Gebedspunte vir oorwinning oor hardnekkige generasievloeke 

1
137

Vandag gaan ons oor Gebedspunte vir oorwinning oor hardnekkige generasievloeke handel.

En hy het voor Moses verbygegaan en uitgeroep: Die HERE, die HERE, die barmhartige en genadige God, lankmoedig, oorvloedig in liefde en trou, wat liefde vir duisende handhaaf, en goddeloosheid, opstandigheid en sonde vergewe. Tog laat hy nie die skuldiges ongestraf nie; hy straf die kinders en hulle kinders vir die sonde van die ouers tot in die derde en vierde geslag.'” (Eksodus 34:6-7). Generasievloeke is gedrag wat ons aanneem as gevolg van die omgewing waarin ons grootgemaak is.

Jy mag ook graag lees: 20 Bybelverse teen vloeke

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Verslawings en misbruik kan ons gedrag beïnvloed, maar uiteindelik het ons almal die keuse om daardie kettings af te skud en vryheid in Christus te omhels. "Die sondes van die vaders word in die kinders gestraf deur die kinders se eie sonde te word," verduidelik John Piper, "die haat van God is die verpersoonliking van wat die vader se probleem was." Gevolge vir herhaalde sondes is beslis generasie. God het aan Moses in die verse hierbo verkondig Hy sal nie die skuldiges ongestraf laat nie.


Waarom sou Hy wil hê dat Sy kinders voortgaan in betreurenswaardige gewoontes wat hulle geen ware geluk of bevrediging sou bring nie? God het die wêreld so lief, Hy het sy enigste Seun gestuur om ons te red. (Johannes 3:16) Hy is stadig om kwaad te word, altyd goed, en Hy het vir ons 'n manier voorsien om die vloek van sonde waaronder ons almal gebore is, te verbreek. Romeine 8 vs 2 want deur Christus Jesus het die wet van die Gees wat lewend maak jou vrygemaak van die wet van sonde en dood. 'n Vloek is ook 'n towerspel of bose woorde wat op mense geplaas word met die doel om skade aan te doen, dus kan 'n vloek manifesteer in die vorm van armoede, siekte, ongeluk of dood. Die volgende is redes waarom mense vloeke op medemens lê.

Eerstens is dit vir die doel van wraak. Iemand wat byvoorbeeld deur sy verloofde/verloofde teleurgesteld was, kan wraak neem deur 'n vloek uit te spreek dat daar nie 'n babakreet in die huis van die een wat hom/haar teleurgestel het, sal wees sonder die medewete van die een wat vervloek is nie. Hy/sy kon aangaan in die lewe sonder om 'n kind te hê as gevolg van die vloek wat op hom geplaas is. Weereens word 'n vloek geplaas om te veroorsaak of te vernietig. In hierdie geval word die vloek geplaas net om skade te berokken en vir wraakdoeleindes.

GEBEDSPUNTE

 • My pa!! Enige krag uit my pa/ma se huis wat beloof het dat ek nie 'n bepaalde perk sal oorsteek nie, jy is nie my skepper nie, waarvoor wag jy, sterf!
 • My pa!! Elke vloek uit my pa/ma se huis wat mense laat ly of sukkel in die lewe, o julle vloek, in die Naam van Jesus, breek!
 • My pa!! Elke vloek van jou sal nie uitblink wat in my lewe werk nie, in die Naam van Jesus, breek!
 • Elke voorvaderlike embargo op my lewe, familie en finansies word opgehef in Jesus Naam.
 • My pa!! Elke sataniese ketting wat my terugsleep in die lewe, o julle bose ketting, waarvoor wag julle, breek.
 • Enige verbond wat teen my en my gesin werk, breek nou deur vuur in die Naam van Jesus
 • Enige vloek van die water, op aarde en hoë plekke wat in my lewe en familie manifesteer, breek nou deur vuur in die Naam van Jesus
 • Enige krag wat sê dat my gebede nie beantwoord sal word nie, sterf nou deur vuur in die Naam van Jesus.
 • Ek weier om uit die fontein van droefheid te drink, in die Naam van Jesus.
 • Ek neem gesag oor elke vloeke wat teen my lewe uitgespreek word, in die Naam van Jesus.
 • Enige demoon, verbonde aan enige vloek, gaan nou van my weg, in die magtige Naam van Jesus.
 • Elke vloeke wat teen my uitgespreek word, word omgeskakel na seëninge, in die Naam van Jesus.
 • Elke eienaar van bose vrag in my lewe, dra nou jou vrag, in die Naam van Jesus.
 • Hou jou kop met jou twee hande vas en bid baie aggressief, “Ek maak my kop los van elke bose verbond, in die Naam van Jesus.
 • Hou steeds jou kop met jou twee hande vas, sê ek breek elke vesting van bose verbonde in my lewe en familie af in die Naam van Jesus.
 • Ek bind alle owerhede, alle magte, alle heersers van die duisternis van hierdie wêreld, alle geestelike boosheid in hoë plekke wat teen my en my familie werk in die naam van Jesus
 • Ek verbreek alle generasievloeke van trots, wellus, perversie, rebellie, heksery, afgodery, armoede, verwerping, vrees, verwarring, verslawing, dood en vernietiging wat teen my werk deur vuur in die Naam van Jesus.
 • Ek beveel alle voorvader- en generasiegeeste wat in my lewe gekom het tydens bevrugting, in die baarmoeder, in die geboortekanaal en deur die onbelse koord om nou uit my uit te kom in die Naam van Jesus.
 • Ek beveel alle voorvadergeeste van vrymesselary, afgodery, maskerades, heksery, valse godsdiens, poligamie, wellus en perversie om nou uit my lewe te kom in die Naam van Jesus.
 • Ek beveel alle oorerflike geeste van wellus, verwerping, vrees, siekte, swakheid, siekte, woede, haat, verwarring, mislukking en armoede om nou uit my lewe te kom in die Naam van Jesus.
 • Ek bind en bestraf alle bekende geeste en geesgidse wat in my lewe werk van my voorouers in die Naam van Jesus.
 • Ek verbreek alle vloeke van siekte en siekte en beveel alle oorgeërfde siektes om my liggaam nou te verlaat in die Naam van Jesus.
 • O God van Elia laat my wandel in u totale vryheid in die Naam van Jesus
 • O Here my God, herstel al my vermorste jare deur vuur in die Naam van Jesus
 • My getuienis, manifesteer nou deur vuur in die Naam van Jesus
 • Elke hekseryvloek oor my lewe, breek deur vuur in die Naam van Jesus
 • Elke ouervloek oor my lewe, breek deur vuur in die Naam van Jesus
 • Elke hardnekkige vloek wat geweier het om te breek, breek deur die bloed van Jesus deur vuur in die Naam van Jesus
 • Enige demoon wat vloeke in my lewe ondersteun, sterf deur vuur in die Naam van Jesus
 • O God staan ​​op en verlos my van elke vloek wat teen my lewe werk in die Naam van Jesus
 • Hemelse Vader ek dank U dat U my gebede in die Naam van Jesus beantwoord het.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1 KOMMENTAAR

 1. Wat is die gebede wat nodig is in 'n situasie waar ek gebore is en in 'n baie bose huis gedra is, 'n huis waar heksery en moorde plaasgevind het en mense daaronder begrawe is, 'n domein van demone, ek het daarin grootgeword en besoedel en my ma , moontlik pa, maar stiefpa het vir seker met ouji-borde gespeel en vrae oor my gevra, daar was dalk twee planke. Ek het geestelike gawes. Dit is 'n ramp van eindelose aanvalle, ek is gevange geneem op maniere wat niemand sal glo nie, daar was groot aanvalle waar 'n pyn in my kop neergeskiet het en my hart getref het, dit is nog steeds daar, wat my energie doodmaak. Hierdie huis is ook op 'n rivier in 'n vloedsone omring deur bosse waar die bome uitgekap is met daardie piramide met die oog daarop onder andere. Ek het geen geld en geen beweging nie. Die hekse val voortdurend freak aan wanneer ek bid, hulle skree en val aan met energiedreine, giftige energie, groot skielike zaps en verskriklike ondenkbare drome. Ek is Christen, ek glo in God en Jesus. Hierdie oortuigings maak baie mense in my familie kwaad en verwar, hoewel ek nou ouer is en baie van hulle verdwyn het. Ek het eenvoudig geglo dat God dit sou wen en dit uitklaar, ek glo daar moet 'n doel vir my lewe wees, help ek baie deur al hierdie aandag te trek (ek het amper geen kontak met enigiemand nie, mense word eenvoudig teen my gebruik, die heksery en demone beweeg regdeur en gebruik hulle om my aan te val, ek word aangeval om winkels toe te gaan) Ek gee alles in Jesus se naam sewevoudig terug, ek hoor hulle skree, soms sien ek hulle in die ander sig, val neer in pyn, ens. 'n Paar jaar gelede nadat ek gebid het, het ek 'n vlammende wit vuur ( 57c ) oor my gesien. psalm 57 Hierdie huis is nou skoongemaak van die demone en geeste, die hele gebied is gesalf toegewy aan god, bedek met die bloed van Jesus en die Heilige Gees, maar die aanvalle duur voort. Ek glo ek het 'n warboel van fondamente, ma en pa, maar ook as gevolg van ouija planke, stiefpa en al die verskriklike euwel wat in hierdie huis en eiendom was, het dinge ver bo normale fondasie hulself aan my geheg en soos ek hierbo gesê het, daar is iets binne wat aan die kant van my hart geheg is, ek het eksorsisme nodig, 'n hele buite groep mense om hiermee te help.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.