Kragtige gebedspunte vir guns in vreemde land

Datum:

Vandag gaan ons oor Kragtige Gebedspunte vir Guns in die vreemde land handel. Beplan jy om na 'n vreemde land te migreer? Voel jy angstig as gevolg van die onsekerheid van jou lewe wanneer jy na 'n vreemde land verhuis? Of voel jy skepties om jou lewe opnuut in 'n nuwe omgewing te begin? Waarlik, dit kan moeilik wees om na 'n vreemde land te trek. Van die vind van 'n plek om te vestig, om 'n werk te kry en die kultuur van die mense te leer.

Jy kan egter staatmaak op die krag van gebed om jou te help om enige struikelblokke te oorkom en guns in jou nuwe huis te ontvang. Gebed is jou beste opsie wanneer jy deur 'n nuwe gebied probeer navigeer. Ken jy die Skrif sê die hart van die mens en konings is in die hande van die Here en Hy rig hulle soos die vloei van die water. Wanneer die guns van die Here oor jou lewe geaktiveer word, het die mense van die land nie 'n keuse as om jou te bevoordeel nie.

Ek bid dat die genade van die Here wat guns bring oor jou sal kom. Jou migrasie na 'n vreemde land sal glad en maklik wees in die naam van Jesus Christus. Terwyl jy 'n nuwe gebied binnestap, mag die Here dit vir jou in besit neem.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Kragtige gebedspunte vir guns in vreemde land

 • Ag Here, terwyl ek in hierdie land woon, wees by my, seën my arbeid en laat my die goedheid van hierdie land eet in Jesus Naam.
 • O Here, herstel my verlore glorie in my familie en laat al die lede van my familie met respek met my handel in Jesus Naam. Ek vra die genade van herstel. Elke goeie dinge wat ek in die verlede verloor het, word dubbelvoudig aan my herstel in die Naam van Jesus Christus. 
 • Ek profeteer dat ek vrygestel is van elke verskrikking wat hierdie land tref, en niemand sal my oorwin in hierdie land in Jesus Naam nie.
 • Ag Here, verhef my status en posisie in hierdie land (noem die naam van die land) in Jesus Naam.
 • Ag Here, laat u genade vir my baie genoeg wees in hierdie vreemde land in Jesus Naam. Ek bepaal dat u genade oor alles sal wees wat ek in hierdie land doen in die Naam van Jesus Christus. 
 • O Here, my goddelike drome sal waar word in hierdie land in Jesus Naam. Die verwagtinge van die regverdiges sal nie verkort word nie. Ek besluit dat my verwagtinge in die naam van Jesus Christus tot werklikheid gebring word. 
 • O Here, net soos U Josef 'n eerste minister gemaak het in 'n vreemde land, maak my 'n leier in hierdie land in Jesus Naam.
 • O Here, gee my 'n mega-deurbraak in hierdie land sodat al die mense van die aarde kan weet dat die HERE God is in Jesus Naam. Ek bid vir 'n goddelike deurbraak in vreemde land. Alles wat ek nie in my tuisland kan doen nie, ontvang ek genade om dit moeiteloos te doen in die naam van Jesus Christus. 
 • Ag Here, ek verklaar dat geen bose faraa my in hierdie land in Jesus Naam sal onderdruk nie. Ek kom teen die mag van onderdrukking in vreemde lande, ek breek die vlerke van opposisie in die naam van Jesus Christus. Elke plan van die vyand om my in slawerny te lok, ek vernietig dit deur die gesag van die hemel in die naam van Jesus Christus. 
 • Onthou my, my God, ten goede en laat my voorspoedig wees in hierdie land in Jesus Naam. Ek vra dat die genade van voorspoed oor my kom selfs in hierdie vreemde land in die Naam van Jesus Christus. 
 • O Here, alle dinge wat ek verklaar dat elke goeie ding met betrekking tot my lewe in hierdie land in Jesus Naam gevestig sal word. U beloftes vir my lewe sal in hierdie land gevestig word in die naam van Jesus Christus. 
 • O Here, ek weet dat U alles kan doen. Seën my kragtig in hierdie land in Jesus Naam. Ek bid dat u my guns sal laat vind in die oë van manne en konings in hierdie land in die Naam van Jesus Christus. Ek kom teen elke opponerende magte in die naam van Jesus Christus. 
 • Ag Here, seën hierdie land om haar verhoging vir my te lewer in Jesus Naam. Ek bepaal dat hierdie land deur my geseën is. Ek bepaal dat die veld van die land vrugbaar sal wees. Ek besluit dat die water vir my suiwer sal wees in die Naam van Jesus Christus. Hierdie land sal voorspoedig wees in alle gevolge in die Naam van Jesus Christus. 
 • Ag Here, laat u genade seëvier oor elke vorm van oordeel teen my in hierdie land in Jesus Naam. Jy het gesê jy sal barmhartig wees oor wie jy barmhartig sal wees en medelye met wie jy medelye sal hê. Vader, ek vra dat u genade vir my spreek in hierdie land in die Naam van Jesus Christus. 
 • O Here, volgens u woord sal ek huise, landerye, lande en baie besittings in hierdie land in Jesus Naam besit. Ek sal groot wees in hierdie gebied in die naam van Jesus Christus. Soos Isak voorspoedig was in die land, ontvang ek die genade om voorspoedig te wees in alles wat ek in hierdie land doen in die naam van Jesus Christus. 
 • Ag Here, laat hierdie staat en land (vermeld) my land wees wat vloei van melk en heuning in Jesus Naam. Laat die wet van die land en mense my bevoordeel. U het in u woord belowe dat waar ek ook al my voetsool aanraak, u dit sal neem. Ek neem gesag om die land te onderwerp. Ek neem gesag aan om voorspoedig te wees in die land, in die naam van Jesus Christus. 


KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...