Profetiese oggendgebede vir rykdom

Datum:

Vandag gaan ons te doen hê met profetiese oggendgebede vir rykdom. Die Skrif het vir ons gesê om iets te verklaar en dit sal vasstaan. Voordat ons elke dag werk toe gaan, moet ons ons dag aan die hande van die Here toevertrou. Ons het die kapasiteit as gelowiges om ons dag te ontwerp soos ons dit wil hê.

Elke oggend voordat jy uitstap vir werk, is daar sekere gebede wat jy moet sê om die rykdom van die dag te beveel. Genoeg van jou wat onvermoeid werk, maar min of niks het om daarvoor te wys nie. Laat jou harde werk begin wys.

Die Skrif het gesê sien 'n man wat ywerig is in sy werk, hy sal voor konings staan ​​en nie blote mense nie. Dit is tyd dat jy tussen konings staan. Dit is tyd vir nasies om jou lig te soek. Genoeg van jou wat te midde van middelmatigheid woon. Staan op en skyn want jou lig het gekom en die heerlikheid van die Here is op jou.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Ons het 'n lys van profetiese oggendgebede saamgestel om rykdom te beveel. Die psalmis het gesê vroegtydig sal ek U soek. Soek God wanneer jy hom kan vind en roep Hom aan wanneer hy naby is. Bid elke oggend hierdie gebede. Jy sal 'n groot getuienis hê.


Profetiese oggendgebede vir rykdom

 • Vader Here, ek dank U vir nog 'n pragtige dag wat U gemaak het. Ek dank u vir die genade wat u aan my geskenk het om hierdie pragtige dag te sien, mag u naam verhef word in die naam van Jesus Christus.
 • Vader Here, ek vra om vergifnis van sonde. Op enige manier kan sonde my gebede verhinder om antwoord te kry, ek vra dat u my vandag vergewe in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, die Skrif sê verklaar 'n ding en dit sal vasgestel word, ek bepaal deur die gesag van die hemel, my dag sal produktief wees in die Naam van Jesus Christus.
 • Terwyl ek vandag uitstap, bid ek dat u genade met my sal gaan. Ek bid dat u genade vandag met my sal gaan in die Naam van Jesus Christus.
 • Here, ek sal nie my goddelike geleenthede in Jesus Naam verkwis nie. Ek ontvang die genade om elke geleentheid te gebruik wat jy vandag oor my pad sal stuur in die naam van Jesus Christus.
 • Ek ontbind elke magte wat teen my voorspoed werk in die Naam van Jesus. Elke agent van armoede, ek strooi jou vandag op my pad in die naam van Jesus Christus.
 • Ek weier om 'n wonderster te wees in die naam van Jesus Christus. Vandag ontvang my ster die genade om op te staan ​​en helder te skyn in die naam van Jesus Christus.
 • Ek bepaal dat deur bonatuurlike wysheid, die rykdom van die heidene aan my oorgedra moet word in die naam van Jesus Christus.
 • Laat elke sataniese sirene wat my helpers afskrik nou stil word in die naam van Jesus Christus. Ek word vandag sigbaar vir my helper in die naam van Jesus Christus.
 • Laat die weë van die engele van armoede wat teen my gedelegeer is, donker en glad word, in die Naam van Jesus.
 • Here Jesus, hou my beursie vas, in die Naam van Jesus. My finansies is in u hande, ek vra dat u dit vandag beheer in die naam van Jesus Christus.
 • Deur die ryk naam van Jesus, laat hemelse hulpbronne vandag na my deur toe jaag in die naam van Jesus
 • Ek bind die gees van skuld, ek sal nie meer leen om weer te eet in die Naam van Jesus nie. Die genade om in oorvloed te lewe kom vandag oor my in die naam van Jesus Christus.
 • Ek herwin my seëninge van elke sataniese hekseryverbond in die Naam van Jesus. Ek kom teen elke mag wat my in nutteloosheid laat werk in die naam van Jesus Christus.
 • O Here, skep nuwe en winsgewende geleenthede vir my in die Naam van Jesus. Ek sal nie vandag tevergeefs swoeg nie. My pogings sal vandag groot sukses behaal in die naam van Jesus Christus.
 • Ek bind die gees van vals en bedrieglike beleggings in die Naam van Jesus.
 • Ek verbreek die beheer van elke gees van armoede oor my lewe, in die Naam van Jesus. Ek dryf die demoon van armoede wat gestuur is om my te pynig vandag in die Naam van Jesus Christus uit.
 • Ek salf my oë om die verborge rykdom van hierdie wêreld te sien, in die Naam van Jesus. Ek bid dat die gees van die Here my voetstappe sal rig na waar ek toegang tot die verborge rykdom van die wêreld kan kry.
 • Ek sal uitstyg bo die ongelowiges rondom my, in die Naam van Jesus. My sukses vandag sal uitstaande wees in die naam van Jesus Christus.
 • Laat die salwing van uitnemendheid op my val, in die Naam van Jesus. Ek ontvang vandag die salwing om rykdom te maak in die naam van Jesus Christus.
 • Elke vloek wat teen my bron van inkomste uitgespreek word, word nou verbreek!!!, in die Naam van Jesus. Ek ontvang die krag van die Here om oorvloedige hulpbronne te produseer in die naam van Jesus Christus.
 • Elke effek van vervloekte huis en grond op my voorspoed, breek, in die Naam van Jesus. Die land wat ek vandag sal bewandel is geseën in die naam van Jesus Christus.
 • Heilige Gees, prop my lewe in goddelike voorspoed, in die Naam van Jesus. Die genade om voorspoedig te wees in al my handelinge vandag word beskikbaar gestel in die naam van Jesus Christus.
 • Elke Achan in die kamp van my deurbrake, word ontbloot en beskaamd, in die Naam van Jesus.
 • Elke krag wat demoniese gadgets teen my voorspoed bedryf, val neer en sterf, in die Naam van Jesus
 • Ek breek elke siklus van finansiële onstuimigheid in die Naam van Jesus. Elke juk van finansiële probleem, ek breek jou deur die salwing van voorspoed in die naam van Jesus Christus.
 • Elke mag wat bose stroom in my finansies deurgee, verloor jou houvas in die Naam van Jesus. Elke mag wat my finansies met kankerwurm aanval, sterf vandag in die naam van Jesus Christus.
 • Ek slaan die kop van armoede teen die muur van vuur, in die naam van Jesus Christus. Lelike voete van armoede, loop nou uit my lewe!!!, in die Naam van Jesus
 • Laat elke kleed van armoede teen my lewe afgevryf word deur die bloed van Jesus
 • Ek verwerp finansiële begrafnis, in die naam van Jesus. Elke handskrif van armoede teen my lewe, word afgevryf deur die bloed van Jesus.

 

 

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...