Gebed Vir My Skoonma

Datum:

Vandag gaan ons te doen kry met Gebed vir my Skoonma. As jy 'n gereelde leser van ons blog is, het jy dalk een van die vorige blogs teëgekom gebede vir my dogter om swanger te raak. Hierdie gebed word meestal deur moeders vir hul dogters gedoen. Ons onderwerp vandag is iets soortgelyks. Ons sal vir ons skoonma bid. Of jou skoonma gesond en hartlik is of deur 'n moeilike plek gaan.

Daar is baie verskillende soorte gebede wat jy vir jou skoonma kan sê, afhangende van haar spesifieke behoeftes en omstandighede. Om met jou skoonma te skakel, kan nogal moeilik wees, veral as jy 'n ander lot deel. Soveel as wat jy probeer om goeie karakter te toon om haar liefde en vertroue te wen, is gebed ook 'n goeie hulpmiddel om jou te help om daardie verhouding te handhaaf. Maak nie saak hoe moeilik jou skoonma blyk te wees nie, God het die hart van mens en Koning. En Hy kan dit rig soos die vloei van water. Die hart van jou skoonma is ook in die hande van God.

Om 'n goeie verhouding met jou skoonma te hê, kan help om die band in jou gesin te versterk. So lief as wat jy jou huweliksmaat liefhet, kan jy nie in isolasie lewe nie. Selfs al is jy en jou skoonma op goeie voet, is dit wys om vir haar te bid as ’n bewys van julle liefde. Soos sy ouer word, gaan voort om vir haar te bid om genade in God te vind en dat die gees van God haar moet aanhou om haar te bewaar totdat sy huis toe geroep word. Ek bid deur die genade van die Here, jou skoonma sal dit nie mis in die Naam van Jesus Christus nie.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Vir die van julle wie se skoonma deur 'n moeilike plek gaan, ek bid dat die genade van die Here haar daarvan sal verlos in die Naam van Jesus Christus. Ek bid dat haar gesondheid herstel word in die naam van Jesus Christus. Mag sy nie haar oudag in pyn en angs in die Naam van Jesus leef nie. Ek bid deur die gesag van die hemel, sy sal nie treur oor enige van haar kinders in die Naam van Jesus Christus nie.


Gebed vir my skoonma

 • Vader, ek loof u naam. Dankie vir my wonderlike skoonma. Ek bid dat jy altyd saam met haar sal stap. Mag haar oë altyd na die dinge van u koninkryk getrek word. Bewaak haar hart, o God, dat sy dit nie tot afleiding sal volg nie.
 • Liewe God, U weet alles en kan alles doen, ek bid Here dat U vir my en my skoonma 'n vergewensgesinde hart sal gee.
 • Ek bid Here dat u u gees binne ons sal vernuwe en 'n nuwe hart in ons sal skep wat maklik kan vergewe.
 • Liewe Jesus, help my skoonma, en ek weet dat ons almal as sondaars gebore is en van God geskei is as gevolg van ons goddelose harte. Help my skoonma egter op 'n vroeë ouderdom om die lewenstransformerende konsep te begryp, sodat sy nie as 'n sondaar onder daardie veroordeling hoef te lewe nie.
 • U is die God van liefde. Ek bid dat u onvoorwaardelike liefde tussen my en my dogter sal plaas, dat ons mekaar diep kan liefhê
 • Here, ek bid dat U my die wysheid sal gee om my skoonma op U pad te kan ondersteun en te lei.
 • Liewe God, ek bid dat u woord waarlik in haar hart versteek is. Laat dit 'n lamp vir haar voete wees en 'n lig op haar pad. Mag sy leef volgens elke bekentenis wat uit haar mond kom. Laat u woord nooit van haar lippe afwyk nie. Lei haar om in u wil te leef. Sy sal nie in sonde woon nie! In Jesus se naam. 1 Korintiërs 15:33
 • Liewe Heer, U is die vredevors, laat u gees orde herstel in die gespanne verhouding tussen my en my skoonma.
 • Leer my skoonma dat sy die geleentheid het om 'n nuwe, pragtige identiteit te aanvaar wat goed genoem word, nie oor wat sy gedoen het nie, maar omdat sy veilig is in wie U sê sy is skatryk, verruklik, bekend en beskerm.
 • Liewe God, ek bid dat U die seer wat ons mekaar aangedoen het genees en die liefde wat 'n ma en dogter vir mekaar moet voel terugbring.
 • Here, ek kom voor U en vra om vergifnis en genesing in my verhouding met my skoonma. Here, genees asseblief ons harte en help ons om te verstaan ​​in plaas van om te baklei en te stry. Help ons om mekaar lief te hê en die pad te volg wat U ons voorgehou het.
 • God, ek bid dat U asseblief my skoonma na my toe terugbring. Laat ons verhouding asseblief weer genees en heel wees. Beëindig asseblief hierdie gebroke verhouding en maak 'n nuwe begin sodat daar vrede en liefde tussen ons is.
 • Here, neem asseblief die seer van ons albei weg en laat my skoonma toe. Bring haar asseblief terug en maak dat my gesin weer sterker en heel herstel word.
 • Here, ek bid deur u gees, laat ons gebroke harte genees en haar woede vir my wegneem en die probleme in haar gedagtes in Jesus Naam.
 • Here, ek bid, my skoonma vind vertroosting in U vermoë, God, ek bid U om na haar uit te reik, haar vas te hou en haar te red (2 Samuel 22:17-18).
 • Here, ek bid U dat sy vertroue in U kan vind, selfs wanneer daar moeilike tye kom, en sy nie weet wat om te doen nie, help haar om haar oë op U te rig (2 Kronieke 20:12)
 • Liewe God, ek bid dat u my skoonma haarself onder beheer moet laat hou en nie volkome uitlaat gee aan mense en situasies wat haar kwaad maak nie (Spreuke 29:11). Laat haar wandel in die sekuriteit van U toegewese waarde aan haar in Jesus Naam.
 • Here, ek bid vir u geestelike, liggaamlike en emosie-verdediging teenoor my dogter. Help haar om te weet dat u haar toevlug en sterkte is in moeilike tye.
 • O Here, beskerm haar gedagtes teen bose gesprekke en gee haar die gees van onderskeiding. Vader, help haar om u stem duidelik te hoor en dat sy niks anders as die waarheid sal hoor nie.
 • Here help haar om te besef dat veiligheid slegs by U en niemand anders gevind kan word nie. Dus, dankie Vader vir u liefde, krag en beskerming oor my dogter in Jesus Naam. Amen.
Sien ook  Inspirerende gebede in tye van wanhoop

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebed vir Bevryding en Genesing

Vandag gaan ons met Gebed vir Bevryding en Genesing handel. Leef jy in die slawerny van...

Kragtige gebede vir bevryding

Vandag gaan ons te doen hê met kragtige bevrydingsgebede. Kragtige bevrydingsgebede is belangrike en kragtige gebede om...

Gebedspunte vir verlossing en beskerming

Vandag gaan ons oor Gebedspunte vir Bevryding en Beskerming handel. Die Skrif sê in die boek...

Gebedspunte vir bevryding en deurbraak

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Bevryding en Deurbraak handel. Laat ons nie mislei word nie, daar is...