Oorlogvoeringsgebede teen demoniese vlermuise

Datum:

Deel plasing:

Vandag gaan ons te doen kry met oorlogvoeringsgebede teen demoniese vlermuise. Vlermuise is 'n ander soort wese met vlieënde vlerke. Hierdie dier is aaklig as gevolg van sy verduisterde natuur. Hulle word meestal op aaklige plekke aangetref. Een van dinge waarvoor dit bekend is, is sy vermoë om deur die mond uit te skei. Vlermuise word dikwels met duisternis geassosieer en word deur donker geestelike magte gebruik om lyding in die lewens van 'n gelowige toe te dien.

Die vyand gebruik bose vlermuise om vrees in die gedagtes van gelowiges te skep. En hierdie vrees kan jou groei in die lewe beperk. Jy mag dalk agterkom dat jy dikwels droom om vlermuise te sien, dit is 'n aanduiding dat die vyand jou lewe pynig deur vlermuise te gebruik. Hierdie demoon kan verwarring in die lewe van sy slagoffer skep. Ek bid deur die gesag van die hemel, elke bose vlermuis in jou lewe word vandag vernietig in die naam van Jesus Christus. Ek kom teen elke verbond wat krag gegee het aan bose vlermuise om jou lewe met pyn en hartseer in die Naam van Jesus Christus toe te dien.

Ek kom teen die invloed van bose vlermuis oor jou lewe vandag in die naam van Jesus Christus. Elke bose voël wat oor jou lewe opdrag gegee is, ek stop vandag hul operasie in die naam van Jesus Christus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Oorlogvoeringsgebede teen demoniese vlermuise

 • Vader, ek kom teen elke altaar van demoniese vlermuise wat vandag teen my opgerig is in die Naam van Jesus Christus. Elke altaar van demoniese diere wat teen my opgerig is as gevolg van my sonde en ongeregtigheid, ek vra dat u my vandag vergewe in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader Here, ek stop die werking van elke bose vlermuise wat vandag teen my werk in die Naam van Jesus Christus. Here, elke demoniese dier wat in my pad staan, val vandag dood in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, elke bose vlermuise wat in my droom verskyn om dit met vrees en pyn te besmet, ek bestraf u vandag in die Naam van Jesus Christus. Ek kom teen operasies oor my lewe, ek neem vandag oorheersing oor jou in die naam van Jesus Christus.
 • Here, ek kom teen die altaar van bose dier wat vandag stagnasie in my lewe veroorsaak in die naam van Jesus Christus. Vader, elke dier uit die put van die hel wat die vyand gebruik om my vordering in die lewe te vertraag, ek kom vandag teen u in die naam van Jesus Christus. 
 • Elke demoniese vlermuis wat opgedra is om my groei in die lewe te beperk, ek dryf jou vandag uit in die naam van Jesus Christus. Ek beveel 'n reën van vuur om vandag oor jou te kom in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek bestraf elke bose verbond van die vyand wat vlermuis gebruik om my seën in die Naam van Jesus Christus in te sluk. Elke gees van birf wat my kans op sukses vertraag, ek stop vandag u operasie in die naam van Jesus Christus. 
 • Ek beveel die werking van vlermuise wat skaamte en smaad in my lewe veroorsaak om hierdie oomblik te stop in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek breek die ketting van vlermuis wat die vrug van my baarmoeder verbreek in die Naam van Jesus Christus. Ek bedek my baarmoeder met die kosbare bloed van Jesus. Ek bepaal dat deur die krag van die Here elke vesting van duisternis wat teen my baarmoeder werk aan die brand moet slaan in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader, elke gees van vlermuis, elke gees van seksuele onsuiwerhede, ek besluit dat hul operasie hierdie oomblik stop in die naam van Jesus Christus. Elke sataniese vlermuis wat my vordering in die lewe opvreet, val vandag dood in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, elke moniteringsgees wat die vyand gebruik om my vordering in die lewe te teiken, beveel ek deur die gesag van die hemel om vandag operasie te stop in die naam van Jesus Christus. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke demoniese spieël wat gebruik word om my groei in die lewe te rig, breek vandag in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke krag van voorvaderlike ketting wat gebruik is om mense in my afkoms vas te hou, stop vandag werking oor my lewe in die naam van Jesus Christus. Ek vernietig elke bose verbond van die vyand oor my lewe in die naam van Jesus Christus. As gevolg van die bloed wat aan die kruis van Golgota vergiet is, beveel ek deur die gesag van die hemel dat die bose verbond oor my lewe moet stop in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, elke gees van vlermuis wat my vordering in die lewe vertraag, hou vandag op in die naam van Jesus Christus. Ek beveel 'n vinnige beweging na heerlikheid vandag in die naam van Jesus Christus. 
 • Want daar is geskrywe: Toe Israel uit Egipte uitgetrek het, Jakob uit 'n volk van vreemde tale, het Juda God se heiligdom geword, Israel sy heerskappy. Die see het gekyk en gevlug, die Jordaan het omgedraai; die berge het gespring soos ramme, die heuwels soos lammers. Ek bepaal dat elke struikelblok voor my my pad moet verlaat in die Naam van Jesus. Elke hindernis moet uit my pad geneem word in die naam van Jesus Christus. 
 • Ek bid dat deur die gesag van die hemel, die heerlikheid van die God my lewe sal oorskadu en dat die krag van God in my lewe uitmuntend sal wees. Van vandag af word ek onstuitbaar vir elke demoniese dier wat teen my werk in die Naam van Jesus Christus. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, jou demoniese vlermuis wat chaos en verwarring in my lewe veroorsaak, sterf vandag in die naam van Jesus Christus. Ek bevry myself vandag uit jou houvas. Want daar is geskrywe dat hy wat die seun vrygemaak het, waarlik vry is. Ek oefen vandag my oppergesag oor jou uit in die naam van Jesus Christus. 


KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...