Kragtige gebedspunte teen demoniese belemmering

Datum:

Vandag gaan ons te doen kry met kragtige gebedspunte teen demoniese blokkasie. Voor enigiets wil ek dit onomwonde stel, God verhoor gebed. Ek weet daar is tye wat jy gebid het en dit lyk of God te ver is om jou gebede te beantwoord. Jy weet net dat God besig is om gebede te beantwoord. Antwoorde op jou gebed kom egter dalk nie as gevolg van demoniese belemmering nie.

Sommige magte kan dien as 'n buffer tussen jou en jou verhoorde gebede. In die meeste gevalle kapitaliseer hierdie magte op ons sonde en ongeregtigheid. Hulle kan ook munt slaan uit ons swak geestelike lewe. Sodra die vyand 'n swakheid in ons sien, sal hy ons sleg tref. Ons artikel vandag sal gebaseer wees op die verwydering van demoniese hindernisse wat jou keer om in die werklikheid van jou beantwoorde gebede te leef.

Dit is nie die plan van God dat jy so lank moet ly nie. Meestal is dit die vyand wat 'n versperring geskep het wat verhinder dat goeie dinge na jou toe kom. Demoniese hindernisse sal 'n vertraging in die manifestasie van ons seën veroorsaak en dit is hoekom ons die mure van hindernisse in ons lewens moet vernietig. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke muur van hindernis in jou lewe, ek bring hulle vandag neer in die Naam van Jesus Christus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Kragtige gebedspunte teen demoniese belemmering

 • Vader, ek dank U vir die gawe van die lewe. Ek dank u vir u beskerming en voorsiening vir my, mag u naam hoog verheerlik word in die naam van Jesus Christus.
 • Here, ek vra om vergifnis van sonde. Op elke manier waarop ek gesondig het en u heerlikheid ontbreek, Here vergewe my. Enige sonde wat kan veroorsaak dat my seën verhinder of geblokkeer word, ek vra dat u my vandag vergewe in die naam van Jesus Christus.
 • Elke versperring wat tussen my en my deurbraak staan, trek ek jou vandag af in die naam van Jesus Christus.
 • Elke agent van vertraging wat aangewys is om my harde werk te bedrieg, ek bestraf jou vandag in die naam van Jesus Christus.
 • U prins van Persië wat my beantwoorde gebede insluk, sterf vandag in die naam van Jesus Christus.
 • Elke moniterende demoon wat opgedra is om my arbeid te monitor, sterf vandag in die naam van Jesus Christus.
 • Pyle van God vind my vervolgers op en maak hulle dood, in die Naam van Jesus.
 • Elke put wat deur die vyande vir my gegrawe word, word 'n graf vir die vyande, in die Naam van Jesus.
 • Julle vyande van my familie, grawe julle gat en grawe dit goed, want julle sal daarin val, in Jesus Naam.
 • Suur gebedstene, vind die voorkop van die Goliat van my familie, in die naam van Jesus.
 • O Here, verlos my siel van die swaard en my lot van die magte van die graf, in die Naam van Jesus.
 • O God, staan ​​op deur die donderslag van u krag en red my van al my probleme, in die Naam van Jesus.
 • Elke krag uit die put van die hel wat my seën verhinder om 'n werklikheid te word, verloor vandag jou houvas oor my in die naam van Jesus Christus
 • U krag van die vallei van die doodskaduwee, laat my lot los, in die Naam van Jesus.
 • Elke prins van Persië wat my seën blokkeer, val vandag dood in die naam van Jesus Christus.
 • Ek besluit dat elke sterk man wat die werklikheid van my deurbraak teëstaan, vandag sterf in die naam van Jesus Christus.
 • Bose poorte wat my seëninge blokkeer, word opgehef in die Naam van Jesus.
 • Here, U is die God van alle vlees en daar is niks onmoontlik vir U om te doen nie. Die oorblywende dae in hierdie jaar is genoeg vir u om my te antwoord, vader deur u genade, antwoord my vandag in die naam van Jesus Christus.
 • My Vader, help my, laat my nie beskaamd staan ​​in die Naam van Jesus nie.
 • Elke bloeddrinker en vleiseters wat teen my kom, sterf in die Naam van Jesus.
 • Einde van die jaar se tragedie en rampspoed wat teen my en my huishouding georganiseer is, baklei, in die Naam van Jesus.
 • Ek weier om hierdie jaar in skaamte en in hartseer te eindig, in die Naam van Jesus.
 • Elke georganiseerde boosheid wat teen my en my gesin gerig is, versprei nou in die Naam van Jesus.
 • Al my hangende seëninge van hierdie jaar, word nou aan my vrygestel, in die Naam van Jesus
  Einde van die jaar seëninge, ek is beskikbaar, vind my deur vuur, in die Naam van Jesus.
 • Heilige Gees, beweeg my hierdie maand na my volgende vlak, in die Naam van Jesus.
 • Ek sal hierdie jaar in 'n goeie noot afsluit, in die Naam van Jesus.
 • Vader Here, ek kom teen elke agent van vertraging in die weg van my seëninge vandag in die Naam van Jesus Christus.
 • Elke heerser van duisternis wat as 'n buffer tussen my en die vrystelling van my seëninge staan, val vandag dood in die naam van Jesus Christus.
 • Ek spreek die spoedige vrystelling van my seëninge in manifestasie vandag in die naam van Jesus Christus.
 • Here, hierdie jaar moet nie verbygaan tensy dit die toegewese seëninge daarvoor vrystel nie. Elke goeie ding wat in hierdie jaar bestem is om myne te wees, word spoedig vrygestel in die naam van Jesus Christus.
 • Here, U het die mag om 'n man te verras, selfs wanneer dit gelyk het of alle hoop verby is.
 • Vader, ek vra dat u hierdie oomblik sal opstaan ​​en doen wat net u kan doen in die Naam van Jesus Christus.
 • Elke agent van vertraging in my pa en ma se huis val vandag dood in die naam van Jesus Christus.
 • Ek kanselleer elke embargo van beperking oor my lewe vandag in die naam van Jesus Christus.
 • Elke agent van Stagnasie, ek laat die vuur van die Heilige Gees op hierdie oomblik vry in die naam van Jesus Christus.
 • Ek ontvang vandag my antwoorde uit die hemel in die naam van Jesus Christus. Ek praat my beantwoorde gebede in 'n manifesterende werklikheid in die naam van Jesus Christus.
 • Dank God dat Hy jou gebede beantwoord het. Amen

 


 

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...