Gebedspunte teen onderdrukking

0
34

Vandag gaan ons te doen kry met GEBEDSPUNTE TEEN ONDERDRUKKING

Een ander manier waarop demone werk, is wat onderdrukking genoem word. Onderdrukking is wanneer die man wat gepynig word, reeds onder is en die vyand sorg dat hy nie opstaan ​​nie.

Die man by die bad van Bethesda was langsaan in die hoop om sy genesing te kry. Elke jaar het hy gesien hoe mense genees word, maar hy het op dieselfde plek gebly. Daar is mense wat vir etlike jare geestelik op dieselfde plek is – in hul loopbane, finansieel en so meer. Daardie onderdrukking is nou verby, in Jesus se naam.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Baie mense neem dit ligtelik op as hulle jare lank op dieselfde plek is. Hulle besef nie dat hulle 'n geleentheid aan demone gee om hulle te onderdruk nie. Die dag wat die sluier van hulle oë verwyder word en hulle terugveg, dan sal hulle vorentoe beweeg. Jy sal vorentoe beweeg in Jesus se naam. Die man by die bad van Bethesda was voor die Here Jesus Christus wat hom kon genees, maar hy het nie vir genesing gevra nie. Ek besluit dat die Here jou vandag self vorentoe sal beweeg. Jy sal hoog begin sweef, in Jesus se naam.


Psalm 91: 1. Hy wat in die skuilplek van die Allerhoogste woon, sal vernag in die skaduwee van die Almagtige. 2. Ek sal van die HERE sê: Hy is my toevlug en my vesting: my God; op Hom sal ek vertrou. 3. Waarlik, Hy sal jou red uit die vangnet van die voëlvanger en van die bruisende pes. 4. Hy sal jou oordek met sy vere, en onder sy vleuels sal jy vertrou; sy trou sal jou skild en skild wees. 5. Jy moet nie bang wees vir die skrik in die nag nie; ook nie vir die pyl wat bedags vlieg nie; 6. Ook nie vir die pes wat in duisternis wandel nie; ook nie vir die verwoesting wat op die middag verwoes nie. 7. Duisend sal aan jou sy val en tienduisend aan jou regterhand; maar dit sal nie naby jou kom nie. 8. Net met jou oë sal jy die loon van die goddelose aanskou en sien. 9. Omdat jy die HERE, wat my toevlug is, die Allerhoogste, jou woning gemaak het; 10. Geen onheil sal jou tref nie, en geen plaag sal naby jou woning kom nie. 11. Want Hy sal sy engele oor jou bevel gee om jou te bewaar op al jou weë. 12. Hulle moet jou op hul hande dra, dat jy nie jou voet teen 'n klip stamp nie. 13. Op die leeu en adder moet jy trap; die jong leeu en die draak moet jy vertrap. 14. Omdat hy My liefhet, daarom sal Ek hom red; Ek sal hom verhef, omdat hy my Naam geken het. 15. Hy sal My aanroep, en Ek sal hom antwoord: Ek sal by hom wees in benoudheid; Ek sal hom verlos en hom eer. 16. Met 'n lang lewe sal Ek hom versadig en hom my heil laat sien.

GEBEDSPUNTE

 1. Elke tragedie wat hierdie jaar teen my en my geliefdes georganiseer is, versprei deur vuur in die Naam van Jesus
 2. Elke ongeluk wat hierdie jaar vir my en my geliefdes voorberei is, kom terug in die Naam van Jesus
 3. Elke rampspoed wat hierdie jaar teen my en my geliefdes voorkom, versprei in die Naam van Jesus
 4. Elke rampprogram teen my en my geliefdes hierdie jaar, versprei in die Naam van Jesus
 5. Kleredrag van skaamte en smaad voorberei vir my hierdie jaar, aan die brand slaan en tot as verbrand in die Naam van Jesus
 6. Vreemde siekte en swakheid wat hierdie jaar vir my en my geliefdes voorberei is, sterf in die Naam van Jesus
 7. Verdrukking wat hierdie jaar teen my en my geliefdes geprogrammeer is, versprei deur vuur in die Naam van Jesus
 8. Enige put wat hierdie jaar vir my finansies gegrawe word, sluk jou graaf in die Naam van Jesus
 9. Elke finansiële verleentheid teen my hierdie jaar, sterf in die naam van Jesus
 10. Elke finansiële gestremdheid wat hierdie jaar vir my voorberei is, sterf in die Naam van Jesus
 11. Skielike verlies-mode teen my hierdie jaar, sterf in die naam van Jesus
 12. Enige grafgrawe om my hierdie jaar te begrawe, begrawe jou grawe in die Naam van Jesus
 13. Pyle van tragedie en rampe wat teen my geteiken is, gaan terug na u sender in die naam van Jesus
 14. Enige krag of persoonlikhede wat hierdie jaar hartseer vir my organiseer, sterf met jou hartseer in die Naam van Jesus
 15. Elke pyle van rampe en ongelukke wat hierdie jaar teen my geteiken is, keer terug na u sender in die naam van Jesus
 16. Skielike dood het hierdie jaar vir my voorberei, terugvuur in die Naam van Jesus
 17. Enige vorm van ongeluk wat die vyande hierdie jaar vir my en my geliefdes georganiseer het, versprei deur vuur in die naam van Jesus
 18. Enige krag of persoonlikhede wat opgedra is om my goddelike helpers hierdie jaar weg te skrik, jou opdrag is verby, sterf in die naam van Jesus
 19. Enige krag in die tweede hemel wat opgedra is om die hemele te blokkeer oor my deurbrake hierdie jaar, val neer en sterf in die naam van Jesus
 20. Elke sataniese padblokkade het hierdie jaar teen my grootheid opgebou, met vuur weggevee in die Naam van Jesus
 21. Elke georganiseerde boosheid teen my hierdie jaar, verstrooi na verwoesting in die Naam van Jesus
 22. O God staan ​​op en besleg my saak hierdie jaar in die Naam van Jesus
 23. Waar is die Here God van Elia, staan ​​op en verander my storie hierdie jaar in die Naam van Jesus
 24. O God staan ​​op en gee my hierdie jaar 'n nuwe naam in die Naam van Jesus
 25. O God staan ​​op en verlos my van my geheime vyande in die Naam van Jesus
 26. O God staan ​​op en vernietig al my huisvyande in die Naam van Jesus
 27. O God staan ​​op en lig 'n standaard teen my hardnekkige vyande in die Naam van Jesus
 28. O aarde maak nou oop en sluk almal in wat na my vernietiging soek in die Naam van Jesus
 29. Skielike dood vind die kamp van my vyande in die Naam van Jesus op
 30. O God staan ​​op en laat die wêreld weet dat U my God is in die Naam van Jesus
 31. Vader Here ek dank U dat U my gebede in die Naam van Jesus beantwoord het

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelDie voordele van mediteer oor God se Woord
Volgende artikelMiddernag Bevryding Krag Gebede
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.