10 Gebedspunte wat jou lewe sal verander

Datum:

Vandag gaan ons handel oor 10 gebedspunte wat jou lewe sal verander. As jou lewe in 'n rigting gegaan het wat jou nie behaag nie. As jy al lank swoeg en tog niks het om daarvoor te wys nie. As jy dink jy word gepynig deur een of ander demoon wat jou verhinder om uit te blink of jou potensiaal te bereik, is hierdie gebed vir jou.

Ek gee nie om watter rigting jou lewe die afgelope tyd ingeslaan het nie, dit is die woord van God vir jou vandag. Jesaja 43:18-19 “Dink nie aan die vorige dinge nie, en let nie op die dinge van ouds nie. Kyk, ek doen iets nuuts; nou spring dit uit, sien jy dit nie? Die Here het belowe om 'n nuwe ding te doen. 'n Nuwe wat nou sal voortspruit en die hele oog sal dit sien. Dit mag weet dat net God dit gedoen het.

Ek bepaal deur die gesag van die hemel, die krag van God neem die skip van jou lewe uit die hande van die demoon wat dit stuur in die naam van Jesus Christus. Elke bose patroon van gebeure wat jou lewe beskadig het sedert die dag dat jy gebore is, ek bepaal dat die krag van hulle hierdie oomblik sal vernietig in die Naam van Jesus Christus. Ek bid dat die transformerende krag van God nou oor jou lewe sal kom en alles ten goede sal verander in die Naam van Jesus Christus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

10 Gebedspunte wat jou lewe sal verander

 1. Vader, ek dank U vir die genade wat my so ver gehou het. Die Skrif sê dit is nie van hom wat wil en hardloop nie, maar van God wat barmhartigheid bewys. Ek dank U omdat dit deur u genade is dat ek nie verteer word nie, ek dank U omdat, ten spyte van my ontrou, u genade steeds oor my lewe bly. Ek dank jou omdat jy my skild en skild was. Ek dank u omdat u die beskermer van my Gosen was, ek maak u groot, Here Jesus, mag u naam hoog verheerlik word in die naam van Jesus Christus. 
 2. Vader, ek soek die vergifnis van sonde, in elke opsig wat ek gesondig het en dit ontbreek aan u heerlikheid, vergewe my Vader. Elke sonde wat u planne en agenda vir my lewe hierdie maand sal verhinder, vra ek dat u my vandag deur u genade vergewe in die naam van Jesus Christus. 
 3. Vader Here, die skrif het gesê ek ken die gedagtes wat ek teenoor U het, dit is die gedagtes van goed en nie kwaad nie om vir u 'n verwagte einde te gee. Vader, ek bid dat u planne vir my lewe hierdie jaar gemanifesteer word in die Naam van Jesus Christus. Ek vra dat u deur u genade elke mag van die vyand vernietig wat teen die vervulling van u planne vir my lewe vandag werk in die naam van Jesus Christus. 
 4. Here, ek bid dat u hande van beskerming hierdie jaar op my en my gesin sal wees in die naam van Jesus Christus. Ek vra dat U my deur u krag salf met u kosbare bloed. Die Skrif het gesê wanneer die doodsengel die bloed sien, sal dit verbygaan. Ek vra dat U my vandag deur u genade salf met u bloed. Elke boosheid wat na verwagting in hierdie maand sal gebeur, sal nie naby my kom in die Naam van Jesus Christus nie. 
 5. Vader Here, ek bid dat ek nie die prooi sal word van die manewales van die duiwel in die Naam van Jesus Christus nie. Ek vra dat jy hierdie maand jou hande op my lê. Ek sal nie die slagoffer word van rituele ontvoerders nie, ek sal nie die slagoffer van huurmoordenaars word nie, ek sal nie die slagoffer van 'n ongeluk word nie, ek sal nie die slagoffer van verkragting word nie, ek sal nie hierdie maand slagoffer word van siekte en skielike dood in die naam nie van Jesus Christus. 
 6. Vader, ek bepaal deur die gesag van die hemel, ek is hierdie maand onstuitbaar in die naam van Jesus Christus. Elke krag van die vyand wat my in die verlede vasgehou het, bepaal ek deur die gesag van die hemel, ek is vandag vry van hulle in die naam van Jesus Christus. Ek vra dat die genade van versnelling vandag oor my kom in die naam van Jesus Christus, ek vra vir die genade van bonatuurlike spoed hierdie maand in die naam van Jesus Christus. 
 7. Vader, ek bid dat U my hande sal seën met sukses in die Naam van Jesus Christus. Alles waarop ek my hande oplê in hierdie maand sal voorspoedig wees in die Naam van Jesus Christus. Die Skrif sê dit is God wat ons hande leer om rykdom te maak. Ek bepaal deur die gesag van die hemel dat my hande toegerus is om rykdom te maak in die Naam van Jesus Christus. 
 8. Vader, ek kom teen elke mag van beperkings op my lewe, ek vra dat die krag van God, die Almagtige, hulle sal laat rus in die Naam van Jesus Christus. Elke krag van die vyand wat dag en nag werk om te verseker dat ek niks in die lewe beteken nie, elke demoniese krag van die vyand wat opgedra is om my te vertraag, beveel ek deur die gesag van die hemel, verloor vandag u mag oor my in die naam van Jesus Christus. 
 9. Vader, skenk my in hierdie maand die genade om meer saam met U te werk in die Naam van Jesus Christus. Ek ontvang die genade bly by jou staan. Ek weier om in die versoekings van die vyand te val, ek weier om terug te val in hierdie geloofswedloop. Vader, ek herstel elke gebroke verhouding wat ek met U het. Ek vra dat u gees hierdie maand my gids sal wees in die naam van Jesus Christus. 
 10. Vader, die Skrif het gesê dat diegene wat deur die gees van God gelei word, die seuns van God genoem word. Ek vra dat u gees my deur hierdie maand sal lei in die Naam van Jesus Christus. Ek vra dat u gees my sal lei en vir my die dinge sal vertel om te doen in die Naam van Jesus Christus. 

 


KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

1 KOMMENTAAR

 1. je souffre dans ma vie tous ne marche pas. Esprit blacage, tout personne à-côté de moi me quitte même le membre de ma famille. je rien fait du mal dans ma vie. je passe dans tout place pour cherche la Cossé rien.même dans l' église

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...