Kragtige gebedspunte om ongelukke te voorkom

Datum:

Deel plasing:

Vandag gaan ons met kragtige gebedspunte handel om ongelukke te voorkom. Die vyand is besig om God se volk te vernietig. Ons moet nie ons wagte as gelowiges in die steek laat nie. Hierdie kragtige gebedspunte om te voorkom ongeluk moet elke dag gebid word voordat jy uit die huis stap.

Daar is verskeie gevalle van ongeluk aangemeld en talle ongevalle is aangeteken. Die Here sal elke plan van die vyand oor ons lewens vernietig. Die hande van God sal kragtig op jou rus en die genade van die Allerhoogste sal van jou nie wyk nie.

Kragtige gebedspunte om ongelukke te voorkom

 • Vader Here, ek dank U omdat U God is. Die Skrif sê wat is die mensdom dat jy aan hulle bedag is, mense dat jy vir hulle omgee? Here, ek dank U vir u liefde en barmhartigheid wat vir ewig bestaan, mag u naam hoog verheerlik word in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader. U is die God van gister, die hoop van vandag en môre. Ek verheerlik jou omdat jy koning is oor my lewe en dié van my familie, mag jou naam hoogs verhef word in die naam van Jesus Christus.
 • Vader Here, ek stap uit, ek vra dat u gees saam met my sal gaan. Ek bid dat u gees my sal lei op watter pad om te neem, watter bus om te gebruik en vele ander. Die Skrif het gesê, want hulle wat deur die gees van God gelei word, word kinders van God genoem. Here, ek wil deur u gees gelei word. Ek stel myself beskikbaar sodat ek lewendig kan wees vir u gees. Want wanneer ek deur jou gees gelei word, sal ek nie die slagoffer van enige slegte omstandighede word nie. Wanneer ek gelei word deur jou gees, sal my oë oopgaan om die planne van die vyand te sien, ek vra dat jou gees kragtig oor my sal kom in die naam van Jesus Christus.
 • Vader Here, geen wapen wat teen U gesmee is, sal seëvier nie, en U sal elke tong wat U beskuldig, weerlê. Dit is die erfdeel van die dienaars van die Here, en dit is hulle regverdiging van My,” spreek die Here. Ek kom teen elke plan van ongeluk wat teen my ontwerp is in die naam van Jesus Christus. Ek vernietig die agenda van die vyand om my lewe deur ongeluk te neem in die naam van Jesus Christus.
 • Vader Here, die Here is met my; Ek sal nie bang wees nie. Wat kan blote sterflinge aan my doen? Ek bid dat jy altyd by my sal wees. U gees sal my leiding en berader wees in die naam van Jesus Christus. Terwyl ek vandag uitstap, bid ek dat u u engele oor my sal bevel gee en dat hulle my in hul hande sal hou sodat ek nie my voete teen die rots stamp nie, ek vra dat u magtige hande op my sal wees in die naam van Jesus Christus.
 • Vader Here, ek heilig die pad wat ek sal gebruik deur u kosbare bloed. Boosheid word nie toegelaat om op daardie pad te gebeur nie. Ek besluit dat die engele van die Here beheer oor daardie pad sal neem en dit vry sal maak van ongelukke in die Naam van Jesus. Elke agent van die dood, agent van rampspoed wat op die pad geplaas is om verwoesting te veroorsaak, ek beveel dat die krag van God hulle van die pad sal wegvee in die Naam van Jesus Christus.
 • Ek besluit dat die krag van God elke demoniese invloed op die pad wat dalk ongeluk wil veroorsaak in die naam van Jesus Christus sal deaktiveer. Elke stem van die vyand wat hard roep om bloed, ek maak daardie stem vandag stil in die naam van Jesus Christus. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, jou bloeddorstige demoon op die pad, sterf vandag in die Naam van Jesus Christus.
 • Here, elke teken van die dood wat vanaf die koninkryk van die duisternis op my geplaas is, ek kanselleer dit vandag in die Naam van Jesus Christus. Deur die bloed wat aan die kruis van Golgota vergiet is, reinig ek elke teken van die dood op my in die Naam van Jesus Christus. Want daar is geskrywe: Ek dra die merk van Christus, laat niemand my lastig val nie. Ek sal nie ontsteld wees in die Naam van Jesus Christus nie.
 • Want daar is geskrywe: Ek weet dat die gedagtes wat ek teenoor jou het, is die gedagte van goed en nie kwaad om vir jou 'n verwagte einde te gee nie. Vader, ek bid dat u planne oor my lewe vervul word in die Naam van Jesus Christus. Elke plan wat nie van God verby is nie, vernietig ek dit vandag in die naam van Jesus Christus.
 • Daar is geskrywe: Die aarde is die Here en die volheid daarvan, die wêreld en die wat daarin woon. Want Hy het dit gegrond op die see en dit bevestig op die vloede. O julle aarde, hoor die woord van God, julle sal nie teen my werk in die Naam van Jesus Christus nie. Wat ook al die vyand in jou geplaas het om my pyn te veroorsaak of my lewe te neem, ek verwyder dit vandag in die naam van Jesus Christus.
 • O aarde, hoor die woord van die Here, julle mag my bloed nie neem nie. Ek het my bloed geheilig met die bloed wat geregtigheid spreek as die bloed van Abel, dit het vir jou 'n gif geword om in die Naam van Jesus Christus te neem. My lewe is gekoppel aan die kruis waar daar 'n oorvloed vloei van bloed is, jy sal nie my lewe per ongeluk neem in die naam van Jesus Christus nie.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

 


 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...