Gebedspunte om 'n nuwe week te beveel

Datum:

Vandag sal ons gebedspunte opdis om 'n nuwe week te beveel. Ons verstaan ​​dat die meeste mense teen die begin van die week oorweldig word. Tydens take om te voltooi, baie sperdatums om na te kom, maar jy het net 'n beperkte tyd om al hierdie te bereik. Bekommer minder. Dit is net die begin van 'n nuwe week. Hoe vroeër jy daardie week in beheer neem, hoe beter vir jou.

Een ding van iets in die hande van God oorgee is dat Hy alles maklik maak. Selfs as jy deur daardie verwarrende take gaan, sal jy dit voltooi sonder om die strengheid te voel. Dit is wat die hande van God jou help om te bereik.

Nog 'n goeie ding om die week saam met God te begin, is dat dit jou help om die week te ontwerp. Jy sal die vloei van dinge en die patroon van gebeure vir die week kan beheer. Niks sal jou oorweldig nie, want jy is in beheer. Jy sal ook beskerm word teen die aanval van die vyand. Alles wat die vyand vir die week beplan het, sal nie mag oor jou hê nie.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Ek staan ​​as 'n orakel van God en ek profeteer, jy sal hierdie week groot uitbuiting doen in die naam van Jesus Christus. Die Here sal hierdie week saam met jou reis en alles vir jou maklik maak deur sy magtige hande, in die Naam van Jesus Christus.


Gebedspunte om die nuwe week te beveel

 • Ek neem gesag oor hierdie week, in die naam van Jesus.
 • Ek besluit dat die krag van God hierdie week saam met my sal wandel in die Naam van Jesus. 
 • Ek bepaal dat elke rowwe pad glad gemaak word en elke skewe pad hierdie week reguit gemaak word in die Naam van Jesus. 
 • Ek sal nie hierdie week in die naam van Jesus oorweldig word deur verwarrende situasies nie. 
 • Ek neem beheer oor elke dag in hierdie week in die Naam van Jesus. 
 • Maandag sal jy vir my antwoord. Dinsdag sal jy my bevoordeel. Woensdag sal ek nie moeilikheid ervaar nie. Donderdag sal ek geseën word. Vrydag sal my glad wees. Saterdag sal ek rus vind. Sondag sal ek bemagtig word. In die naam van Jesus Christus. 
 • Ek verklaar hierdie week oop vir grootsheid in die naam van Jesus Christus. 
 • Elke goeie dinge wat aan hierdie week opgedra word, sal my in die Naam van Jesus opspoor. 
 • Ek maak vandag gebruik van hemelse hulpbronne, in die naam van Jesus.
 • Ek besluit dat al die elemente van hierdie dag met my sal saamwerk, in Jesus se naam.
 • Ek besluit dat hierdie elementêre magte vandag in Jesus se naam sal weier om met my vyande saam te werk.
 • Die Skrif het gesê as die weg van 'n mens God behaag, laat Hy hom guns vind in die oë van mense. Ek sal hierdie week hoogs bevoordeel word deur mans en konings in die naam van Jesus. 
 • Ek praat met jou die son, die maan en die sterre, jy sal my en my gesin nie vandag slaan nie, in Jesus se Naam.
 • Ek trek elke negatiewe energie af en beplan om vandag teen my lewe te werk, in Jesus se naam.
 • Ek ontbind enige krag wat beswerings sing om hierdie dag vas te vang, in die Naam van Jesus.
 • Ek maak ongeldig, sulke beswerings en sataniese gebede oor my en my gesin, in die Naam van Jesus.
 • Ek haal hierdie dag uit hul hande, in die Naam van Jesus.
 • Ek sal nie hierdie week gestres word nie. Goeie dinge sal maklik na my toe kom in die Naam van Jesus.
 • Elke stryd in die hemele, word gewen deur engele wat vandag my seëninge oordra, in Jesus se naam.
 • My Vader, laat alles wat U nie in die hemele geplant het nie, ontwortel word, in Jesus se Naam.
 • O Here, laat die goddelose uit my hemele geskud word, in die Naam van Jesus
 • Pyn is nie my deel hierdie week nie. Trane sal ver van my af wees hierdie week en daarna in die Naam van Jesus. 
 • O son, soos jy vandag uitkom; ontwortel elke boosheid wat op my lewe gerig is, in die Naam van Jesus.
 • Ek programmeer seëninge in die son vir my lewe, in die Naam van Jesus.
 • O son, ek het voor jou opgestaan, kanselleer elke bose program wat deur bose magte in jou teen my geprojekteer word, in die Naam van Jesus.
 • Die beskerming van God die Vader sal hierdie week my lewe oorskadu in die naam van Jesus Christus. 
 • Jy sal vandag nie my voorspoed vernietig nie, in die Naam van Jesus.
 • O son, maan en sterre, dra jou beproewings terug na die sender en los dit teen hom, in Jesus se Naam.
 • O God, staan ​​op en ontwortel alles wat U nie in die hemele geplant het wat teen my werk nie, in Jesus se Naam.
 • O Here, laat die goddelose uit die eindes van die aarde geskud word, in die Naam van Jesus.
 • O son, terwyl jy uitkom, ontwortel al die boosheid wat teen my lewe gekom het, in die Naam van Jesus.
 • Ek programmeer vandag seëninge in die son, die maan en die sterre vir my lewe, in die Naam van Jesus.
 • O son, kanselleer elke daaglikse bose program wat teen my opgestel is, in die Naam van Jesus.
 • Die teenwoordigheid van God die Almagtige sal hierdie week voor my uitgaan. En dit sal verhewe plekke gelyk maak in die naam van Jesus Christus. 
 • O son, pynig elke vyand van die koninkryk van God in my lewe, in die Naam van Jesus.
 • O son, gooi weg diegene wat die nag spandeer om my af te trek, in die Naam van Jesus.
 • O elemente, julle sal my nie seermaak nie, in Jesus se naam.
 • O hemele, julle mag nie vandag uit my lewe steel nie, in die Naam van Jesus.
 • Ek vestig die krag van God oor die hemele, in die Naam van Jesus.
 • O son, maan en sterre, veg teen die vesting van heksery wat vandag op my geteiken is, in Jesus se Naam.
 • O hemele, pynig elke onberouvolle vyand tot onderwerping, in Jesus se naam.
 • Aan die einde van hierdie week sal heerlikheid en eer aan u Naam kom. In Jesus Naam bid ek. 

 

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...