Gebedspunte teen krag wat die manifestasie van heerlikheid vertraag

0
11246

Vandag sal ons te doen kry met gebedspunte teen krag wat die manifestasie van heerlikheid vertraag. Die beloftes van God is seker en geldig. Die Skrif het vir ons gesê dat God nie 'n man is wat sou lieg nie en ook nie 'n mensekind is om te bekeer nie. Wat God ook al belowe het, sal vervul word, Sy verbonde is seker. Daar is egter mag en owerhede wat die manifestasie van heerlikheid verhinder. Vir jare kon Jakob nie die strekking van sy lewe kry nie. Ja, die verbond van God was op sy lewe, nietemin, hy was steeds nie beter as sy halfbroer, Esau nie. Die mag van duisternis in sy geslag was teen die manifestasie van sy heerlikheid. Elke keer as Jakob iets goeds uit die lewe probeer maak, word hy dikwels verneuk.

Hierdie krag werk ook vandag in die lewe van baie mense. Daar is soveel mense met 'n verbond, daar is soveel mense wat steeds die beloftes en versekering van God se seën op hulle dra. Niks goeds het egter uit hul lewens gekom nie. Hulle word gepynig deur krag wat die manifestasie van heerlikheid vertraag. Totdat hulle hierdie krag oorwin, sal niks goeds met hulle gebeur nie.

Jakob het 'n vry man geword nadat hy die mag verslaan het wat die manifestasie van sy heerlikheid vertraag het. Die Skrif het opgeteken dat Jakob een nag 'n ontmoeting met God en met die mens gehad het. Hy het deur die nag met 'n engel geworstel en die oggend is sy naam verander van Jakob na Isreal. En dit was sy punt van deurbraak. Vir soveel mense wie se lewe en lot gepynig word deur die krag van vertraging, bepaal ek deur die gesag van die hemel, daardie mag val vandag dood in die naam van Jesus Christus. Die krag wat die manifestasie van u heerlikheid vertraag, hou op om vandag te werk in die naam, magtige naam van Jesus Christus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebedspunte:

 • Vader, ek dank U vir u seën. Ek dank u vir u guns. Ek dank U vir U genade. Ek loof jou vir jou beskerming oor my lewe en familie. Mag u naam hoog verheerlik word in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek dank U vir die gawe van die lewe om nog 'n pragtige dag te sien wat U gemaak het. Ek dank U vir die genade wat my waardig ag om vandag onder die lewendes te wees. Ek dank u vir u genade wat aanhou om namens my te spreek. Die Skrif sê dit is deur die genade van die Here dat ons nie verteer word nie. Ek maak U groot Here Jesus, mag u naam hoog verheerlik word in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader Here, ek bid vir die vergifnis van sonde. Op elke manier waarop ek gesondig het en u heerlikheid ontbreek, bid ek dat U my vergewe in die Naam van Jesus Christus. Want daar is geskrywe, al is my sonde so rooi soos skarlaken, dit sal witter gemaak word as sneeu; as my sonde so rooi soos bloedrooi is, sal dit witter gemaak word as wol. Vader, ek bid dat U my reinig met u kosbare bloed en ek sal rein wees, ek vra dat U my was en ek sal witter as sneeu wees. Ek bid dat jy 'n nuwe hart in my sal skep, in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader Here, ek kom teen elke mag wat keer dat my heerlikheid manifesteer, ek besluit dat sulke magte vandag ophou om te werk in die Naam van Jesus Christus. Want daar is geskrywe: Staan op en skyn, want die lig het gekom en die heerlikheid van God het oor julle opgegaan. Kyk, duisternis oordek die aarde en donkerheid is oor die volke, maar die HERE kom oor jou en sy heerlikheid verskyn oor jou. Here, ek bid dat u lig vandag op my sal skyn in die Naam van Jesus Christus. 
 • Want dit is geskrywe en die lig skyn en die duisternis begryp dit nie. Vader ek bepaal deur u krag dat u lig vandag oor my skyn in die Naam van Jesus Christus. 
 • Here, elke struikelblok wat die manifestasie van my heerlikheid vertraag, beveel ek deur die gesag van die hemel, breek vandag in stukke in die Naam van Jesus Christus. Elke muur van Jerigo wat teen my glorie in die lewe werk, ek breek jou in stukke in die Naam van Jesus Christus. 
 • Ek ontvang die genade om onstuitbaar te word in die lewe. Ek ontvang die genade van spoed en versnelling in die naam van Jesus Christus. Elke web van Glorie wat die vooruitgang van grootsheid in die lewe vertraag, bepaal ek dat die vuur van God daardie webbe verbrand in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek kom teen elke Prins van Persië wat teen my groei en ontwikkeling in die lewe werk. Ek beveel deur die gesag van die hemel, laat die vuur van God oor daardie prins van Persië kom in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader Here, ek bid dat U my bevry van elke mag van die vyand wat my op 'n plek vashou. Elke demoon van slawerny wat my vashou, ek bid dat u hulle vandag vernietig in die Naam van Jesus Christus. 
 • Ek verbreek vandag die juk van slawerny oor my lewe in die naam van Jesus Christus. Elke slawerny, ek breek jou in stukke in die Naam van Jesus Christus. Daar is geskrywe: Hy wat die seun vrygelaat het, is waarlik vry. Ek weier om voort te gaan om slaaf van sonde te wees in die naam van Jesus Christus. 
 • Elke reus wat teen my vooruitgang in die lewe werk, vernietig ek vandag in die naam van Jesus Christus. Ek oorwin elke krag van beperking wat vandag teen my lewe werk in die naam van Jesus Christus. 
 • Ek bepaal deur die gesag van die hemel dat my heerlikheid buite die bereik van magte en owerhede begin skyn. Ek bid dat my lot sal opstaan ​​en vandag met krag en grootsheid begin manifesteer in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader, elke verbond van vertraging en stagnasie wat die manifestasie van my heerlikheid teenwerk, bepaal ek deur die gesag van die hemel dat hulle vandag vernietig word in die Naam van Jesus Christus.

 


KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.