Gebedspunte om hindernisse te breek en hindernisse wat u seëninge en vordering vertraag

0
64

Vandag gaan ons met Gebedspunte handel om hindernisse en hindernisse te verbreek wat jou seëninge en vordering vertraag.

Net God kan ons gevegte vir ons stry. Elke hindernisse wat ons lot en seëninge inhou en om ons te laat stagneer, sal vandag vernietig word in Jesus naam. In vandag se onderwerp gaan ons in geestelike oorlogvoering wees met elke struikelblok in ons pad van sukses. Geestelike oorlogvoeringsgebed help ons om die stryd teen die duiwel te wen. Vir elke Christen is die stryd reeds gewen en ons is meer geroep as oorwinnaars vir die wat in Christus Jesus is.

Jy mag ook graag lees: 20 Bybelverse om bose nagmerries te oorwin

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Vir elke christen en huishouding is die stryd reeds gewen en ons word oorwinnaars genoem deur die bloed van die lam wat vir ons gestort is. Daarom is dit belangrik om te weet dat geestelike oorlogsgebed effektief is as ons wedergebore is en in ooreenstemming met God se doel en wil wandel. Ons geloof moet sterk in Christus gebou word aangesien ons eers dan die krag wat God aan ons gegee het kan benut .Romeine 1:17 sê; Want daarin word die geregtigheid van God geopenbaar uit geloof tot geloof, soos geskrywe is:


Die regverdige sal uit die geloof lewe. Ons geloof is wat ons aan die einde van die dag sal red. Kom ons lees die Bybelhoofstuk hieronder om ons te lei deur ons gebede om alle hindernisse, struikelblokke en hindernisse in ons maniere van sukses en deurbraak af te breek. Ons bid dat ons na hierdie gebede ons seëninge sal begin kry en dat lyne vir ons op aangename plekke sal val net soos God soos belowe in Jesus Naam.

Joshua 6: 1-12

En Jérigo was nou opgesluit ter wille van die kinders van Israel: niemand het uit- en niemand ingekom nie. Toe sê die HERE vir Josua: Kyk, Ek gee Jérigo en sy koning en die dapper helde in jou hand. . En julle moet die stad omsingel, al julle krygsmanne, en een maal om die stad gaan. So moet jy ses dae doen. En sewe priesters moet sewe ramshorings voor die ark dra; en op die sewende dag moet julle die stad sewe maal omtrek, en die priesters moet op die ramshorings blaas.

En as hulle lank met die ramshoring blaas en as julle die geluid van die basuin hoor, sal die hele volk met 'n groot geroep skreeu; en die muur van die stad sal plat val, en die volk sal opklim, elkeen reg voor hom uit. En Josua, die seun van Nun, het die priesters geroep en vir hulle gesê: Neem die verbondsark op, en laat sewe priesters sewe ramshorings voor die ark van die HERE dra. En hy sê aan die volk: Trek verder en trek die stad om, en laat die gewapende voor die ark van die HERE deurtrek.

En toe Josua met die volk gespreek het, het die sewe priesters wat die sewe ramshorings dra, voor die aangesig van die HERE gegaan en op die ramshorings geblaas, en die verbondsark van die HERE het hulle gevolg. En die gewapende manne het voor die priesters uit gegaan wat op die ramshorings geblaas het, en die beloning het agter die ark aan gekom, terwyl die priesters voortgaan en op die ramshorings blaas. En Josua het die volk bevel gegee en gesê: Julle mag nie skreeu of met julle stem raas nie, en geen woord mag uit julle mond uitgaan tot op die dag wat ek julle beveel om te skreeu nie; dan moet julle skreeu. En die ark van die HERE het die stad omsingel en een maal daarheen getrek, en hulle het in die laer ingegaan en in die laer vernag. En Josua het die môre vroeg opgestaan, en die priesters het die ark van die HERE opgeneem.

Hierdie gebedspunte moet jou net lei terwyl jy bid maar onthou jy het die beste gebedspunte want jy is die een wat nou by daardie hek staan, so jy weet hoe die hek lyk, hoe dit is en wat dit aan jou gedoen het.

GEBEDSPUNTE

 • Here Jesus ek seën u heilige Naam vir die gawe van lewe. Dankie Jesus dat U vir my sondes gesterf het en my waardig genoeg gemaak het om toegang te hê tot die troon van genade en barmhartigheid. Dankie Here Jesus dat U my reeds laat oorwin het, dankie Here Jesus dat U my gehelp het om my probleme te oorkom en my meer as 'n oorwinnaar te maak. Wees verhewe Here Jesus.
 • Elke poort wat my van my deurbraak ontsê, breek in stukke, in Jesus se naam.
 • Here, verbrysel elke poort van stagnasie wat om my lewe opgerig is in Jesus se Naam.
 • O Here, laat die ysterstawe wat my finansiële vooruitgang weerstaan, in stukke gesny word, in Jesus se Naam.
 • O Here, laat die poorte wat my keer om die vrug van my arbeid te geniet, vernietig word, in Jesus se Naam.
 • O Here, ek vernietig die poorte van ontydige dood in my familie, in Jesus se Naam.
 • Ek vernietig die poorte van die hel wat my lewe wil kortknip, in Jesus se naam.
 • O Here, ek vernietig al die aktiwiteite van die poort van die hel rondom my lewe in Jesus se naam.
 • Magtige Here, maak die poorte van getuienisse vir my oop in Jesus se Naam.
 • Vader Here, ek het elke demoniese poort aan die brand gesteek wat teen my geestelike groei gebou is, word afgebrand in Jesus se Naam.
 • Dankie Here dat U alle geslote beperkende hekke gebreek het wat as versperring tot my eer staan ​​in Jesus magtige Naam Amen.
 • Ek beveel dat elke deur van stagnasie nou gesluit moet word deur die krag van God in Jesus Naam
 • Elke deur wat my seëninge, vordering, vorentoe beweeg, moet deur die krag van die heilige gees in Jesus Magtige kosbare Naam omvergewerp word.
 • In die naam van Jesus staan ​​ek om die poort van koper en die poort van ysterstawe wat tussen my en my deurbraak staan ​​te vernietig, in Jesus se naam.
 • Dankie Jesus vir die verhoorde gebede

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.