Gebedspunte teen geleenthedevermorsers en lotvernietigers

0
15777

Vandag gaan ons te doen kry met gebedspunte teen geleentheidsvermorsers en lotvernietigers. Daar is magte en owerhede wat geleenthede vir die mens vermors, hulle is ook lot vernietigers. Hierdie krag het die vermoë om die tyd van tyd te mors deur die manifestasie van God se belofte aan 'n man uit te stel. Hulle sien geleenthede voor die mens en hulle doen alles moontlik om daardie geleenthede te vermors. Hierdie magte het die lewe van Jakob veels te lank gepynig totdat hy hulle kon verslaan. Jakob was veronderstel om die verbondskind te wees. Hy was die een wat God sal gebruik om die beloftes wat Hy vir Abraham en Isak gehad het, te vervul. Jakob het egter jare lank ver onder die standaard en plan van God vir sy lewe gelewe.

Die oomblik toe Jakob die eerste keer 'n geleentheid kry om God te ontmoet, onderwerp hierdie magte Jakob deur hom aan die slaap te laat raak. Die tyd wat Jakob veronderstel was om met die Vader te kommunikeer, het hy dit aan die slaap spandeer. Nie lank nadat die gees van God weg is nie, het Jakob uit sy slaap wakker geword en die teenwoordigheid van God gevoel. Hy was spyt dat hy geslaap het omdat hy die geleentheid verloor het om God te ontmoet. Genesis 28:16 Toe het Jakob uit sy slaap wakker geword en gesê: Waarlik, die HERE is op hierdie plek, en ek het dit nie geweet nie.

Hierdie demone sal alles doen om te verseker dat lotgevalle vernietig word. Jesus ontmoet ook die demoon van die noodlotvernietiger. Hulle het die ster van Christus gesien nog voor Sy aardse ouer dit geweet het. En die vyand wou deur koning Herodes die lot van Christus Jesus vernietig. Soveel geleenthede is vermors en soveel lotgevalle is vernietig. Totdat ons almal doelbewuste pogings aanwend om onsself teen hierdie magte te verdedig, sal hulle voortgaan om ons te vertrap. Intussen het God ons die krag gegee om die werke van die vyand te vernietig. Hy het Sy gees gegee om geleenthede te identifiseer en dit te benut.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Ek bid vir enigiemand wat hierdie blog op die oomblik lees, die krag van die vernietiger van die lot word vandag oor jou lewe gekanselleer in die naam van Jesus Christus. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke geleentheid wat verspil is, mag God hulle in Sy oneindige genade vandag aan jou herstel in die Naam van Jesus Christus.

Gebedspunte: 

 • Vader Here, ek dank U vir die genade wat U aan my bewys het om nog 'n dag te sien wat U gemaak het. Ek dank U vir U genade en beskerming oor my lewe. Dit is deur u genade dat ek nog nie verteer is nie. Ek loof u hemelse Vader vir u genade en guns oor my, mag u naam hoog verheerlik word in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader Here, ek vra om vergifnis van sonde. In enige opsig wat ek gesondig het en u heerlikheid ontbreek, bid ek dat U my vergewe. Ek vra dat jy deur u genade my vandag genadig sal wees in die Naam van Jesus Christus. Here, ek bely my sondes voor U, want U is die enigste een wat dit kan wegwas. Ek bid dat jy as gevolg van jou bloed wat aan die kruis van Golgota gestort is, my sondes volkome sal wegwas in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader Here, ek bid dat U die werke van geleentheid verkwister in my lewe vernietig. Elke mag van die vyand wat geleenthede sien lank voor ek dit sien en probeer om die geleentheid te verspil, ek beveel dat jy dit met vuur verteer in die naam van Jesus Christus. 
 • Here, elke moniterende gees verbonde aan my lewe vanuit die Koninkryk van duisternis om elke geleentheid wat u na my kant toe stuur, te monitor net om hulle te vernietig, ek besluit dat die toorn van God vandag oor sulke geeste sal kom in die naam van Jesus Christus. 
 • Ek kanselleer die plan van noodlotvermorser en lotvernietigers oor my lewe. Elke slegte gesindheid waarmee die vyand my aangedoen het om my lot te vernietig, ek bid dat u my sal help om hulle vandag reg te stel in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, elke skema van lotsvernietiger oor my lewe, ek besluit dat hulle vandag nietig verklaar word in die naam van Jesus Christus. Ek sal die doel van my bestaan ​​vervul in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, aangesien koning Herodes Jesus nie kon keer nie, aangesien die Fariseërs hom nie kon keer om die doel van Sy bestaan ​​te vervul nie, bid ek deur die genade van God, geen mag sal my kan keer in die Naam van Jesus Christus nie. 
 • Ek kanselleer elke krag van die vyand oor my lewe vandag in die naam van Jesus Christus. Elke demoniese besit van die vyand wat my verhinder om geleenthede te identifiseer en my keer om dit ten volle te benut, bid ek dat sulke bose besit vandag gekanselleer word in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek kom teen elke bose manipulasie om my tyd in die lewe te mors. Ek vra vir die genade van spoed en rigting in die lewe. Die genade van spoed wat my vinniger in die lewe sal laat gaan en die rigting van God wat sal help om nie te dwaal nie, ek bid dat u my so gees sal gee in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek bepaal dat die gees van God, die Almagtige, van vandag af my sterflike mens lewend maak. Ek vra dat die gees van God die Almagtige my geeswese sal versterk en dit sal my innerlike oë oopmaak om geleenthede te sien waar ander dit nie kan sien nie. Ek vra dat die gees van God my die dinge sal wys om te doen om uitsonderlik in die lewe te word in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader Here, elke agent van die duisternis wat die vyand as vriende in my lewe gestuur het om my lot te vernietig, ek bid dat U ons vandag skei in die Naam van Jesus Christus. Ek beveel dat 'n goddelike skeiding tussen my en elke agent van die duisternis kom wat gestuur is om my lot te vernietig. Ek kom teen die mag van elke bose buurman wat die vyand gebruik om my te vertraag. Ek vernietig die invloed van elke omgewingsverbond wat die duiwel gebruik om mense se lot te vernietig in die naam van Jesus Christus.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.