Gebedspunte vir beskerming deur Psalm 91 te gebruik

Datum:

Deel plasing:

Vandag gaan ons oor gebedspunte vir beskerming handel deur psalm 91 te gebruik. Psalm 91 is een van die mees effektiewe gedeeltes in die Bybel wat gebruik kan word om vir te bid beskerming oor familie en vriende. Daar word nie ontken dat ons die beskerming van God meer as ooit tevore nodig het nie. Die wêreld het in chaos en wanhoop ontaard. Die vyand is besig om die volk van God te vernietig. Dit is slegs deur die genade en beskerming van God dat ons nie verteer word nie.

Die Skrif laat ons verstaan ​​dat ons teëstander, die vyand nie rus nie. Hy gaan dag en nag rond en soek wie om te verslind. Daarom moet ons verseker dat die beskerming van God deurentyd oor ons lewe geaktiveer word. In vandag se artikel sal ons uitdruklik verduidelik hoe ons vir beskerming kan bid deur psalm 91 te gebruik.
Gebedspunte vir beskerming deur Psalm 91 te gebruik

Psalms 91:1 Hy wat in die skuilplek van die Allerhoogste woon, sal vernag in die skaduwee van die Almagtige. Ek sal van die HERE sê: Hy is my toevlug en my vesting; my God; op Hom sal ek vertrou. Waarlik, Hy sal jou red uit die vangnet van die voëlvanger en van die bruisende pes. Hy sal jou bedek met sy vere, en onder sy vleuels sal jy vertrou; sy trou sal jou skild en skild wees. Jy moet nie bang wees vir die skrik in die nag nie; ook nie vir die pyl wat bedags vlieg nie; Ook nie vir die pes wat in duisternis wandel nie; ook nie vir die verwoesting wat op die middag verwoes nie. Duisend sal aan jou sy val en tienduisend aan jou regterhand; maar dit sal nie naby jou kom nie. Net met jou oë sal jy die loon van die goddelose aanskou en sien. Omdat jy die HERE, wat my toevlug is, die Allerhoogste, jou woning gemaak het; Geen onheil sal jou tref nie, en geen plaag sal naby jou woning kom nie. Want Hy sal sy engele oor jou bevel gee om jou te bewaar op al jou weë. Hulle sal jou op hul hande dra, dat jy nie jou voet teen 'n klip stamp nie. Op die leeu en adder moet jy trap; die jong leeu en die draak moet jy vertrap. Omdat hy My liefhet, daarom sal Ek hom red; Ek sal hom verhef, omdat hy my Naam geken het. Hy sal My aanroep, en Ek sal hom antwoord; Ek sal by hom wees in benoudheid; Ek sal hom verlos en hom eer. Met 'n lang lewe sal Ek hom versadig en hom my heil laat sien.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
  • Vader Here, ek dank U dat U my waardig ag om onder die hande van u beskerming te val. Dat, terwyl ek aanhou om in u geheime plek te woon, ek sal aanhou om in u skaduwee te bly in die naam van Jesus Christus. 
  • Here, ek bely dat U my toevlug en sterkte is. U is my God op wie ek vertrou. Ek vra dat jy deur die belofte van jou woord verlos van die strik van die Fowler. Verlos my uit die hande van bose jagter wat my lewe vir boosheid monitor. Gee my die oorwinning oor die demoniese vriend wat my dood wil hê in die naam van Jesus Christus. 
  • U het belowe om my met u veer te bedek, sodat geen kwaad my tref nie. Ek sal onder jou vlerke bly en jou waarheid sal my skild en skild wees in die Naam van Jesus Christus. Ek bepaal dat die seun my nie bedags sal slaan nie en dat die maan my geen kwaad sal doen in die nag nie. Die onheil wat bedags rondloop, sal oor my nie heers nie. Ek bepaal deur u genade dat die pyle wat in die nag vlieg nie naby my woonplek sal kom in die Naam van Jesus Christus nie. 
  • Vader, U het in u woord belowe dat U u engele oor my sal bevel gee en hulle sal my in hul hande dra, sodat ek nie my voete teen die rots stamp nie. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, die engel van die Here sal hierdie oomblik beheer oor my lewe neem in die naam van Jesus Christus. Hulle sal my in hul hande dra. Ek sal nie gekonfronteer word deur moeilike situasie in die naam van Jesus Christus nie. 
  • U woord het belowe dat ek net met my oog die beloning van die goddelose sal sien en aanskou, maar niks daarvan sal naby my kom nie. Ek bid dat u genade my vryspreek wanneer onheil op die loer kom. Wanneer dit ontydig woed, vra ek dat u beskerming op my en familie sal wees in die naam van Jesus Christus. U het gesê duisend sal aan my regterkant val en tienduisend aan my linkerkant, maar hulle sal nie naby my kom nie. Ek bid vir die manifestasie van hierdie belofte. 
  • Here, ek sal die loon van die goddeloses aanskou, die wat geen goeie bedoelings teenoor my het nie en die wat my dood wil hê. Ek sal hulle beloning aanskou en geen kwaad sal naby my of enige lid van my familie kom in die Naam van Jesus Christus nie. 
  • Here, wanneer die moeilikheid van hierdie lewe oor my kom, het ek vertroosting in U dat U saam met my daar sal wees. Ek sal op die kop van die slang loop en dit sal my geen kwaad doen nie. Jy sal die leeus tugtig ter wille van my. Omdat ek my liefhet vir jou, sal jy my verlos van alle onheil. 
  • Dwarsdeur die dae in 2023 en daarna sal geen onheil my tref en geen plaag naby my woonplek kom nie. U sal my eer met 'n lang lewe en voorspoed en u redding sal u my en elke lid van my huisgesin wys in die Naam van Jesus Christus. 

 


 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...