Gebedspunte om GOD te soek

Datum:

Vandag sal ons te doen kry met Gebedspunte om GOD te Soek

“Sodat ek Hom kan ken en die krag van sy opstanding, Filippense 3:10. Baie mense is trots op die dinge wat hulle weet. Trouens, hul status word afgelei van wat hulle weet. Daar word na hulle verwys as kundiges in sommige kringe, hetsy in mikrofinansiering, medisyne, ruimtewetenskap of enige ander veld. Maar daar is een kennis wat al hierdie dinge oortref – die kennis van die Here Jesus Christus. Die grootste ding om te hê, na verlossing, is die kennis van God. Dit oortref elke ander ding. Volgens Jeremia 9:23,24 verklaar die HERE: “Laat die wyse nie roem op hul wysheid of die sterkste roem op hul krag of die rykes roem op hul rykdom nie, maar laat die een wat roem daarop roem: dat hulle... ken my.

Jy mag ook graag lees: 20 Bybelverse om te bid vir God se wil en doel 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Vir die gelowige is om God te ken die werklike saak. Dit behoort sy diepste begeerte te wees. Dit kondisioneer ons denke en help ons om dinge vanuit hul regte perspektiewe te sien en gesonde oordele te maak. Dit gee krag, geloof en vrymoedigheid in ons beide om godvrugtig te lewe en buitengewone dinge te doen. Maar ongelukkig is _die huis van God gevul met mense wat net omgee vir wat God hulle kan gee en geen belang daarin het om Hom te ken nie. Dit is die rede waarom kerke vol swak Christene is._ Geliefdes, bo alles moet ons soek om God te ken.


GEBEDSPUNTE

 1. Vader God, help my om 'n begeerte te kweek om U te ken sodat ek kan groei in my kennis van U en u woord, in Jesus se Naam.
 2. Vader, my hart smag daarna om van sondigheid na geregtigheid te beweeg. Ek weet dat ek deur Jesus regverdig gemaak is, maar ek weet ook dat ek in die ekonomie van U Koninkryk sal maai wat ek saai – emosioneel en geestelik. Help my asseblief om goeie dinge mildelik te saai. Gebruik my om te saai wat die Heilige Gees behaag en nie myself nie.
 3. Mag my kerk in die gemeenskap bekend staan ​​as 'n vrygewige liggaam van gelowiges wat passievol vir ander omgee, en wat die lewe van Christus met ons woorde en ons dade demonstreer.
 4. O Here, ek beveel elke bose setel van die onsigbare vyand wat my lewe, lot, familie, loopbaan, akademici, besigheid, huwelik en bediening aanval om deur vuur in Jesus naam verteer te word.
 5. My Vader, ek beveel elke bende van elke onsigbare vyand teen my geestelike rykdom om in Jesus Naam deur vuur verstrooi te word.
 6. O Here, elke onsigbare krag en vyand wat teen my geestelike rykdom werk, sterf nou deur vuur in Jesus Naam.
 7. My Vader, vandag beveel ek deur u krag elke moniteringspyl van die onsigbare vyand wat gebruik word om my geestelike rykdom te monitor om aan die brand te slaan en in stukke gebreek te word in Jesus Naam.
 8. O Here, maak my onsigbaar en onaantasbaar vir elke onsigbare vyand en pyl in Jesus naam.
 9. Ag Here, vandag steek ek elke bose pyle van die onsigbare vyand aan die brand en verbrand dit tot as in Jesus Naam.
 10. My Vader, slaan en vernietig elke onsigbare pyl deur u vuur en krag wat gestuur is om my geestelike lewe te vernietig met slegte geluk in Jesus Naam.
 11. My Vader, maak elke bose en onsigbare tong stil wat negatiewe dinge in my lewe in Jesus Naam uitspreek.
 12. O Here, ek beveel vandag dat elke hardnekkige en onberouvolle vyand van my lewe, lot, loopbaan, akademici, besigheid, familie, huwelik en bediening verteer sal word deur u verterende vuur in Jesus Naam.
 13. Openbaar my verborge sonde o Here in u teenwoordigheid
 14. Ek het berou oor al my ongeregtighede. Was my, vergewe my en reinig my voor U teenwoordigheid my God.
 15. Laat my vreugde, liefde, vrede, rus, rigting, guns en krag in u teenwoordigheid vind.
 16. Wys my die lewenspad o Here in Jesus Naam
 17. Ek bly in die skuilplek van u teenwoordigheid en ek sal beskerm word teen die komplote van my vyande.
 18. Versteek my in die geheim in 'n paviljoen vir die tonge van mense
 19. Verwerp my nie van u aangesig af nie, o Here, ek smeek U; en neem u Gees nie van my weg nie
 20. Ek sal voor u teenwoordigheid kom in sang. Ek sal stil wees voor U my God
 21. Laat elke berg in my lewe, familie, kerk, werksplek ens in stukke breek in jou teenwoordigheid.
 22. Laat die goddelose wat my agtervolg, omsingel, teen my staan ​​of selfs teen my opstaan ​​struikel en val in u teenwoordigheid in Jesus Naam
 23. Mag u teenwoordigheid my gesond maak, Here my God. Mag u Gees my verander van een heerlikheid na 'n ander in Jesus Naam. Mag ek lewe, vrug dra en jou altyd in jou teenwoordigheid dien.
 24. Teken en transformeer u dienaars in u teenwoordigheid in Jesus Naam
 25. Vader, ek bid dat U ons sal besoek, en U teenwoordigheid in my lewe en in my stad bekend sal maak.
 26. Gee my geloof om te glo dat U my stad kan verander deur gebed en deur dade van liefde en deernis.
 27. Laat U Koninkryk kom op aarde soos dit in die hemel is.
 28. Help my om U teenwoordigheid in my lewe te kweek.
 29. Ek kies om met U saam te werk vir transformasie in my stad.
 30. Help my om saam met ander in gebed vir my stad te veg.
 31. Verwyder die afleidings in my lewe wat my van U teenwoordigheid weerhou [Bekeer u van enige afleidings in u lewe].
 32. Ek bely enige trots of persoonlike afgode wat my weggeneem het daarvan om jou in die eerste plek te hê en heeltemal joune te wees (Noem hulle een vir een – dws televisiemateriaal besittings, kos, sport, werk, ens.].
 33. Neem enige louheid in my hart weg en steek my aan die brand vir U.
 34. Ek wil jou meer leer ken en my lewe lei volgens jou wil
 35. Bemagtig my om u koninkryk te bou en te bevolk met koninkryksgeneraals wat vir u voordelig sal wees
 36. Skenk my die vrug en gawe van die gees wat my sal help om u woord te versprei en te leer
 37. Wees my genadig, o God, volgens u goedertierenheid en volgens u tere barmhartighede. Vee my oortreding uit en hou die sonde van my weg, sodat ek vir U nuttig kan wees Here Jesus.
 38. Dankie Jesus vir die verhoorde gebede

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...