Bevrydingsgebede teen geestelike magteloosheid

0
14668

Vandag gaan ons te doen hê met bevrydingsgebede teen geestelike magteloosheid. Ons is nie fisies nie, ons is 'n geestelike wesens. Daar is niks fisies aan ons nie. Voordat enigiets in die fisiese manifesteer, moes daar 'n kontak in die ryke van die gees gewees het. Voordat Jakob sy besitting kon besit en die verbond van God oor sy lewe kon aktiveer, het hy 'n geestelike ontmoeting gehad. Dit was net ná die ontmoeting dat sy lewe fisies gestalte begin aanneem het. Voordat Job toegedien is en verskriklik ly, was daar 'n kontak in die geesteryk. Die vyand en aanklaer het hom voor God beskuldig wat daartoe gelei het dat Job se geloof getoets is.

Omdat alles omtrent ons gebeur vanuit die ryk van die gees voordat dit in die fisiese realm begin manifesteer, daarom moet ons as gelowiges geestelik kragtig wees. ’n Gelowige wat geestelik magteloos is, sal deur die vyand rondgeslinger word en hy/sy sal nie uit die houvas van die vyand kan losbreek nie. Geestelike magteloosheid sal 'n man kwesbaar maak vir die aanval van die vyand. Jy wonder dalk hoe om te weet of jy geestelike magteloosheid ervaar.

Een van die eerste dinge wat jy sal ervaar is luiheid in die plek van gebed. Die oomblik wanneer jy ontdek dat jy swakheid ervaar wanneer jy wil bid, is dit 'n teken van geestelike magteloosheid. Wanneer jy as Christen biddeloos raak, raak jy oop vir aanvalle. Hieruit kan jy uit die slaap aangeval word net omdat jy geestelik magteloos geraak het. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, krag kom vandag vir jou in die Naam van Jesus Christus. Elke vorm van geestelike magteloosheid wat jou kwesbaar maak vir die aanval van die vyand, ek beveel dat u Here u vandag sal versterk in die Naam van Jesus Christus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebedspunte:

 • Vader Here, ek dank U vir U genade oor my lewe. Ek dank U vir U genade wat my so ver gehou het. Want die Skrif sê dit is deur die genade van die Here dat ons nie verteer word nie. Ek dank U vir U genade wat vir ewig oor my lewe bly. Ek dank u vir u getrouheid oor my lewe, mag u naam hoog verheerlik word in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader Here, ek vra om vergifnis van sonde. Die Skrif het gesê ons kan nie voortgaan om in sonde te lewe en vra dat genade oorvloedig is nie. Ek vra dat jy vandag deur u genade my sondes wegwas in die Naam van Jesus Christus. Die Skrif sê hy wat sy sonde verberg, sal nie voorspoedig wees nie, maar hy wat dit bely en hulle verlaat, sal barmhartigheid vind. Here, ek steek nie my sonde voor U weg nie, ek bid dat U my genadig sal wees in die Naam van Jesus Christus. 
 • Here, elke sonde in my lewe wat my magteloos maak in die ryk van die gees, ek bid dat U my vandag vergewe in die Naam van Jesus Christus. Here, die vrag van sonde wat die vyand op my gehou het om my geestelik te druk, Vader, ek bid dat U vandag daardie las van my aflig in die Naam van Jesus Christus. 
 • Here, ek kom teen elke vorm van geestelike magteloosheid in my lewe. Ek besluit dat u vandag u gees kragtig oor my uitstort in die Naam van Jesus Christus. Want die Skrif het gesê as die krag van Hom wat Christus uit die dood opgewek het in jou woon, sal dit jou sterflike liggaam lewend maak. Here, ek bid dat U vandag u gees oor my laat los in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek loof dat U vandag krag oor my vrystel in die Naam van Jesus Christus. Want daar is geskrywe, julle sal krag ontvang wanneer die Heilige Gees oor julle kom. Vader, ek bid dat U u heilige gees in my lewe sal afstuur. Deur die krag van die heilige gees ontvang my geestelike lewe krag in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader Here, ek weerspreek die aanval van die vyand oor my lewe in die naam van Jesus Christus. Ek maak vandag die agenda van die vyand oor my lewe tot niet. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke van hulle aanvalle gaan terug na hulle in sewe voue in die Naam van Jesus Christus. 
 • Maar dit is wat die HERE sê: “Ja, gevangenes sal van krygsmanne weggeneem word en buit uit die geweldenaars teruggehaal word; Ek sal twis met die wat met jou twis, en jou kinders sal Ek red. Here, U het deur u woord belowe dat U die gevangenes van die vegter sal wegneem, die buit wat U uit die wrede sal haal. U het gesê dat u met die wat met my twis, sal stry. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke aanval van die vyand teen my lewe word vandag gekanselleer in die naam van Jesus Christus. 
 • Here, ek bid dat die krag van die heilige gees my gids sal wees. Wanneer ek veronderstel is om uit die slaap wakker te word en te bid sal die heilige gees my aansteek, wanneer ek veronderstel is om die woord te bestudeer, sal die heilige gees my wakker hou. Van vandag af verwerp ek elke vorm van geestelike laksheid in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader Here, ek beveel dat my innerlike mens die krag van God ontvang. Op elke gebied wat my innerlike mens krag nodig het, bepaal ek deur die gesag van die hemel dat krag daarvoor beskikbaar gestel word in die naam van Jesus Christus. 
 • Here, ek bid vir 'n vars vrystelling van bonatuurlike krag vir my geestelike wese. Elke keer wat die vyand my geestelike wese verslaaf het, bepaal ek deur die gesag van die hemel dat dit vandag krag ontvang in die naam van Jesus Christus. 
 • Van vandag af is ek vry van die mag van sonde. Van vandag af is ek vry van die slawerny van geestelike magteloosheid. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke mag van duisternis wat my voorheen oortref het, verloor hul mag oor my in die Naam van Jesus Christus. Dankie Here dat U gebede beantwoord, dankie omdat U God is, want in Jesus die kosbaarste Naam het ek gebid. Amen. 

 


Kragtige Gebedsboeke 
by Pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op amazon 


 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.