Eksamensuksesgebede vir studente

Datum:

Vandag gaan ons met eksamensuksesgebede vir studente handel. Is jy 'n student wat voorberei om eksamen te skryf? Het jy al ontelbare kere mislukking ervaar elke keer as jy eksamen skryf? Indien wel, hierdie gebed is vir jou. Deur die eksamensuksesgebede vir studente te bid, kry jy bemeestering oor mislukking en ander struikelblokke wat jou sukses kan stuit. Baie keer is jou mislukking nie as gevolg van nie goed voorberei nie, dit is as gevolg van nie goed bid nie. Jy het harde werk aan sukses toegeskryf tot 'n mate dat jy nie meer 'n behoefte sien om tot God te bid nie.

Selfs wanneer jy goed voorberei het, het jy steeds gebede nodig. In vandag se artikel sal ons talle eksamensuksesgebede uitlig vir elke student wat hierdie blog lees.

Eksamensuksesgebede vir studente

 • U woord sê in Jakobus 1: 5 'As een van julle wysheid kortkom, laat hom die God vra wat vryelik aan alle mense gee' Vader, ek vra vir wysheid in Jesus Naam. Gee my sukses in hierdie eksamen in u magtige krag.
 • Here, gee my die genade om my met sjarme in die eksamenlokaal uit te druk. Ek kom teen elke gees van vergeetagtigheid te staan. Ek bepaal dat die genade van die Almagtige saam met my sal gaan in die naam van Jesus. 
 • Here God, U is die skepper van alle dinge. Ek bid dat u u verstandslig deur die duisternis van my kennis sal laat skyn, my die genade sal gee om presies te wees in al my verklarings in die naam van Jesus.
 • Ek bid dat die genade van Jehovah vir my sal spreek waar my sterfkennis geëindig het. Voor die aangesig van die merker, Here, skenk my asseblief genade in die naam van Jesus. 
 • Net soos Ester guns gevind het in die oë van die koning, help my, o Here, om guns te vind voor my ondersoekers.
 • U genade wat beter dinge spreek as die bloed van Abel, sal in Jesus se naam vir my spreek
 • Ek week my papiere met die bloed van Jesus.
 • Ek neem my hande saam met u s'n, ek sal nie misluk nie, want u het nooit in Jesus se naam gefaal nie.
 • Gun my 'n behoudende herinnering in Jesus-naam.
 • Ek sal nooit in Jesus se naam in die eksamenlokaal betrek word nie
 • Ek seën u naam Here, want eksamensukses is myne in Jesus se naam.
 • Aangesien niks onmoontlik is vir God om te doen nie, sal hierdie eksamen vir my onmoontlik wees om in Jesus Naam te misluk.
 • Here Jesus, ek bid vir die genade om dinge reg en fundamenteel te verstaan. Ek bid dat sukses in die naam van Jesus onder die gesag van die hemel is.
 • Ek kom teen elke vorm van implikasies, laat dit vernietig word in die naam van Jesus. Ek heilig al die rekenaars deur die kosbare bloed van Christus. Ek bid dat hulle nie op daardie dag sal funksioneer nien in die naam van Jesus.
 • Ek kom teen elke gees van mislukking in my lewe, ek bid dat dit vernietig word in die naam van Jesus.
 • Here Jesus, ek pleit dat u gees my buite die vorige vrae en leerplanne sal lei oor dinge wat ek in die naam van Jesus moet lees. 
 • Ek kom te staan ​​vir elke vorm van afleiding op my manier, laat hulle vernietig word in die naam van Jesus. Ek is teëgestaan ​​teen al die planne van my vyande om my te betrek, ek vernietig dit deur die vuur van die heilige spook.
 • Here, ek bid dat u heilige gees sterk oor my sal kom. Ek ontvang die genade om suksesvol te wees in die naam van Jesus.
 • Here, ek kom teen elke gees van vergeetagtigheid binne-in my in die naam van Jesus. Van vandag af, as ek iets lees, sal ek dit reg en fundamenteel verstaan. Die gees van vergeetagtigheid, ek breek u juk oor my in die naam van Jesus. 
 • Ek besluit deur die gesag van die hemel dat hierdie poging die laaste keer sal wees dat ek weer jamb sal skryf in die Naam van Jesus. Ek bid vir geestelike versnelling in die Naam van Jesus.
 • Here Jesus, ek bid vir wysheid, kennis en begrip van bo af, ek bid dat U dit aan my skenk in die naam van Jesus. 
 • Here Jesus, ek besluit deur die mag van die hemel dat u my die genade sal gee om vinnig vas te vat in die naam van Jesus wanneer ek lees en studeer as voorbereiding vir die eksamen. 
 • Here Jesus, ek bid dat u my ook die genade sal gee om my deeglik in die naam van Jesus uit te druk. 
 • Vader Here, gee my asseblief die genade om presies te wees in my verduidelikings. Ek kom teen die gees van foute in my ondersoek, laat dit deur die vuur verteer word in die naam van Jesus. 
 • Here Jesus, ek bid dat u my die genade sal verleen om alles wat ek in die naam van Jesus reg gelees het, te onthou. Ek kom te staan ​​teen elke gees van vergeetagtigheid in die naam van Jesus. 
 • Ek bid dat die heilige gees van God my sterflike liggaam sal versnel teen vergeetagtigheid. Die genade om dinge reg te onthou, ek bid dat dit nou in die naam van Jesus oor my sal kom. 
 • Die Skrif sê ons het nie die gees van vrees gekry nie, maar van seunskap om Ahba vader te huil. Here, ek sal nie in die Naam van Jesus verteer word deur vrees nie. 
 • Here Jesus, ek kom teen die gees van mislukking wat rondom my sweef in hierdie ondersoek; laat dit verteer word in die Naam van Jesus. 
 • Ek bid vir die genade van die Here die Almagtige. Die genade en barmhartigheid van God wat vir my sal begin spreek waar my sterflike kennis geëindig het, ek bid dat sulke genade oor my lewe voldoende word in die naam van Jesus. 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

1 KOMMENTAAR

 1. Heer wees my genadig.
  Gee my die wysheid om die regte sake neer te skryf in Jezus naam.
  Heilige Geest ik ben afhankelijk van u. Laat my die regte sinskonstruksies formuleer en opskryf in my tesis.
  Laat my dit tot 'n goeie einde bring sodat ek suksesvol kan studeer in die wonderbaarlike naam van Jezus Christus.
  Dank u Jezus.
  Amen.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...