Kragtige verklarings vir Junie 2023

Datum:

Deel plasing:

Vandag gaan ons te doen hê met Kragtige Verklarings vir Junie 2023. Eerstens wil ons almal in Juniemaand verwelkom. Ons dank God vir Sy getrouheid. Ons verheerlik Hom vir Sy beskerming oor ons lewens in die laaste vyf maande.

Hierdie nuwe maand bied 'n nuwe lei, 'n vars geleentheid om dit reg te kry. Alles wat jy die afgelope vyf maande gemis het, sal in hierdie maand aan jou afgelewer word. Ons sal kragtige verklarings vir Juniemaand aanbied.

Kragtige verklarings vir Junie 2023

 • Vader, ek dank U vir die genade om nog 'n pragtige maand te sien wat U gemaak het. Ek dank u vir u beskerming en leiding deur die afgelope maand, mag u naam verhef word in die naam van Jesus Christus. 
 • Dink nie aan die vorige dinge nie, en let ook nie op die dinge van ouds nie. Kyk, ek doen iets nuuts; nou spring dit uit, sien jy dit nie? Ek sal 'n pad maak in die woestyn en riviere in die woestyn. Ek vra dat jy in hierdie maand 'n nuwe ding in my lewe sal begin doen in die Naam van Jesus Christus.
 • Ek weier om hierdie maand gestrand te wees. Ek verklaar dat my hulp sal kom selfs op plekke wat ek die minste verwag het, die Here sal my help in die naam van Jesus Christus. 
 • Die Skrif het gesê: Want God het ons nie die gees van vrees gegee nie, maar van Seunskap om Ahba Vader te roep. Ek verklaar dat ek nie hierdie jaar bang sal wees in die naam van Jesus Christus nie. Elke agent van vrees dat die vyand my wegstuur om my te intimideer, sal my oorval in die naam van Jesus Christus.
 • Daar is geskrywe: Moenie bevrees wees nie, want Ek is jou God, Moenie ontsteld wees nie, want Ek sal by jou wees, Ek bepaal deur die krag in die Naam van Jesus Christus, God sal deur hierdie maand met my wees in die Naam van Jesus Christus.
 • Die Skrif sê: Staan op en skyn, want die lig het gekom en die heerlikheid van God het oor jou opgegaan. Ek verklaar dat my lig in hierdie maand sal skyn in die Naam van Jesus Christus. Elke krag wat inhou, beveel ek dat hulle my tref in die Naam van Jesus Christus.
 • Die mag van duisternis wat my probeer verhinder om te skyn, het hierdie maand oor my gefaal in die naam van Jesus Christus.
 • Daar is geskrywe: Ek is die God van die vlees, daar is niks onmoontlik vir my om te doen nie. Ek verklaar deur die gesag van die hemel, goeie dinge sal nie vir my onmoontlik wees om hierdie maand te bereik in die Naam van Jesus Christus nie.
 • Elke agent van onmoontlikheid, ek vervloek jou hierdie maand oor my lewe in die naam van Jesus Christus. 
 • Daar is geskrywe: Ek is voorspoedig in alles. Ek bly in gesondheid net soos my siel voorspoedig is. Ek besluit dat die genade van voorspoed hierdie maand oor my sal kom in die Naam van Jesus Christus. Al wat ek hierdie maand doen, is om voorspoedig te wees in die naam van Jesus Christus.
 • Die Skrif het gesê: Ek is geseënd in die stad en geseënd in die land. Here, ek verklaar myself geseënd hierdie maand in die Naam van Jesus Christus. Die nasies van die aarde sal my hierdie maand geseënd noem in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek is geseënd wanneer ek inkom en ek is geseënd wanneer ek deur die maand van Junie uitgaan in die naam van Jesus Christus.
 • Want daar is geskrywe: Want Hy sal sy engele beveel om jou te beskerm waar jy ook al gaan. Want hy sal sy engele beveel om jou te beskerm waar jy ook al gaan. Hulle sal jou met hul hande vashou sodat jy nie eers jou voet op 'n klip seermaak nie. Here, in hierdie maand van Junie sal die engel van die Here beheer oor my lewe neem in die Naam van Jesus Christus.
 • Hulle sal my op hul skouer dra, dat ek my voete nie teen die rots sal stamp nie. Vader, ek verklaar dat u gees my hierdie maand sal lei in die Naam van Jesus Christus. Vader, ek word nie toegelaat om hierdie maand foute te maak nie. Ek word nie toegelaat om hierdie maand flaters te pleeg nie. Ek beveel dat jy my stappe sal orden, jy moet vir my sê wat om te doen en wanneer om dit te doen in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader, daar is geskrywe Die HERE beveel sy seën oor my voorraadkamers en in alles wat ek my hand om te doen, en Hy seën my in die land wat Hy my gee. Ek verklaar dat die seëninge van die Here op my voorraadkamers sal wees. Ek verklaar dat die geseëndes van die Here sal wees op alles waarop ek hierdie maand my hande oplê in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader Here, daar is geskryf Die Here het my gevestig as 'n heilige persoon vir Homself. Ek bewaar Sy gebooie en wandel in Sy weë. Here ek verklaar dat ek in hierdie maand van Junie U nie in die steek sal laat nie. Ek besluit dat ek u gebooie sal onderhou en in u weë sal wandel in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek bid dat U vir my Sy goeie skat, die hemele, sal oopmaak om die reën vir my land te gee op sy tyd en om al die werk van my hand te seën. Ek sal genoeg hê en aan nasies leen in hierdie maand van Junie naam van Jesus Christus.
 • Want daar is geskrywe: God sal in al my behoeftes voorsien volgens sy rykdom in heerlikheid deur Christus Jesus. Ek verklaar dat ek hierdie maand nie sal ontbreek in die naam van Jesus Christus nie. My winkel sal hierdie maand gevul word in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, U het my goeie gesondheid en lang lewe belowe. Ek besluit dat daar geen siekte hierdie maand sal wees in die Naam van Jesus Christus nie. Ek bepaal deur die gesag hemel, daar sal hierdie maand dood in my huishouding wees in die Naam van Jesus Christus.
 • Ek bepaal deur die gesag van die hemel, Mei is vry van siekte en siekte. Dit is vry van pyn en dood.
 • Ek bepaal deur die gesag van die hemel, daar sal geen pyn of droefheid wees nie. Daar sal geen geween wees in die Naam van Jesus Christus nie.
 • Ek verklaar hierdie maand van Junie 2023 geseënd in die naam van Jesus Christus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...