Bevrydingsgebede uit die krag van omgewingsverbond

0
16703

Vandag gaan ons te doen hê met bevrydingsgebede uit die krag van die omgewingsverbond. Omgewingsverbond is die koukus van hekse in 'n spesifieke omgewing met die verantwoordelikheid om die lewens van mense rondom daardie area te terroriseer. Hoe dat 'n man nuut in 'n gemeenskap sal intrek en skielik sal dinge vir hom in 'n japtrap van goed na sleg verander. Dit is die krag van omgewingsverbond. Hulle is die heersers van die duisternis in enige gebied of gemeenskap en hulle besluit wie seëvier en wie verslaan sal word.

As gelowiges het die Skrif gesê dat ons die lig van die wêreld is, 'n stad wat op heuwels geleë is wat nie weggesteek kan word nie. En die Skrif het ook gesê dat die lig in die duisternis skyn en die duisternis dit nie begryp nie. Ons behoort 'n terreur vir elke omgewing te wees verbond van hekse. Hulle behoort te bewe by die aanskoue van ons, want God het ons die mag gegee om hulle nie net vrees te bewerk nie, maar om hulle ook te vertrap.

Intussen kan ons dalk nie 'n terreur vir omgewingsverbond word voordat ons besef wie ons is nie. Totdat ons tot die begrip van ons natuur kom en die mandaat van heerskappy wat God aan ons gegee het, ten volle aktualiseer. Wanneer ons dit ten volle aktualiseer, word ons 'n skrik vir die mag van die vyand. Vir soveel mense wie se lewens 'n lugspieëling was as gevolg van die krag van omgewingsverbond, beveel ek dat die krag van God jou vandag bevry in die naam van Jesus Christus. Elke heks en towenaar wat jou gemeenskap bewoon om jou te terroriseer, ek bepaal dat die toorn van God vandag oor hulle kom in die Naam van Jesus Christus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebedspunte

 • Vader Here, ek dank U vir U genade, ek loof U vir U genade oor my lewe. Ek dank u omdat u my skild en skild was, ek verheerlik u omdat u die beskermer van my lewe was, mag u naam hoogs verhef word in die naam van Jesus Christus. 
 • Here Jesus, ek vra u vergifnis. Op elke manier waarop ek gesondig het en u heerlikheid ontbreek, bid ek dat u my vandag vergewe in die Naam van Jesus Christus. Die Skrif sê Ek sal barmhartig wees oor wie Ek barmhartig sal wees en medelye oor wie Ek dit wil hê. Here, ek bid, onder diegene wat U barmhartigheid sal bewys, ag my waardig in die Naam van Jesus Christus. 
 • Here, ek stop die werking van elke omgewingsverbond wat teen my vooruitgang in die lewe werk in die naam van Jesus Christus. Die Skrif het gesê, die lig skyn en die duisternis begryp dit nie. Vader, ek bid dat u my lig sal laat skyn dat die verbond van duisternis in my gemeenskap nie verby sal wees om dit te begryp in die naam van Jesus Christus nie.
 • Here Jesus, daar is geskryf, ons is 'n naam gegee wat bo alle ander name is dat by die noem van die naam Jesus elke knie moet buig en elke tong moet bely dat hy God is. Ek besluit in die naam van Jesus Christus, elke verbond van hekse en towenaars wat teen my werk, buig vandag voor my in die naam van Jesus Christus
 • Vader Here, ek besluit dat die toornige wraak van God oor elke mag van die vyand sal kom wat vandag teen my lewe en vooruitgang werk. Elke omgewingsverbond wat beperking en stagnasie in my lewe veroorsaak, bepaal ek deur die gesag van die hemel, verloor vandag u kragte in die naam van Jesus Christus
 • Vader, ek kom teen enige vorm van ontydige dood in my gemeenskap in die naam van Jesus Christus. Die Skrif sê ek sal nie sterwe nie maar lewe om die werke van die Here in die land van die lewendes te verkondig. Elke aanval van dood oor my lewe gepleeg deur die omgewingsverbond van hekse, ek bepaal dat sulke aanvalle vandag nietig verklaar word in die naam van Jesus Christus
 • Vader Here, U het ons die mag gegee om die aarde te oorheers en te onderwerp. Ek neem vandag krag uit elke omgewingsverbond van hekse in die naam van Jesus Christus. Ek bepaal dat hulle nie meer oor my sal heers in die Naam van Jesus Christus nie
 • Elke demoniese reus in my gemeenskap wat die vyand gebruik om die lewens van mense in my gemeenskap te onderwerp, ek bepaal dat die toorn van God vandag oor so 'n reus kom in die naam van Jesus Christus. O, jy sterk man, wat by die poort van die stad staan ​​om te verhoed dat goeie dinge in die stad inkom, ek beveel dat jy vandag val in die Naam van Jesus Christus
 • Vader Here, ek bid dat die krag van die heilige geeste kragtig in my gemeenskap sal neerdaal en elke mag van duisternis sal versadig. Daar is geskrywe: Elke boom wat my vader nie geplant het nie, sal ontwortel word. Elke wortel van duisternis in my omgewing wat geplant word om die lewens van mense rondom my gemeenskap te verarm, ek bepaal dat die krag van God vandag sulke wortels sal vernietig in die naam van Jesus Christus
 • Want daar is geskrywe: Verkondig iets en dit sal vasstaan. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke mag van duisternis wat teen die vooruitgang van die evangelie in my gemeenskap werk, ek besluit dat jy vandag aan die brand slaan in die naam van Jesus Christus
 • Elke voorvaderlike mag wat stry met die evangelie van Christus in my gemeenskap. Elke demoonagent wat teen die vooruitgang van God se koninkryk in my gemeenskap werk, laat die wraak van God vandag oor julle kom in die Naam van Jesus Christus
 • Ek praat met die land van my gemeenskap, hoor die woord van die Here, jy sal nie meer mense van duisternis huisves in die naam van Jesus Christus nie. Want die Skrif het gesê die aarde behoort aan God en die volheid daarvan, die wêreld en alles wat daarin woon. Ek praat met die grond van my gemeenskap, van vandag af sal jy ongemaklik wees vir enige agent van die duisternis om in die naam van Jesus Christus te woon.

 


KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.