Gebede vir regverdiging wanneer verkeerdelik beskuldig word

Datum:

Vandag gaan ons handel oor gebede vir regverdiging wanneer verkeerdelik beskuldig word. As jy ooit vals beskuldig is, kan jy sê hoe pynlik en neerhalend dit kan wees. Veral as almal die aanvallers se woorde glo en nie jy wat die waarheid praat nie. Dit sal jou laat voel asof jou rug teen die rots geslaan is en jy kan die einde van jou lewe bereik. Valse beskuldigings kan die goeie reputasie wat jy mettertyd opgebou het vernietig, dit kan jou loopbaan en selfs verhoudings met ander mense vernietig.

Wanneer jy verkeerdelik beskuldig word, is dit normaal dat jy pyn, kwaad en depressief is. Maar jy moet jou troos in die wete dat jy nie alleen is nie. In ons verslag as gelowige, het die Skrif verskeie weergawes geopenbaar van mense wat verkeerdelik beskuldig is. Een van hulle is Josef. Hy is verkeerdelik deur sy baas se vrou beskuldig en dit het hom na die tronk gelei. Genesis 39:12 Sy het gekom en hom aan sy mantel gegryp en gesê: Kom, slaap by my! Josef het homself weggeskeur, maar hy het sy mantel in haar hand gelos toe hy uit die huis gehardloop het. Toe sy sien dat sy sy mantel vashou en hy het gevlug, het sy na haar dienaars geroep. Gou kom al die mans aangehardloop. “Kyk!” sy het gese. “My man het hierdie Hebreeuse slaaf hierheen gebring om van ons gek te maak! Hy het in my kamer gekom om my te verkrag, maar ek het geskree.

Onthou die Skrif sê baie is die beproewings van die regverdiges, maar die Here sal hom van hulle almal verlos. Deur die gebede vir regverdiging te sê wanneer jy verkeerdelik beskuldig word, kan jy vrede, moed en krag vind om die pyn in jou hart te konfronteer. En net soos die Here vir Josef geregverdig het, sal jy ook geregverdig word.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Kom ons bid!


Gebede vir regverdiging wanneer verkeerdelik beskuldig word

 • Vader, ek maak vandag die brullende stem van die aanklaer stil teen my lewe en lot. Hoe dit ook al sy, die aanklaer wil staan ​​om my seën in die lewe te verhinder, ek besluit dat die krag van God die aanklaer in stukke sal verbrysel in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek blokkeer elke manier wat die aanklaer wil gebruik om vandag in my lewe deur te dring deur die krag in die Naam van Jesus Christus. Ek besluit dat die engele van die Here my sal verlos van die woorde van die aanklaer in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek beveel dat die engel van die Here vir my sal pleit op elke plek waar die aanklaer verkeerde dinge van my gesê het. Ek bid vir die genade van voorspraak om namens my te spreek in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, elke generasie-aanklaer in my geslag wat die groei van mense in my familie beperk, ek bepaal dat hulle deur die genade van die Here stil is oor my lewe hierdie oomblik in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek vervloek elke beskuldiger wat vandag teen my groei in die lewe werk in die Naam van Jesus Christus. Elke beskuldiger wat die vyand in my werkplek gestasioneer het om my bevordering te verhinder, ek beveel dat so 'n beskuldiger hul mag oor my verloor in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, elke aanklaer in my familie wat my status belaster in die teenwoordigheid van diegene wat my behoort te help om die lot te bereik, bepaal ek deur die gesag van die hemel, hulle word vandag stilgemaak in die naam van Jesus Christus. Ek breek vandag die vlerke van elke aanklaer in my lewe in die naam van Jesus Christus. Ek gryp hulle magte oor my aan, ek beveel dat die engel van die Here my bo hulle verhef in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek bid vir regverdiging op elke plek wat die vyand my aangekla het. Ek sny die tong af van die wat kwaad sê oor my. Elke man wat boosheid in my lewe verkondig, bepaal ek deur die gesag van die hemel, hulle word hierdie oomblik stilgemaak in die naam van Jesus Christus.
 • U woord het gesê dat U my sal red van alle ellende. Ek bid dat hierdie saak in u Naam van Jesus sal ontbind. Ek bid dat u, deur u genade, self die skuldige sal uitvis. Dat ek geregverdig kan word, vra ek dat u die skuldige in die naam van Jesus voor die gereg sal bring.
 • Here Jesus, ek kom teen elke tong van 'n beskuldiger in my lewe. Ek beveel deur die gesag van die hemel dat sulke tale in die naam van Jesus vlamvat. Want daar is geskrywe dat u diegene wat my seën, sal seën en die wat my vervloek, sal vervloek. Ek besluit deur die gesag; elke tong wat teen my opstaan, sal in die Naam van Jesus veroordeel word.
 • Here, ek bepaal u genade; u sal nie toelaat dat my lewe verwoes word deur die uitspraak van 'n aanklaer in die naam van Jesus nie. Ek kom teen die agenda van 'n aanklaer oor my lewe deur die mag in die naam van Jesus.
 • Here, elke plan wat in die koninkryk van duisternis georkestreer is om my te verneder, ek bid dat dit nie sal werk in die Naam van Jesus nie. Ek kanselleer elke vorm van vernedering oor my lewe, elke vorm van skande word gekanselleer deur die krag van die Heilige Gees.
 • Here Jesus, ek eis my oorwinning oor alle verkeerde beskuldigings in die naam van Jesus. Ek bid dat die hande van God die Almagtige my na vore sal bring en my sal bevestig in die naam van Jesus.
 • Vader, ek bid dat u my sal regverdig op elke terrein van die lewe wat ek verkeerdelik beskuldig is in die Naam van Jesus Christus. Here, ek bid dat die gees van die lewende God sal help om my onskuld te verkondig op elke gebied wat ek verkeerdelik beskuldig is in die naam van Jesus Christus.
 • Here, ek kom teen elke tong van komplikasies by die werk. Ek sal nie my verlies verloor vir die woorde van 'n aanklaer nie. Elke man en vrou wat by my werkplek belowe het om nie op te hou om kwaad teen my te praat nie, ek beveel dat hulle hierdie oomblik vervloek word in die Naam van Jesus Christus.
 • Here, die aanklaer wat my skande beplan vir later in die toekoms, ek besluit dat die toorn van God hulle hierdie oomblik sal verpletter in die naam van Jesus Christus. Elke bende wat teen my werk, gooi ek verwarring in sulke bendes in die naam van Jesus Christus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

2 KOMMENTAAR

 1. Ek wil net dankie sê vir hierdie webwerf, dit het my baie gehelp en doen dit steeds in hierdie tyd van my toetsing.
  Mag die Here aanhou om jou kragtig te vermeerder.
  Dankie

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...