50 Oorlogvoering Gebedspunte teen magte van duisternis. [2022 Opgedateer]

Datum:

Deel plasing:

Laat die boosheid van die goddelose op hulle val. Vandag het ek 50 oorlogvoerings-gebedspunte opgestel magte van die duisternis. Ons moet die geestelike stryd na die kamp van die vyand neem. Die duiwel is goddeloos en sy lewensmissie is om te steel, dood te maak en te vernietig, ons moet nie

laat hom, ons moet opstaan ​​en hom in oorlogsgebede weerstaan. Ons moet die vuur van God loslaat om al die aktiwiteite van die duisternis in ons lewens te verteer.

As u nie bid nie, word u 'n prooi vir die duiwel. Hierdie oorlogsgebedswyses teen die magte van die duisternis sal elke eindelose sirkel demoniese aktiwiteite in u lewe beëindig. Ek moedig u aan om 'n vas te verklaar terwyl u hierdie gebede bid en hulle in geloof te bid om die beste resultate te behaal. Al u vyande moet vandag in Jesus se naam buig.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU


 

50 Oorlogvoering Gebede Punte teen magte van duisternis.

1). Ek praat lig oor elke demoniese duisternis wat in my lewe vandag in Jesus se naam hang.

2). O Heer! Ek beveel elke demoniese agent van duisternis wat teen my veg om te val en te sterf in Jesus naam.

3). Here, ek skei myself van elke duisternis of donker voorwerpe waarmee ek miskien bewustelik of onbewustelik in Jesus se naam verstrengel was.

4). Elke afgod wat deur my voorouers aanbid word en steeds met my lot veg, beveel hulle om vernietig te word deur die heilige spookvuur in Jesus se naam.

5). Ek kom te staan ​​teen elke demoniese godheid wat teen my en my huisgesin opduik, word verteer deur die Heilige Gees-vuur in Jesus Naam.

6) .Ek beveel alle geestelike konings van Egipte (geestelike slawe-meesters) om vandag in my lewe daar vas te hou deur die bloed van Jesus in Jesus Naam.

7). O Heer! Veg teen diegene wat teen my veg, staan ​​op, Here, en slaan my pynigers met verskillende plae soos die dae van moses en farao in Jesus se naam.

8). Alle hekse, towenaars en bekende sprits wat in my gebied werk, word in die Naam van Jesus deur die vuur van die Heilige Gees geleë en vernietig.

9). Al die reuse van my lewe, my neerpen en op my lot sit, moet val en sterf in Jesus se naam.

10). Hoor die woord van die Here al die reuse van my lewe; val nooit weer op in Jesus se Naam nie.

11). O Heer, laat die boosheid van die goddelose oor my lewe nou in Jesus Naam teen hulle gedraai word.

12). Ek beveel dat in die naam van Jesus dat my huisgesin te warm sal wees vir die duiwel en sy demoniese agent om in Jesus se naam te bly.

13). Ek kanselleer alle sataniese uitspraak oor my lewe en bestemming in Jesus naam.

14). Here! Deur die bloed van die ewige verbond, swyg elke bose tong van demoniese agente van duisternis wat oor my lewe in Jesus naam praat.

15). Elke wag in die koninkryk van duisternis wat teen my lewe ingestel is, stel ek engele van vernietiging vry om hulle in Jesus Naam te verstrooi.

16). Ag Here, ek los die vuur van die Heilige Gees om alle aktiwiteite van die koninkryk van die duisternis in my lewe in Jesus se naam te verteer en te vernietig.

17). O Here, laat my wat my lewe soek om my ontwil vernietig word in Jesus Naam.

18). Elke bose komplot oor my lot sal vernietig word in die Naam van Jesus.

19). Alle hekse en heersers van die duisternis sal in die naam van Jesus deur die vuur van die Heilige Gees besoek word.

20). O Heer, laat u goddelike oordeel rus op elke bose man of vrou wat teen my lot in Jesus Naam veg.

21). Ek besluit dat al die agente wat die magte van die duisternis teen my gebruik, sal val in die kuil wat hulle vir my gegrawe het, insluitend hulle en daar in die Naam van Jesus.

22). O Heer! Probleem almal wat my lewe van vandag af bekommer in Jesus Naam.

23). Alle goddelose mense wat vir my 'n hinderlaag lê, sal deur die engel van die heer in Jesus Naam verpletter word.

24). Here, breek die sterk arm van elke sterk man in my lewe vandag, maak hulle verlam in Jesus Naam.

25). Elke goddelose man of vrou wat my genees of gevloek het, sal vandag deur my God vervloek word, en wie my God vervloek, kan niemand in die Naam van Jesus seën nie.

26). Ag, Here, elke kuil wat vir my deur hekse en agente van duisternis gegrawe is, verklaar ek dat almal in Jesus se naam daarin sal val.

27). Ek besluit vandag dat ek heeltemal vry is van die mag van die duisternis. Ek verklaar dat dit 'n taboe is vir hulle om my vlees in Jesus se naam te deel en te verteer.

28). O Here, ek het geprofeteer dat almal wat om my ontwil na die toordokters of valse profete loop, hul probleme sal vermenigvuldig in Jesus Naam.

29). Ek verklaar met vrymoedigheid dat ek in die lig is, dat die duisternis geen deel meer in my het nie, daarom is ek onaantasbaar met die koninkryk van die duisternis in Jesus Naam.

30). Ag, Here, die leërskare, ondersoek my deeglik en identifiseer alle duisternis wat in my lewe skuil. Stel hulle bloot en vernietig hulle in Jesus Naam.

31). O Here, verlos my uit die hande van bose mense en onredelik in Jesus Naam.

32). Ek verklaar dat elke hekseverbond waar my name geneem is, in die naam van Jesus met vuur verteer word.

33). Alle gewelddadige man of vrou wat my onderdruk, sal deur die vuur van God in Jesus Naam vernietig word.

34). Here, elke bose heiligdom wat teen my lewe en my bestemming werk, sal in Jesus deur vuur verteer word.

35). Almal wat gesê het, solank die lewe nie sal voorspoedig wees nie, sal hy voortgaan in ewige skaamte as ek voorspoedig is voor die oë van Jesus.

36). Ag Here, ek beveel die oë van elke bekende gees wat my lot monitor om blind te wees in Jesus Naam.

37). Ag Here, verteer met vuur alle towerkuns in my lewe in Jesus Naam.

38). Elke geestelike pyle wat deur die koninkryk van die duisternis na my gestuur word, sal in die naam van Jesus teruggestuur word.

39). Here, kom regeer in my lewe van nou af, sodat die mag van die duisternis my nie meer sal oorheers in Jesus Naam nie.

40). Ag Here, bemagtig my vandag sodat ek kan staan ​​teen die mag van duisternis wat teen my veg in Jesus Naam.

41). Ag Here, trek my uit die web van die mag van die duisternis in Jesus Naam.

42). Ag Here, laat u lig opgaan en skyn in my lewe, en verteer elke duisternis van die vyande in my lewe in Jesus Naam.

43). Ag Here, laat die goddelose man of vrou van my lewe skielik in die Naam van Jesus na die graf gaan.

44). Elke raad en planne van nasies (koninkryk van die duisternis) oor my lewe sal niks van Jesus se naam af kom nie.

45). Ag Here, elke bose raadgewer wat slegte raad teen my lewe gee, sal in Jesus Naam vernietig word.

46). O Here, stel u engele aan wat vreeslik is vir die mag van die duisternis in Jesus Naam.

47). O Here, stel die leër van die hemel op teen diegene wat teen my veg in Jesus Naam.

48). Almal wat beweer dat hulle magtige is wat op my wag, sal skielik in die Naam van Jesus deur 'n leër van die hemel 'n hinderlaag gebring en vernietig word.

49). Ek verklaar vandag dat elkeen wat my in my lewe as God voordoen, deur die engel van die heer in Jesus se naam verslaan word.

50). Vader laat die begeertes van my vyande oor my 7 keer in Jesus se naam wees.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedumhttps://everydayprayerguide.com
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

12 KOMMENTAAR

 1. Mathew 24 teenoor 10
  In daardie tyd baie
  sal wegdraai van die geloof en sal mekaar verraai en haat, en baie valse profete sal.

  my broers. en susters laat ons versigtig wees vir hierdie demone van korona-virus

 2. Dankie vir hierdie gebede. Ek het gewonder of iemand nie vir my ma en ek kan bid nie. Ons woon in 'n gemeenskap en dit voel vir my asof hierdie mense alleenlopers teiken. Ek het 'n week by my ma gebly, want ek is bang om haar te verlaat, want hierdie mense doen towery en is bang dat hulle iets aan haar doen, kan iemand asseblief vir my bid. Baie dankie.

 3. Laat weet my as jy gereed is om 'n 3-dag vas te doen en om 3 uur in die oggend te bid, 'n kragtige gebed wat ons almal nodig het om te vas en te bid teen die magte van die duisternis. Ek is Jeanette

 4. Geagte Pastoor asseblief!
  Geagte meneer Slam in Heilige Naam van Jesus Christus!
  Gebedsversoek vir geestelike seën en genesing en alles wat in hierdie aansoek genoem word en selfs wat nie genoem word nie.
  Asseblief, dit is so nederige versoek aan jou wat bid vir al my versoeke en aansoek wanneer jy my naam Simon bid. Onthou my asseblief in u alle gereelde gebede.
  Dit is so nederige versoek aan jou dat jy asseblief vir my bid dat Here Jesus Christus my gou genees van al my liggaamsiektes in sy heilige naam en asseblief bid dat Jesus Christus al my foute en foute verwyder wat my so ver bring van die Here die Almagtige.
  Here gebruik my vir sy werk soos hy gedoen het toe hy in hierdie wêreld was vir prediking, met wonderwerke en genesing en bevry die mense wat in bose geeste gevangene was en hy bevry hulle en verander hul lewens en maak my soos hy wil hê ek moet wees . Bid asseblief dat Here Jesus Christus vir my geestelike seën sal gee. Ek wil werk doen vir Here Jesus Christus, bid asseblief vir my dat Here Jesus Christus my seën soos Hy sy diensknegte, profete en dissipels geseën het met u heilige gees gawes en vul my met u heilige gees en gee my sy owerhede soos hy aan sy dissipels gegee het. soos Petrus, Paulus en Moses en Elia en Elisa en vele ander en maak my hartsoë oop soos hy die oë en mond van donkie oopgemaak het. So ek kan hierdie owerhede en heilige gees gawes gebruik om die lewens van die mense te verander en hulle te help in sy heilige naam van Jesus. Bid asseblief dat Here Jesus Christus my die gesag sal gee om te veg en te wen teen die Satan wat uit die hemel val terwyl hy het. God gee ook al die gawes van die heilige gees wat in die Bybel genoem word en selfs nie in die Bybel genoem nie dis so nederige versoek en verder bid asseblief dat Here Jesus Christus vir my seën van roeping sal gee soos Samuel en die tyd het Soon as Soon wanneer die tyd gekom het Jesus wek my op soos hy die Samuel en sy dissipels opwek nie net nie maar hierdie keer Here gee my gesag en alles wat in die Bybel genoem word en nie genoem word nie en bid asseblief dat Jesus vir my sy swaard van gees gee wat Hy aan Elia en Simson gee asb. dit is so nederige versoek aan jou en uiteindelik wil ek die Here Jesus Christus as Daniël sien, en Esegiël en Isia kyk hom en Petrus, Jakub en Johannes kyk hom in heerlikheid met oop oë op die berg bid asseblief ek wil ook Jesus Christus sien dit is my wens en doel van my lewe om Jesus te kyk soos Zakies kyk na die Jesus asseblief gebed dat Jesus vir my Homself in heerlikheid met oop oë sal wys terwyl sy dissipels op die berg kyk en Here Jesus Christus ook gee wat versoek word en gevra deur my leraar haroon en ouderling leraar younas en ander, en gee al die heilige gees gawes wat in sy Bybel genoem word of nie genoem word nie en gee my die oë en seën dat ek die Bybel op goue leiklip kan sien met my oop en toe oë elke keer oral is dit my nederige versoek in sy heilige Jesus naam. Amen Sum Amen.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...