10 Gebedspunte vir April 2022

Datum:

Vandag gaan ons te doen kry met 20 gebedspunte vir die maand van April. Laat my eerstens toe om jou in die maand April te verwelkom, dit is my gebed dat die Here alles wat jou aangaan hierdie maand sal volmaak in die Naam van Jesus Christus. Dit is 'n nuwe maand, nie almal was die geleentheid om dit in 'n goeie lot te sien nie. Baie is dood, sommige word vermis, sommige is in die hospitaal, maar hier is jy, Hale en hartlik. Dit is 'n goeie rede om God te dank.

So nuut soos die maand blyk te wees, is dit nie leeg van goeie en slegte dinge nie. Terwyl jy nou hierdie blog lees, is daar mense wie se lewens vir goed omgekeer is en daar is mense wat hul ondergang tegemoet gegaan het. Beide goed en kwaad het gebeur en sal aanhou gebeur totdat die maand eindig. Dit is ons gebed dat die Here ons verlos van die bose. Vandag sal ons 10 gebedspunte vir hierdie maand aanbied. Hierdie gebede moet jou lied deur die maand wees. Die gebede dek danksegging, vergifnis, beskerming en vele ander. Jy kan kies om altyd hierdie gebede daagliks of weekliks te sê.

Ek vra deur die genade van die Allerhoogste, die Here sal vir jou elke goeie ding gee wat jy nie verlede maand kon bereik nie in die Naam van Jesus Christus. Die magte van die duisternis wat jou verlede maand gestop het, sal geen mag oor hierdie maand hê in die naam van Jesus Christus nie.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebedspunte

  • Vader, ek dank U vir die genade wat my so ver gehou het. Die Skrif sê dit is nie van hom wat wil en hardloop nie, maar van God wat barmhartigheid bewys. Ek dank U omdat dit deur u genade is dat ek nie verteer word nie, ek dank U omdat, ten spyte van my ontrou, u genade steeds oor my lewe bly. Ek dank jou omdat jy my skild en skild was. Ek dank u omdat u die beskermer van my Gosen was, ek maak u groot, Here Jesus, mag u naam hoog verheerlik word in die naam van Jesus Christus. 
  • Vader, ek soek die vergifnis van sonde, in elke opsig wat ek gesondig het en dit ontbreek aan u heerlikheid, vergewe my Vader. Elke sonde wat u planne en agenda vir my lewe hierdie maand sal verhinder, vra ek dat u my vandag deur u genade vergewe in die naam van Jesus Christus. 
  • Vader Here, die skrif het gesê ek ken die gedagtes wat ek teenoor U het, dit is die gedagtes van goed en nie kwaad nie om vir u 'n verwagte einde te gee. Vader, ek bid dat u planne vir my lewe hierdie maand gemanifesteer word in die Naam van Jesus Christus. Ek vra dat u deur u genade elke mag van die vyand vernietig wat teen die vervulling van u planne vir my lewe vandag werk in die naam van Jesus Christus. 
  • Here, ek bid dat u hande van beskerming hierdie maand op my en my gesin sal wees in die naam van Jesus Christus. Ek vra dat U my deur u krag salf met u kosbare bloed. Die Skrif het gesê wanneer die engel van die dood die bloed sien, sal dit verbygaan. Ek vra dat U my vandag deur u genade salf met u bloed. Elke boosheid wat na verwagting in hierdie maand sal gebeur, sal nie naby my kom in die Naam van Jesus Christus nie. 
  • Vader Here, ek bid dat ek nie die prooi sal word van die manewales van die duiwel in die Naam van Jesus Christus nie. Ek vra dat jy hierdie maand jou hande op my lê. Ek sal nie die slagoffer word van rituele ontvoerders nie, ek sal nie die slagoffer van huurmoordenaars word nie, ek sal nie die slagoffer van 'n ongeluk word nie, ek sal nie die slagoffer van verkragting word nie, ek sal nie hierdie maand slagoffer word van siekte en skielike dood in die naam nie van Jesus Christus. 
  • Vader, ek bepaal deur die gesag van die hemel, ek is hierdie maand onstuitbaar in die naam van Jesus Christus. Elke krag van die vyand wat my verlede maand gevange gehou het, bepaal ek deur die gesag van die hemel, ek is vandag vry van hulle in die naam van Jesus Christus. Ek vra dat die genade van versnelling vandag oor my kom in die naam van Jesus Christus, ek vra vir die genade van bonatuurlike spoed hierdie maand in die naam van Jesus Christus. 
  • Vader, ek bid dat U my hande sal seën met sukses in die Naam van Jesus Christus. Alles waarop ek my hande oplê in hierdie maand sal voorspoedig wees in die Naam van Jesus Christus. Die Skrif sê dit is God wat ons hande leer om rykdom te maak. Ek bepaal deur die gesag van die hemel dat my hande toegerus is om rykdom te maak in die Naam van Jesus Christus. 
  • Vader, ek kom teen elkeen mag van beperkings op my lewe vra ek dat die krag van God, die Almagtige, hulle tot rus sal bring in die naam van Jesus Christus. Elke krag van die vyand wat dag en nag werk om te verseker dat ek niks in die lewe beteken nie, elke demoniese mag van die vyand wat opgedra is om my te vertraag, beveel ek deur die gesag van die hemel, verloor vandag u mag oor my in die naam van Jesus Christus. 
  • Vader, skenk my in hierdie maand die genade om meer saam met U te werk in die Naam van Jesus Christus. Ek ontvang die genade bly by jou staan. Ek weier om in die versoekings van die vyand te val, ek weier om terug te val in hierdie geloofswedloop. Vader, ek herstel elke gebroke verhouding wat ek met U het. Ek vra dat u gees hierdie maand my gids sal wees in die naam van Jesus Christus. 
  • Vader, die Skrif het gesê dat diegene wat deur die gees van God gelei word, die seuns van God genoem word. Ek vra dat u gees my deur hierdie maand sal lei in die Naam van Jesus Christus. Ek vra dat u gees my sal lei en vir my die dinge sal vertel om te doen in die Naam van Jesus Christus. 

 


KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...