30 Breekvestingsgebed

Datum:

Deel plasing:

Vandag gaan ons te doen kry met 30 Breekvestingsgebede. Voel jy verstik? Voel jy dikwels dat jy onder 'n sterk negatiewe invloed werk wat veroorsaak dat jy heeltyd misluk? Het jy voortdurend 'n bose aanval in jou drome? Dit is tekens dat jy sukkel met 'n vesting van duisternis. Ons sal gebede uitdeel om die vestings van die vyand te breek. Watter vesting ook al wat die mense in jou geslag vashou, sal oor jou breek in die naam van Jesus Christus.

Daar is gesinne wat onder die vesting van armoede werk. Geen man blink uit in die familie nie. Daar is gesinne wie se vesting onvrugbaarheid is. Ander kan verskriklike siektes of mislukkings wees. Watter vesting ook al oor jou gesin werk, ek bepaal dat die vuur van God vandag op so vesting kom in die Naam van Jesus Christus.

Die Here is bereid om almal te bevry van elke demoniese vesting wat oor hulle werk. Deur die krag van die Heilige Gees sal ons gebed teen vestings uitdeel en gebed vir oorwinning teen vestings. En deur die gesag van die hemel, sal elke demoniese invloed oor jou lewe in stukke gebreek word in die Naam van Jesus Christus. Die Here sal ter wille van jou opstaan ​​en jou bevry van elke sterk man wat oor jou lewe heers in die Naam van Jesus Christus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

30 Breekvestingsgebed

 1. Here Jesus ek erken dat U u bloed vergiet het om hierdie rede dat ek verlos kan word. Ek stem dus saam met wat die bloed namens my gedoen het en ek verklaar dat ek oorwin het deur die bloed van die lam en deur die woorde van my getuienis in Jesus Naam.
 2. Here ek vra dat U die hart van vlees wegneem en vir my 'n nuwe hart gee wat in lyn is met U wil, my verstand sal help om heeltemal te vernuwe en my help om dit met alle ywer te bewaar sodat ek sal ophou om 'n slagoffer van die vestings van die vyand in Jesus naam.
 3. Here ek vra dat elke vesting wat gekom het as gevolg van die oortreding van my vaders, dat u bloed namens my sal help en my hierdie oomblik vrymaak. Want u woord sê in Jesaja 53 dat u ter wille van my oortredinge deurboor is, ter wille van my ongeregtighede verbrysel is, die tugtiging van my vrede op u opgelê is en deur u wonde vir my genees is.
 4. Ek kanselleer alle vloeke, bekend of onbekend aan my deur die bloed van Jesus, in die Naam van Jesus.
 5. Laat die gevolge van die vyand se nederlaag op my lewe nietig verklaar word, in die Naam van Jesus.
 6. Ek eis vandag my goddelike bevordering in die naam van Jesus.
 7. Here, laat my slaag en bring my in voorspoed in Jesus Naam
 8. Ek verklaar dat Bevordering, vooruitgang en sukses vandag myne is, in Jesus se naam.
 9. Ek beveel alle eters van vlees en drinkers van bloed, begin struikel en val voor my in die Naam van Jesus.
 10. Ek beveel hardnekkige agtervolgers om hulself na te jaag, in die Naam van Jesus.
 11. Here, gee my krag om al die uitdagings van die vyand die hoof te bied, in die Naam van Jesus.
 12. Ek maak myself los van die slawerny van vrees, in die Naam van Jesus.
 13. Ek kanselleer alle betowerings, vloeke en towerspreuke wat teen my lewe is, in die Naam van Jesus.
 14. Ek beveel elke bose kring wat in my familie bestaan ​​om gebreek te word, in Jesus se naam.
 15. Laat elke plan van die vyand om my wonderwerke te stop, in stukke gebreek word, in die Naam van Jesus.
 16. Laat die bloed van Jesus die wettige grond wat die vyand teen my het, uitvee, in die Naam van Jesus.
 17. Ek sluit al die deure vir my vordering wat vir ewig vir die vyand oopgemaak is met die bloed van Jesus. Ek beveel dat al die vesting van die vyand in my lewe afgeskaf word, in die Naam van Jesus.
 18. Ek beveel alle woorde wat in stryd is met God se woord wat teen my gespreek is om dood op die grond te val en geen vrug te dra nie, in die Naam van Jesus.
 19. Laat die tong van die vyand van my siel vernietig word, in die Naam van Jesus. Here, ek laat vurige engele vry om elke struikelblok op my pad na sukses in Jesus Naam te verwyder.
 20. Here, maak my geestelike oë oop om die aktiwiteite van owerhede te sien en wees 7 stappe voor hulle in Jesus Naam.
 21. Ek verklaar dat elke pyl van die koninkryk van duisternis wat op my gerig is, terugkeer na die sender in die Naam van Jesus. Laat die krag om met vlerke op te klim terwyl Arende op my val, in die Naam van Jesus.
 22. 16. O Here, verwyder alle vorme van vrees van my in Jesus Naam. Ek laat die vuur van God vry om enige bose boek met my naam daarop tot as te verbrand in die verbond van hekse in Jesus Naam van Jesus. Here, verlos my van alle kwaad in Jesus Naam
 23. 19. Ek onderwerp die magte van die duisternis wat teen my lot veg in Jesus Naam. Ek sal nie in enige area van my lewe in die Naam van Jesus in die skande kom nie.
 24. 21. Ek weier om verslae te wees, in die Naam van Jesus. Ek sal nie sterf nie, maar lewe en die werke van die lewende God verkondig, in die Naam van Jesus. Ek sal vreugde en blydskap verkry; hartseer en gesug sal uit my lewe vlug, in die Naam van Jesus.
 25. 24. Ek ontvang verlossing van alle geeste van teëspoed en beproewinge, in die Naam van Jesus. Laat elke leer van die vyand in my lewe in stukke gebreek word, in die Naam van Jesus. Ek beveel die engele van die Here om oordeel te vel oor bose magte teen my familie, in die Naam van Jesus.
 26.  Ek nooi die gees van verwarring en verdeeldheid om oor die magte van die vyand te kom, in die Naam van Jesus.
 27. Ek stuur die pyl van God na elke mag wat my vrede, vreugde en voorspoed uitdaag, in die Naam van Jesus.
 28. Ek kanselleer alle vloeke, bekend of onbekend aan my deur die bloed van Jesus, in die Naam van Jesus. Laat die gevolge van die vyand se nederlaag op my lewe nietig verklaar word, in die Naam van Jesus.
 29. O Here, gee my krag om al die uitdagings van die vyand die hoof te bied, in die Naam van Jesus. Ek maak myself los van die slawerny van vrees, in die Naam van Jesus.
 30. Ek kanselleer alle betowerings, vloeke en towerspreuke wat teen my lewe is, in die Naam van Jesus. Laat elke boom wat deur vrees in my lewe geplant is tot by die wortels droog word, in die Naam van Jesus.

 


KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

1 KOMMENTAAR

 1. Bonjour pasteur, je suis vraiment édifié de cette grâce que l'Éternel Dieu vous a donné. Une grâce qui a chaque fois je suis connecté dans ces points de prière, je porte des Victoires spectaculaire en je suis toujours hulpbronne de ces points des prières. Que l'Eternel Dieu vous comble encore d'avantage et qu'il vous garde le plus longtemps possible au nom de Jésus-Christ !

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...