weier om opgesluit te word in die slawerny van armoede. Here, ek spreek vandag my Vryheid tot die werklikheid in die naam van Jesus Christus. Want die Skrif sê: Hy wat die seun vrygemaak het, is waarlik vry. Vader, ek bid dat U my vandag vrymaak in die Naam van Jesus Christus. 
 • Here, elke generasie vloek in my geslag wat mense opsluit in die slawerny van Swakheid, wat dit laat lyk asof God nie meer gebede beantwoord nie, ek bepaal dat sulke verbonde verbreek word in die Naam van Jesus Christus. 
 • Deur die nuwe verbond wat moontlik gemaak is deur die bloed van Christus, kom ek teë teen elke bose verbond wat mense opsluit in die slawerny van swakheid in die Naam van Jesus Christus. Ek bevry myself en lede van my familie uit die greep van so verbond in die naam van Jesus Christus. 
 • Ek kom teen elke verbond van mislukking oor my lewe in die naam van Jesus Christus. Van vandag af besluit ek dat die verbond van Sukses in my lewe begin werk in die naam van Jesus Christus. Alles waarop ek van vandag af my hande oplê, sal werk vir my vooruitgang in die naam van Jesus Christus. Ek sal nie meer verlate genoem word nie, ek sal nie meer verwerp word nie, ek bid dat die genade van aanvaarding oor my kom. Oral waar ek van vandag af gaan, sal ek aanvaar word in die naam van Jesus Christus. 
 • Ek begin myself in 'n nuwe ryk van genade. Ek begin myself in 'n ryk van nuwe begin. Van vandag af begin ek in vryheid werk, ek werk vandag in oorheersing in die naam van Jesus Christus. 
 • Dankie Here vir verhoorde gebede, dankie omdat U God is. Ek maak jou groot omdat jy my gebede verhoor het. Ek maak jou groot omdat ek bevry is van die slawerny van Swakheid, mag jou naam hoogs verhef word in die Naam van Jesus Christus.

 


KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.