Gebedspunte om die bose verbond te vernietig

Datum:

Vandag gaan ons met Gebedspunte handel om die Bose Verbond te vernietig.

BESLUIT MET GELOOF DAT EK BO MY VYANDE SAL STYS. GEEN WAPEN WAT TEEN MY GEVORM IS SAL VOORSPOED NIE. KWARTE SAL NIE WEER IN MY HUISHOUDING OPKOM NIE.

Verbond is 'n ooreenkoms tussen twee of meer mense. God se verbond vir ons is van goed en nie van kwaad nie, maar die bose mense het ons beloofde seëninge en grootheid gekaap omdat hulle nie wil hê dat ons as God se kinders moet manifesteer nie en ons wil keer om doel te bereik.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

In vandag se onderwerp deur die bloed van Jesus sal ons hierdie bose verbond en ooreenkoms vernietig wat ons keer om as seuns en dogters van God te manifesteer. Onthou, die Skrif het gesê die ernstige verwagtinge van die skepsel wag op die manifestasie van die seuns van God. Die wêreld wag vir ons manifestasies as erfgename van God, maar die bose mense gebruik die bose verbond om ons te keer om dit te doen. Jesus sal ons losmaak van alles bose verbond in Jesus naam. Lees die Bybelverse hieronder;


Deuteronomium 28:12. Die HERE sal sy goeie skat, die hemel, vir jou oopmaak om op sy tyd vir jou land reën te gee en al die werk van jou hand te seën; en jy sal aan baie nasies leen, maar nie leen nie. 13. En die HERE sal jou die kop maak en nie die stert nie; en jy sal net bo wees, en jy sal nie onder wees nie; as jy luister na die gebooie van die HERE jou God wat ek jou vandag beveel, om dit te onderhou en te doen.

Ek praat as 'n orakel van God, elke bose verbond wat teen jou manifestasie werk, ek vernietig hulle vandag in die Naam van Jesus Christus. As gevolg van die bloed wat aan die kruis gestort is, kanselleer ek elke bose verbond wat vandag teen jou lewe werk in die Naam van Jesus.

GEBEDSPUNTE

 1. Enige siekte of siekte wat deur my ouers in my lewe oorgedra is, sterf deur vuur, in die naam
 2. Enige mag wat gevegte na my toe stuur, o God staan ​​op, stuur die gevegte terug na hulle toe, in die Naam van Jesus
 3. Elke geveg wat opgedra is om my te laat misluk, terugvuur, in die Naam van Jesus
 4. Teen guns gevegte, ek is nie jou kandidaat nie, terugvuur, in die naam van Jesus
 5. Elke goeie ding in my lewe wat deur slange ingesluk word, word nou uitgebraak in die Naam van Jesus
 6. Maskerade van duisternis wat my met siekte agtervolg in my droom, sterf in die Naam van Jesus
 7. Bose hande wat 'n kis teen my voorberei, droog op, in die Naam van Jesus
 8. Magte wat toegewys is om my te vergiftig, vergiftig jouself nou, in die naam van Jesus
 9. Magte wat toegewys is om my as opoffering te gebruik, mal te raak en te sterf, in die Naam van Jesus
 10. Krag van opstanding (3ce), val op my lewe en lot, in die Naam van Jesus
 11. Krag om uit te styg bo diegene wat my haat, val nou op my, in die Naam van Jesus
 12. Magte wat diere doodmaak om my dood te maak, sterf in my plek, in die Naam van Jesus
 13. Elke rot van heksery in my familie, sterf, in die naam van Jesus
 14. Goddelose magte wat my wonderwerke beveg, sterf in die Naam van Jesus
 15. Engele van oorlog, beëindig die grootpratery van my vyande, in die Naam van Jesus
 16. O God staan ​​op en draai al my strydmakers na my slawe, in die Naam van Jesus
 17. Enige vloek op my hande, breek, in die Naam van Jesus
 18. Magte toegewys om my arbeid en my sweet te mors, jy is 'n leuenaar, sterf, in die naam van Jesus
 19. Sataniese wolk oor my lewe, verstrooi deur vuur, in die Naam van Jesus
 20. Sataniese spinnerakke wat opgedra is om my te laat ly, sterf, in die Naam van Jesus
 21. My goddelike drome sal nie stilgemaak word nie, in die Naam van Jesus
 22. Huishoudelike vyande op opdrag om my stil te hou, jy is 'n leuenaar, verstrooi en sterf, in die naam van Jesus
 23. My stem van getuienis sal hard wees, in die Naam van Jesus
 24. Magte wat toegewys is om my goddelike geleenthede te mors, sterf in die naam van Jesus
 25. Elke bose verandering wat my seëninge en geleenthede aflei, sterf in die naam van Jesus
 26. Ek herwin tienvoudig al my verspeelde geleenthede, in die Naam van Jesus
 27. Elke verbond van ontydige dood wat in my bloedlyn woed, verval in die Naam van Jesus
 28. Opstandingskrag van die Here Jesus Christus, maak elke siekte in my liggaam dood, in die Naam van Jesus
 29. Die getal van my jare wat ek sal lewe, ek sal die goedheid van die Here sien in die land van die lewendes, in die Naam van Jesus
 30. Bevoegdhede wat toegewys is om my terug te keer na die eerste plek, sterf, in die Naam van Jesus
 31. Magte wat geheime trane in my lewe uitlok, jou tyd is verby, sterf, in die Naam van Jesus
 32. Magte wat my setel van glorie verander in die setel van die geveg, waarvoor wag jy, sterf, in die Naam van Jesus
 33. Verbond van goddelose ouderlinge wat my eer gesteel het, breek, in die Naam van Jesus
 34. Kragte wat in slange verander om my lewe te vergiftig, aan die brand te slaan, in die Naam van Jesus
 35. O God staan ​​op deur die donder van u krag, skande my skande in die Naam van Jesus
 36. By u naam 'JAH', my manier: oop, in die naam van Jesus
 37. Magte wat my verkoop het voordat ek gebore is, sterf in die Naam van Jesus
 38. Stemme in my fondament wat my volgende vlak aanval, sterf, in die naam van Jesus
 39. My kop, my kop, my kop. Hoor die woord van die Here, staan ​​op en skyn, in die Naam van Jesus
 40. My bloed, my bloed, my bloed, ontvang die bloed van Jesus, maak elke siekte dood, in die Naam van Jesus
 41. Dank God dat Hy jou gebede beantwoord het

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...