Gebedspunte vir krag om demoniese gevegte te oorkom

0
118

Vandag gaan ons Gebedspunte behandel vir krag om demoniese gevegte te oorkom.

Almal het een of ander stryd wat hulle voer, ons het 'n God wat verander nie as ons net opreg van die troon van genade sal vra dat God op ons neersien nie barmhartigheid en genade. God is nie 'n man dat Hy moet lieg nie en ook nie 'n mensekind dat Hy hom moet bekeer en raai wat Hy nooit Sy heerlikheid met enigiemand sal deel nie. Ongeag wat ons in die gesig staar, moet ons onthou dat geen situasie permanent is nie en ons het 'n God wat selfs die rooi see gedroog het om maniere te maak vir Hid-kinders om ongedeerd deur te gaan.

Jy mag ook graag lees: 20 Bybelverse om te lees oor hoe om die duiwel te oorwin

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Dat God nog bestaan, Sy krag bly steeds. Moenie paniekerig raak nie, al wat ons moet doen is om ons bekommernisse op Hom te werp en te kyk hoe Hy die Gevegte van die lewe sal veg. Goliat(reus) was 'n onoorwinlike vyand vir die kinders van God, maar God het krag aan 'n klein figuur gegee ('n verwerpte klip wat 'n hoeksteen geword het) en hy het die stryd sonder veel spanning gewen. Glo in God, aanvaar Jesus as jou Here en verlosser en kyk hoe Hy jou lewe ten goede sal omdraai. Psalm 56: 1. Wees my genadig, o God, want 'n mens sou my verslind; hy wat daagliks veg, verdruk my. 2. My vyande sou my daagliks verslind, want hulle is baie wat teen my veg, o Allerhoogste. 3. Hoe laat ek bang is, sal ek op U vertrou. 4. Op God wil ek sy woord loof, op God het ek vertrou; Ek sal nie vrees wat vlees aan my kan doen nie. 5. Elke dag verniel hulle my woorde: al hulle gedagtes is teen My ten kwade. 6. Hulle kom bymekaar, hulle verberg hulle, hulle merk my voetstappe, as hulle wag op my siel. 7. Sal hulle deur ongeregtigheid ontvlug? in u toorn werp die volk neer, o God! 8. U vertel my omswerwinge; gooi my trane in u kruik; is dit nie in u boek nie? 9. As ek U aanroep, sal my vyande terugdraai; dit weet ek; want God is vir my. 10. In God sal ek sy woord loof, in die HERE sal ek sy woord loof. 11. Op God het ek my vertroue gestel: ek sal nie bang wees wat 'n mens aan my kan doen nie. 12. U geloftes is op my, o God, ek sal U lof betoon.


Kragtige Gebedsboeke 
by Pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op amazon 


GEBEDSPUNTE

 • Enige krag wat my vasbind, laat my nou los en laat my gaan, in die Naam van Jesus.
 • Kleredrag van naaktheid en skaamte, ek is nie jou kandidaat nie, slaan vlam, in die Naam van Jesus.
 • Vinger van die goddelose, kom uit my lewe, sterf nou, in die Naam van Jesus
 • Vloeke uit die kop van my ma, vloeke van die hoof van my pa, ek is nie jou kandidaat nie, sterf, in die naam van Jesus
 • Kragte, vasbeslote om my te laat huil, jou tyd is verby, sterf in die naam van Jesus.
 • Magte wat my gevegte vandag uitbrei, sterf in die naam van Jesus
 • U krag van opstanding, broei my lewe in die Naam van Jesus
 • Wind van opstanding, waai op my droë bene, in die Naam van Jesus
 • Ek sluit my lewe in die opstandingskrag in, deur die krag in die bloed van Jesus, in die Naam van Jesus
 • Deur die krag van opstanding is dit my tyd om te lag, in die Naam van Jesus.
 • WEES SPESIFIEK: Krag van opstanding, val op my (óf huwelik, loopbaan, besigheid, ens.) in die Naam van Jesus.
 • Krag van opstanding, val op my kop, in die Naam van Jesus.
 • Krag van opstanding, katapult my lot na die top, in die Naam van Jesus.
 • Elke kispyl, gaan terug na jou sender, in die naam van Jesus
 • Elke dooie goeie ding in my lewe, word lewendig, in die Naam van Jesus
 • Deur die krag van opstanding is dit my tyd om te lag, in die Naam van Jesus
 • Vader Here; Elke pyl van duisternis wat my glorie afskiet, STERF, in die Naam van Jesus.
 • Deur die krag van opstanding, o God, staan ​​op en beweeg my vorentoe, in die Naam van Jesus.
 • Elke bose mag wat my vashou, jou tyd is verby, STERF, in die Naam van Jesus.
 • Deur die krag van opstanding sal my hande nie smeek nie, my hande sal seën, in die Naam van Jesus.
 • Elke krag wat die krag van God in my lewe bespot, waarvoor wag jy? STERF, in die naam van Jesus.
 • O stem van opstanding, spreek lewe tot my lot, in die Naam van Jesus.
 • Elke maskerade van die dood in my familielyn, DIE, in die Naam van Jesus.
 • O stem van opstanding, praat met my droomlewe, in die Naam van Jesus.
 • Elke droë been in my lewe teenwoordig in die vallei van heksery, STAAN op deur vuur, in die Naam van Jesus.
 • O graf verbonde aan my familielyn, hoor die woord van die Here en LOS my deugde vry, in die Naam van Jesus.
 • Krag van God, ontwortel elke plantasie van duisternis uit my lewe, in die Naam van Jesus.
 • Magte van my geboorteplek, opgedra om my te vernietig, sterf, in die Naam van Jesus.
 • Magte wat my naam aan die verbond onderwerp, jou tyd is verby, sterf, in die naam van Jesus.
 • Elke bose voël wat in die nag teen my vlieg, val neer en sterf, in die Naam van Jesus.
 • Probleme van baie jare, ek is nie u kandidaat nie, sterf, in die naam van Jesus.
 • Siekte het in my liggaam geprojekteer in die droom, terugvuur, in die Naam van Jesus.
 • Elke bose altaar wat my toekoms huisves, slaan aan die brand, in die Naam van Jesus. 
 • Betowering van my vader se huis, betowering van my ma se huis, ek is nie jou kandidaat nie, sterf, in die naam van Jesus.
 • Here Jesus dankie dat U my oorwinning gegee het, dankie Jesus dat U my gered het, dankie Jesus dat U die vyande oorwin het as gevolg van my en hulle magteloos en waardeloos gemaak het.
 • Dankie groot God.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebedspunte vir ongewone guns en seëninge
Volgende artikelGebedspunte vir die herstel van verlore lot
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.