Gebedspunte om bose altare en vloeke te verpletter

Datum:

Vandag gaan ons met gebedspunte handel om bose altare en vloeke te verpletter. Bose altare is demoniese standaard wat oor die lewe van 'n individu geopper is. Baie soos 'n generasievloek, is hierdie altare verbonde en totdat die verbond verbreek is, sal wie ook al die slagoffer is nie gered word nie. Vloeke is negatiewe proklamasies oor die lewe van 'n individu. Hierdie vloeke kan direk wees en hulle kan generasie wees.

Daar is gesinne wat die vloek van ontydige dood dra. Elke kind van daardie gesin sterf op 'n sekere ouderdom. Vir sommige kan dit armoede, onvrugbaarheid of mislukking wees. Gelukkig is God bereid om bose altare te vermorsel en bose vloeke oor die lewe van Sy volk te vernietig. Galasiërs 3:13 Maar Christus het ons gered van die vloek wat deur die wet uitgespreek word. Toe Hy aan die kruis gehang is, het Hy die vloek vir ons oortreding op Hom geneem. Want daar is in die Skrif geskrywe: Vervloek is elkeen wat aan 'n boom gehang is.

Christus het ons gered van die vloek van die wet, daarom verklaar ek jou vandag vry van daardie bose vloek wat jou lewe raak. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke bose altaar wat oor jou lewe opgerig is, word vandag vernietig in die Naam van Jesus Christus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebedspunte om bose altare en vloeke te verpletter

 • Here, ek bid dat u my sondes en ongeregtighede in die Naam van Jesus sal vergewe. Elke sonde in my lewe wat gesinsvloek oor my lewe gegee het, vergewe my. Die Skrif sê dat hy wat sy sonde verberg, nie voorspoedig sal wees nie, maar wie sy sonde bely, sal medelye vind. Here, ek bid dat u my sonde vandag in die Naam van Jesus sal uitvee.
 • Vader Here, ek verbreek elke slegte vloek wat teen my gesondheid werk, en veroorsaak dat ek altyd 'n gedetailleerde gesondheid het. Ek verbreek sulke vloek in die naam van Jesus. Ek besluit deur die gesag van die hemel; ek is genees in die Jesus-naam. Die Skrif sê dat hy al ons swakhede aan hom blootgestel het en dat hy al ons siektes genees het. Ek besluit volgens die gesag van die hemel; ek is genees in die naam van Jesus. Ek bid dat die krag van God die Almagtige na die bron van die vloek sal gaan en dit vandag in die naam van Jesus sal vernietig. 
 • Vader Here, ek vernietig elke vorm van vloek wat stagnasie in my lewe veroorsaak. Elke gesinsvloek wat aan 'n plek vasgemaak is, vernietig ek dit vandag in die naam van Jesus. Ek ontvang geestelike versnelling om vinnig in die naam van Jesus te beweeg. Ek ontvang die bonatuurlike krag, ek word onstuitbaar in die naam van Jesus. 
 • Vader Here, ek verbreek elke vloek in my gesin wat mense onvrugbaar maak. Die skrif het my laat verstaan ​​dat daar geen onvrugbare persoon in Isreal is nie. Ek bid deur die gesag van die hemel, elke vloek van onvrugbaarheid word vernietig deur die gesag van die hemel. 
 • Vader Here, familievloek sal van vandag af nie weer mag oor my hê in die naam van Jesus nie. Die Skrif sê hy dat die Seun vrygemaak het, is inderdaad vry. Ek besluit volgens die gesag van die hemel; ek is vry in die naam van Jesus. Ek kondig my vryheid aan van elke boei van slawerny, ek breek los van elke vloek wat my in slawerny geplaas het, ek vernietig u vandag in die naam van Jesus. 
 • Die Skrif sê dat Christus vir ons vervloek is, want vloek is hy wat aan die boom opgehang word. Ek beveel deur die gesag van die hemel; ek is vry van elke bose vloek in die naam van Jesus. Ek bid dat die krag van God die Almagtige my sal salf met die bloed van Christus. Want daar is geskrywe: deur die salwing word elke juk vernietig. Elke juk van slawerny, siektevrugbaarheid word vernietig in die naam van Jesus. 
 • Elke bose familievloek wat die dood oor my lewe spreek, vernietig ek u vandag in die naam van Jesus. Want daar is geskrywe: Ek sal nie sterwe nie, maar lewe om die werke van God in die land van die lewendes te verkondig. Ek bestraf die dood oor my lewe in die naam van Jesus. 
 • Here God, ek bid onder die outoriteit van die hemel, elke mag van beperking wat in my lewe geplaas is deur die vloek wat in my gesin werk, ek breek u vandag in stukke in die naam van Jesus. 
 • Ek besluit deur die rede van die verbond wat moontlik gemaak is deur die bloed van Christus, deur die dood en die herhaling, dat u die verbond van die lewe bewerkstellig het. As gevolg van hierdie verbond bevry ek my van elke gesinsvloek in die naam van Jesus. 
 • Vader, ek kom teen elke altaar van demoniese diere wat vandag teen my opgerig is in die Naam van Jesus Christus. Elke altaar van demoniese diere wat teen my opgerig is as gevolg van my sonde en ongeregtigheid, vra ek dat u my vandag vergewe in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader Here, ek stop die werking van elke bose dier wat vandag teen my werk in die Naam van Jesus Christus. Here, elke demoniese dier wat in my pad staan, val vandag dood in die naam van Jesus Christus. 
 • Here, ek kom teen die altaar van bose dier wat vandag stagnasie in my lewe veroorsaak in die naam van Jesus Christus. Vader, elke dier uit die put van die hel wat die vyand gebruik om my vordering in die lewe te vertraag, ek kom vandag teen u in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek bestraf elke bose verbond van die vyand wat 'n slang gebruik, gaan sluk my seën op in die Naam van Jesus Christus. Elke gees van reptiel wat my kans op sukses vertraag, ek stop vandag u operasie in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek breek die ketting van reptiel wat die vrug van my baarmoeder verbreek in die Naam van Jesus Christus. Ek bedek my baarmoeder met die kosbare bloed van Jesus. Ek bepaal dat deur die krag van die Here elke vesting van duisternis wat teen my baarmoeder werk aan die brand moet slaan in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader, elke gees van hond, elke gees van seksuele onsuiwerhede, ek besluit dat hul operasie hierdie oomblik stop in die naam van Jesus Christus. Elke sataniese hond wat my vordering in die lewe opvreet, val vandag dood in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, elke moniteringsgees wat die vyand gebruik om my vordering in die lewe te teiken, beveel ek deur die gesag van die hemel om vandag operasie te stop in die naam van Jesus Christus. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke demoniese spieël wat gebruik word om my groei in die lewe te rig, breek vandag in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke krag van voorvaderlike ketting wat gebruik is om mense in my afkoms vas te hou, stop vandag werking oor my lewe in die naam van Jesus Christus. Ek vernietig elke bose verbond van die vyand oor my lewe in die naam van Jesus Christus. As gevolg van die bloed wat aan die kruis van Golgota vergiet is, beveel ek deur die gesag van die hemel dat die bose verbond oor my lewe moet stop in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, elke gees van slak wat my vordering in die lewe vertraag, hou vandag op in die naam van Jesus Christus. Ek beveel 'n vinnige beweging na heerlikheid vandag in die naam van Jesus Christus. 

 


 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

MFM Bevryding Gebedspunte Met Skrifte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Bevryding Gebedspunte Met Skrifte. Bevryding is die proses om te red...

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...