Kragtige gebedspunte om bose merk te verwyder

Datum:

Deel plasing:

Vandag sal ons te doen kry met kragtige gebedspunte om die bose merk te verwyder. Bose merke is teken wat op 'n man geplaas word vir identifikasie. Met hierdie merk op 'n individu, kan hy maklik uitgeken word selfs hy is in die middel van 'n duisend mense. Die vyand het dikwels hierdie merk op sy slagoffers geplaas vir oostelike identifikasie. Die merk kan in variëteite kom. Dit kan wees vir siekte, pyn, dood, mislukking, armoede en ander. Solank jy hierdie bose merk het, is daar geen ontsnapping nie.

Jy kan hierdie merk verwyder deur gebede. Deur jou tyd en energie aan bid te wy, kan die Here die merk van boosheid wat die vyand op jou geplaas het, verwyder. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke bose merk op jou word vandag vernietig in die Naam van Jesus Christus. Elke merk wat op jou geplaas is vir die dood, ek bepaal dat die krag om sulke merke vandag te verwyder in die naam van Jesus Christus.

Kragtige gebedspunte om bose merk te verwyder

 • Here Jesus, ek seën U omdat U 'n getroue en regverdige God is, dankie Jesus dat U nie die planne en agendas van die duiwel oor my lewe en dié van my gesin verberg nie.
 • U het in u woord gesê dat u my die mag gegee het om op al ons Ikd te trap en u engele het opdrag gegee oor my om my en my gesin te beskerm, wees hoogs verhewe in Jesus Naam. In u Naam Here Jesus vra ek vandag dat U my hartsbegeertes hierdie nag sal gee en my sal help om die duiwel en sy kohorte te oorwin.
 • Vergewe my van my sondes en reinig my van alle ongeregtighede daardie nag dien as hindernisse tussen my en my gebede.
 • Daniël het na jou geroep en jy het hom verlos van sy pynigers, verlos my van elke merk wat my gestrand gemaak het en dien as 'n hindernis tussen my en my my lot helpers.
 • Genees my Here Jesus van elke bose merk en was my met u bloed. Deur u wonde is ek genees en gesond gemaak, genees my vandag Here Jesus.
 • Elke bose teken van haat wat op my geplaas is deur die bose mense van my vader se huis, sterf in die Naam van Jesus.
 • Want daar is voortaan geskrywe, laat niemand my lastig val nie, want ek dra die tekens van die Here Jesus in my liggaam” in die naam Jesus, ek dra die merk van Christus. Ek is vry van die bose merk wat my vooruitgang in die lewe beïnvloed. in Jesus naam.
 • Die dood het oor die Israeliete gegaan as gevolg van die bloed van Jesus by hulle ingang, ek is 'n kind van God, 'n oorwinnaar, hy het vir my gesterf en my gered uit elke boeie en hokke, ek reinig myself voortaan van elke bose merk wat agterstand veroorsaak en versteur my volle manifestasie in Jesus Naam.
 • Sataniese bose merk wat my vreugde versteur en my helpers, man, vrou wegneem, word verteer deur die vuur van God in die Naam van Jesus
 • Elke bose en duiwelse merk wat deur my generasievloeke, boosheid en owerhede in my pa en ma se huis geplaas word wat goeie dinge in my lewe wegjaag, wat sukses vir my moeilik maak, sterf deur die donder van die heilige gees, in Jesus naam.
 • Elke vreemde en bose merk wat gestuur word om ongeluk en teleurstelling in my lewe in te bring, word verteer deur die bloed van Jesus. 
 • Elke mag wat besluit het om nie my saak terug te trek nie, elke bose mag wat gesweer het om voortdurend op my saak te wees en my nie toe te laat om vry te wees van hierdie bose merk wat my loopbaan, huwelik, finansies, verhoudings, hierdie bose kamer wat hierdie mag versteur nie afkomstig is van, ek besluit deur die krag van God omdat ek 'n naam gegee is wat bo elke ander naam is, in die naam van ons Here Jesus Christus, die Skepper van hemel en aarde, hierdie bose kamer, ek verklaar u vernietiging van vandag af in Jesus naam. Jy sal geen mag meer hê om my te vernietig in Jesus Naam nie. Ek maak jou voortaan magteloos.
 • Hekse en towenaar in my pa of ma se huis, wat voorvaderlike bose merke as hindernisse vir my gebruik om my seëninge te kry, en finansieel bevry te word, ek besluit en verklaar vandag dat die krag van die heilige gees jou deur vuur afbreek, in die naam van Jesus .
 • Elke persoon betrokke by hierdie bose merk, of dit nou demoon, familielede, vyande is, wat verantwoordelik is vir hierdie bose merk, o God staan ​​op en veg vir my, ek het geen krag van my eie nie en net U kan my help Here Jesus, veg my saak vir my en vernietig hierdie bose mense deur vuur, maak hulle kragteloos en nutteloos in die Naam van Jesus.
 • Elke voorvaderlike tekens van agterlikheid, gesteelde glorie, teleurstelling, terugslae, mislukkings wat aan my lewe toegeken is, word verteer deur die bloed van Jesus.
 • Elke krag van my ma se huis, wat voorvaderlike merke op my liggaam uitsteek, sterf, in die Naam van Jesus.
  Elke bose merk van my huishouding wat opgedra is om my huwelikslot te beswaar, val neer en sterf, in die Naam van Jesus.
 • O Here, ek bedek myself met die bloed van Jesus
  Ek reinig en reinig myself met die bloed van Jesus in die Naam van Jesus.
 • Ek maak myself vry van bose vloeke wat bose merke aktiveer, in die Naam van Jesus.
 • Elke voorvaderlike merke wat in my liggaam geprogrammeer is vanaf die dorp, ek kanselleer jou deur die krag of die Heilige Gees, ek maak jou magteloos in Jesus Naam. Geen wapen wat teen my gevorm word, sal voorspoedig wees in Jesus Naam nie
 • Elke voorvaderlike bose merke wat van die mariene koninkryk in my lewe gestuur is, jy kan my nie in losprys hou nie, uitgewis word deur die bloed van Jesus. U vernietiging is reeds hier as gevolg van vuur in Jesus Naam
 • Ek stuur verwarring na my vyande se kampe in Jesus Naam
 • Geen wapen wat teen my gevorm word, sal voorspoedig wees in Jesus Naam nie. Geen bose wapen van voorvaderlike merk nie, bose merk wat deur die bose gestuur is om my nutteloos en magteloos te maak, sal teen my voorspoedig wees in Jesus Naam.
 • Ek is vry van die bose merk en my naam sal voortaan geseënd en oorwinnend genoem word
 • Want die Here het my saak bepleit, Hy het my die gesag gegee om op bose mense te trap en my gesond gemaak, ek sê vandag met vrymoedigheid dat ek oorwinnaar en meer as 'n oorwinnaar is.
 • Dankie Jesus dat U my gevegte vir my stry. Halleluja

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...