Gebedspunte vir iemand wat hul ma verloor het

0
6257

Vandag gaan ons handel oor gebedspunte vir iemand wat hul ma verloor het. As Christene wanneer ons treur, is ons geneig om vertroosting te vind in gebed. Dit is 'n wonderlike manier om deur ons skepper vertroos te word, want dit help ons om God se liefde vir die mense wat ons verloor het of oor ons treur, te verstaan. Daar word gesê dat iemand se ma sy pilaar is, om haar te verloor, kan groot en intense pyn vir ons meebring. In situasies soos hierdie is dit raadsaam om na God te draai en Hom vir hulp en vertroosting te vra.

Jy mag ook graag lees: 20 Simpatie Bybelverse vir die verlies van 'n moeder

Om te treur kan 'n mens hopeloos en troosteloos laat voel, maar om na ons Bybelverse te draai en te bid, bring groot hulp vir ons. Terwyl ons vir die dooies bid, is dit ook 'n manier om die lewendes te troos dat ons vorentoe moet beweeg en ook nie eensaam voel nie. God is met ons en Hy sal altyd Sy lig altyd en vir altyd op ons laat skyn en Hy sal ons nooit toelaat om alleen te wees nie.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Die gebedspunt is ingesamel vir diegene wat oor hul moeders treur en in groot pyn is wat hulle hopeloos en troosteloos laat voel. Stel jou vertroue in God en Hy sal altyd daar wees vir jou, ongeag hoe intens jou pyn is. Bid hierdie gebede,;


Gebedspunte

 1. Here Jesus baie dankie vir alles wat U vir mamma gedoen het toe sy gelewe het
 2. Dankie vir die heerlike en wonderlike dae wat sy saam met jou deurgebring het gedurende haar dae op aarde
 3. Dankie Jesus dat U vir haar gewys het dat U die waarheid, die lewe en die weg is en dat U haar in U woorde laat glo het
 4. Dankie Vader in die hemel dat U haar verlosser was terwyl sy gelewe het en na haar dood
 5. Heerlike Jesus, ons kan nie genoeg dankie sê dat U vir ons die dood oorwin het en ons die ewige lewe saam met U in die Hemel gegee het nie, dankie dat U die dood oorwin het namens ons moeder wat ons verseker weet in U boesem rus.
 6. Here ons erken ons sondes en die verlore siele sondes ook, asseblief Jesus in u oneindige genade, skenk haar vergifnis in u Goedhartigheid en Barmhartigheid.
 7. Here Jesus ons vra U om u lig op die verlore siele te laat skyn terwyl hulle na u koninkryk reis en hulle siele reinig.
 8. Troos elkeen van hul familielede en vriende wat agtergebly het wat in soveel pyn en angs is
 9. Help die geliefdes wat agterbly om te verstaan ​​dat hulle nie alleen is nie en dat U God hulle weë voorspoedig sal maak en hulle deur die lewensreis sal lei
 10. Gun hul geliefdes vrede.
 11. Here Jesus, u woord sê U sal die troosteloses en die wat treur, vertroos, genees asseblief hierdie pyn in hul hart en laat hulle vrede en vertroosting vind in hul pyne in Jesus Naam
 12. Here Jesus, u woord sê: “Daarom sal die verlostes van die HERE terugkeer en na Sion kom met gejubel; en ewige vreugde sal op hulle hoof wees; blydskap en blydskap sal hulle verkry; en droefheid en rou sal wegvlug”, jy het reeds belowe om hierdie pyn te laat verdwyn, Here doen asseblief volgens wat U in Jesus Naam beloof het.
 13. In u woord het u weer gesê "Ek het sy weë gesien en sal hom genees; ek sal hom ook lei en vir hom en sy treurendes vertroosting herstel", Here, u het ook gesê ons moet u herinner aan u woord, dit is wat ons doen nou, doen asseblief volgens wat jy gesê het oor ons lewens.
 14. Ons bid vir die verlore siele dat u hulle sal help om hul pad na u te vind en hulle sal help om saam met u te eet en te eet in u koninkryk in Jesus naam.
 15. Ons bid vir die siele, familielede, vriende wat die verlorenes agtergelaat het dat julle aanhou om hulle te bewaak, hulle te lei, hulle paaie te vind, hulle te help om voort te gaan in die wandel van verlossing wat julle vir hulle neergelê het en nie verdwaal nie.
 16. In Jesaja 61 vs 3 het jy in jou woord gesê dat “om die treurendes in Sion aan te stel om aan hulle skoonheid as as te gee, vreugde-olie vir rou, 'n kleed van lof vir die gees van swaarmoedigheid; sodat hulle genoem kan word bome van geregtigheid, die plant van die HERE, sodat Hy verheerlik kan word”. Seën asseblief ons treurende hart en genees ons intense pyne, vestig ons sodat ons bome van geregtigheid genoem kan word en geseën kan word met skoonheid vir ons as, olie van vreugde vir rou en gedra met klere van lof vir ons hartseer en smarte.
 17. Here, en lei nie die familielede en vriende wat die verlore siele in pyn agtergelaat het nie, lei hulle nie in versoekings nie, bestel hulle voetstap, maak deure van geleenthede vir hulle oop, lei hulle om in die raad van die goddelikes te wandel.
 18. Here Jesus laat nie toe dat die môre siele alleen is nie, help hulle om deur hul pyn te leef en sien dat jy saam met hulle in elke tree wat hulle neem, hulle nie op 'n dwaalspoor lei nie Here Jesus.
 19. Ons bid dat beproewinge nie weer in die familie sal opkom nie, en dat niemand ontydig in die familie sal sterf nie, maar sal almal lewe om die Naam van die Here Christus Jesus in Jesus Naam te verheerlik en te verklaar.
 20. God bring groot vertroosting aan die gesin en help hulle om hul pyne te vergeet en hul hart te vul met geluk, vreugde, vervulling, deurbraak.
 21. Help die gesin wat agterbly om weer met lyding en huil hul daaglikse aktiwiteite aan te pak, help hulle verstaan ​​dat jy so lief is vir hul ma en dat jy haar voor die bose dae wat voorlê geneem het om saam met jou te drink en te eet en hulle te laat sien dat jy' verhard agter hulle en veg ook vir hulle in Jesus naam
 22. Help hulle om jou te sien as hul een en ware trooster in Jesus Naam
 23. Here Jesus dankie vir die antwoorde op gebede, ons verheerlik u ware naam en seën u ook dat u altyd getrou bly aan u woord.
 24. Ons erken jou teenwoordigheid by die ongelukkige mense, en seën jou dat jy soveel beloftes met hulle gemaak het sodat hulle vertroosting in jou naam kan vind en gelukkig kan voortgaan met hul daaglikse aktiwiteite in Jesus Naam. Amen
 25. Dankie Jesus vir alles wat U is, word U verhef in Jesus Naam. Amen
  Dankie Jesus Christus vir die verhoorde gebede.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.