25 Bybelverse vir vrug van die moederskoot

Datum:

Deel plasing:

Vandag gaan ons te doen kry met 25 Bybelverse vir vrugbaarheid van die moederskoot. Vrug van die baarmoeder in sy natuurlike wedstryd beteken swangerskap, swangerskap of die dra van 'n baba. Maar in die algemene kompetisie beteken dit om groot dinge te baar.

Ons begeer almal om groot te wees. Ons begeer almal om die wêreld te verower en te regeer. Ons begeer almal dat jy goeie kinders soos Samuel het. Maar soms kan ons vertraging ervaar in die vervulling van ons begeertes. Ons vertraging kan God se manier wees om vir ons te sê om geduldig te wees en dit kan die vyand wees wat doen wat hy die beste doen.

Wat ook al die rede is, dit is nie iets wat gebed nie kan oplos nie. Gebed is die oplossing vir alle probleme. Wanneer ons met die woord van God bid, maak dit ons uitsprake kragtiger. Die Skrif huisves die beloftes van God vir Sy volk. Wanneer ons dus bid deur die woord van God te gebruik, herinner ons God aan Sy beloftes. En die Skrif laat ons verstaan ​​dat die hemel en aarde sal verbygaan, maar niks van Sy woord sal verbygaan sonder om die doel waarvoor dit gestuur is, te vervul nie.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Vandag, terwyl ons bid vir vrugbaarheid, het ons 25 Bybelverse saamgestel wat ons gebede meer geloof in die ryk van die gees sal gee. Gebruik hierdie Bybelverse om vir vrug van die moederskoot te bid. Vir elke vrou wat opkyk na God vir die vrug van die moederskoot, elkeen wat opkyk na God vir iets goeds, dit is vir jou.


1. Genesis 8: 17

Bring saam met jou uit al die diere wat by jou is, van alle vlees, van die voëls en van die vee en van al die diere wat op die aarde kruip; sodat hulle in oorvloed op die aarde kan voortplant en vrugbaar kan wees en op die aarde vermeerder.

2. Genesis 26: 22

En hy het daarvandaan weggetrek en 'n ander put gegrawe; en daarom het hulle nie getwis nie; en hy het dit Rehobot genoem; en hy sê: Want nou het die HERE vir ons plek gemaak, en ons sal vrugbaar wees in die land.

3. Genesis 35:11

En God sê vir hom: Ek is God, die Almagtige; wees vrugbaar en vermeerder; 'n nasie en 'n menigte van nasies sal uit jou wees, en konings sal uit jou lendene voortkom;

4. Genesis 48: 4

En hy het vir my gesê: Kyk, Ek sal jou vrugbaar maak en jou vermeerder, en Ek sal jou 'n menigte van volke maak; en sal hierdie land aan jou nageslag ná jou gee as 'n ewige besitting.

5. Eksodus 1:7

En die kinders van Israel was vrugbaar en het baie vermeerder en vermeerder en uitermate sterk geword; en die land was vol van hulle.

6. Genesis 1: 28

En God het hulle geseën, en God het vir hulle gesê: Wees vrugbaar en vermeerder en vul die aarde en onderwerp dit, en heers oor die visse van die see en die voëls van die hemel en oor al die lewende wesens wat beweeg op die aarde.

7. Psalms 128:3

Jou vrou [sal] wees soos 'n vrugbare wingerdstok aan die kante van jou huis; jou kinders soos olyfplante rondom jou tafel.

8. Jesaja 5:1

Nou sal ek vir my beminde 'n lied sing van my beminde wat sy wingerd aanraak. My beminde het 'n wingerd op 'n baie vrugbare heuwel.

10. Jesaja 10:18

En sal die heerlikheid van sy bos en van sy vrugteland verteer, siel sowel as liggaam, en dit sal wees soos wanneer 'n vaandeldraer beswyk.

11. Jesaja 17:6

Nogtans sal afoesdruiwe daarin oorbly, soos die bewing van 'n olyfboom, twee of drie bessies bo-op die boonste tak, vier of vyf aan die uiterste vrugbare takke daarvan, spreek die HERE, die God van Israel.

12. Jesaja 29:17

Is dit nie nog 'n baie kort tydjie nie, en die Líbanon sal in 'n vrugbare veld verander word, en die vrugbare veld sal geag word soos 'n bos?

13. Jeremia 23:3

En Ek sal die oorblyfsel van my skape bymekaarmaak uit al die lande waarheen Ek hulle verdryf het, en Ek sal hulle terugbring na hulle krale; en hulle sal vrugbaar wees en vermeerder.

13. Hosea 13: 15

Al is hy vrugbaar onder sy broers, 'n oostewind sal kom, die wind van die HERE sal opkom uit die woestyn, en sy fontein sal droog word, en sy fontein sal verdroog; Hy sal die skat van alles buit aangename vaartuie.

14. Handelinge 14:17

Nogtans het Hy Homself nie sonder getuienis gelaat nie, deurdat Hy goed gedoen het en ons reën uit die hemel gegee het en vrugbare tye, wat ons harte vervul het met voedsel en blydskap.

15. Esegiël 34:27

En die boom van die veld sal sy vrugte gee en die aarde sal sy opbrings gee, en hulle sal veilig wees op hul land. Dan sal hulle weet dat Ek die Here is, wanneer Ek die grendels van hulle juk verbreek en hulle verlos uit die hand van die wat hulle slawe gemaak het.

 16.Genesis 16:5

En Hy het hom na buite geneem en gesê: Kyk nou na die hemel en tel die sterre, as jy hulle kan tel. En Hy sê vir hom: So sal jou nageslag wees.

17. Genesis 17: 6

Ek sal jou uitermate vrugbaar maak, en Ek sal van jou nasies maak, en konings sal uit jou voortkom.

18. Genesis 22: 17

ja, Ek sal jou grootliks seën en jou nageslag baie vermeerder soos die sterre van die hemel en soos die sand wat aan die seestrand is; en jou nageslag sal die poort van hulle vyande in besit neem.

19. Deuteronomium 7:13

Hy sal jou liefhê en jou seën en jou vermeerder; Hy sal ook die vrugte van jou skoot seën en die vrugte van jou grond, jou koring en jou mos en jou olie, die aanteel van jou beeste en die kleintjies van jou kleinvee, in die land wat Hy aan jou voorvaders met 'n eed beloof het om aan jou te gee .

 20.Deuteronomium 8:4

“Geseënd sal wees die nageslag van jou liggaam en die opbrengs van jou land en die nageslag van jou diere, die aanteel van jou beeste en die kleintjies van jou kleinvee.

21.Deuteronomium 30:9

Dan sal die Here jou God jou oorvloedig voorspoedig maak in al die werk van jou hand, in die nageslag van jou liggaam en in die nageslag van jou vee en in die opbrengs van jou land, want die Here sal weer ten goede oor jou bly wees, regverdig soos Hy bly was oor julle vaders;

22. Psalm 128: 3

Jou vrou sal wees soos 'n vrugbare wingerdstok in jou huis, jou kinders soos olyfplante rondom jou tafel.

23. Esegiël 36:11

Ek sal mens en dier op jou vermeerder; en hulle sal vermeerder en vrugbaar wees; en Ek sal jou laat bewoon soos jy vroeër was, en Ek sal jou beter behandel as in die begin. So sal julle weet dat Ek die Here is.

24. Psalm 105: 24

En Hy het sy volk baie vrugbaar gemaak en hulle sterker gemaak as hulle teëstanders.

25.Genesis 42:52

He het die tweede Efraim genoem: "Want," het hy gesê, "God het my vrugbaar gemaak in die land van my ellende."

 

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...