Gebedspunte teen demoniese aborsie van swangerskap

Datum:

Vandag gaan ons handel oor gebedspunte teen demoniese aborsie van swangerskap. As jy 'n miskraam gehad het, is hierdie gebed vir jou. Sommige vroue kan nie swangerskap volhou nie. Wanneer hul swangerskap op die stadium kom om die swangerskap te verloor. Die snaakse ding is dat die dokters nie kan verduidelik hoekom dit aanhou gebeur nie. Ek het 'n paar vroue deur die hulp van die Heilige Gees beraadslaag en hulle kla was dat hulle dikwels 'n man in hul droom sien wat hulle jaag, hulle het 'n miskraam enige tyd wat hulle hierdie droom het.

As jy aan dieselfde ding gely het, is dit 'n aanduiding dat jy te doen het met demoniese aborsie van swangerskap. Die mag van die duisternis probeer om jou te keer om kinders te hê, en dis hoekom hulle wel die baba in jou baarmoeder doodmaak uit die ryk van die gees. Jy moet hierdie krag verslaan as jy kinders in die lewe wil hê. Gelukkig is die Here bereid om jou vry te maak van die mag van die hel wat jou lewe kwel. Deur te sê die gebed wys teen demoniese aborsie van swangerskap sal jy vrygemaak word van daardie demoon.

Ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke mag van die hel wat die baba in jou baarmoeder aborteer, ek laat vandag 'n vloek van vuur op hul koppe reën in die naam van Jesus Christus. Die demoon wat lewe uit die baba in jou baarmoeder suig, ek bepaal dat die toorn van God vandag oor so demoon kom in die Naam van Jesus Christus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebedspunte teen demoniese aborsie van swangerskap

 • Vader Here, ek dank U vir die genade wat my gevind het. Ek dank U vir die seën in my baarmoeder. Die skrif het gesê Voordat Ek jou in die moederskoot gevorm het, het Ek jou geken, voordat jy gebore is, het Ek jou afgesonder; Ek het jou as profeet vir die nasies aangestel.” Ek glo jy het die kind in my baarmoeder ontmoet nog voor hulle gevorm is. Ek bid dat die rede waarom jy hierdie kind gevorm het, sal gebeur in die Naam van Jesus Christus.
 • Here, ek kom teen elke demoniese magte wat babas in my baarmoeder aborteer in die naam van Jesus Christus. Elke bloedsugende krag wat die lewe van my babas neem, ek vloek jou vandag dood in die Naam van Jesus Christus. Ek bepaal dat die toorn van God oor enige mag kom wat die baba in my baarmoeder teiken in die naam van Jesus Christus.
 • Vader Here, ek bepaal blindheid op elke man en vrou wat my swangerskap monitor in die Naam van Jesus Christus. Elke agent van die duisternis wat deur die vyand aangewys is om die groei van die baba in my baarmoeder te monitor, die vuur van die hemel verteer jou vandag in die naam van Jesus Christus.
 • Ek besluit in die naam van Jesus Christus, die baba in my baarmoeder het gekom om te bly. Ek rig elke krag wat roep om die bloed van my swangerskap na die kruis van Golgota waar daar 'n oorvloed vloei van die bloed van Christus is. Daar is geskrywe: Ek sal julle verdrukkers hulle eie vlees laat eet; hulle sal dronk word van hul eie bloed, soos van wyn. Dan sal die hele mensdom weet dat Ek, die HERE, jou Redder, jou Saligmaker, die Magtige van Jakob is.” Elke sterk man wat vir die aborsie van my swangerskap wortel, moet op hul eie vlees en bloed voed in die Naam van Jesus Christus.
 • Elke bose verbond wat gemaak is deur my voorvaders wat vandag teen my werk, verbreek in die naam van Jesus Christus. Elke demoniese belofte wat my voorouers met die duiwel gemaak het wat veroorsaak dat ek my kind tydens swangerskap verloor, kanselleer ek sulke skulde deur die bloed van Jesus Christus.
 • Ek kom teen elke vloek wat teen werk van 'n baba. Want daar is geskrywe: Christus is vir ons vervloek, want vervloek is Hy wat aan die boom gehang is. Ek verwyder myself vandag van hierdie vloek in die naam van Jesus Christus.
 • Ek kom teen die invloed van Geesman wat vandag teen my vreugde en geluk werk in die naam van Jesus Christus. Ek bevry myself van die vesting van duisternis wat vandag kind in my baarmoeder doodmaak in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, die Skrif het gesê ek weet die gedagtes wat ek teenoor jou het, dit is die gedagte van goed en nie kwaad om jou 'n verwagte einde te gee nie. Here, ek bid dat u wil oor die baba in my baarmoeder sal staan ​​in die Naam van Jesus Christus.
 • In die naam van Jesus Christus beveel ek alle demoniese geeste wat toegang tot my verkry het deur vloeke en rituele wat van my en my huisgesin afgesny en verban is, in die magtige naam van die Here Jesus Christus.
 • In die naam van die Here Jesus Christus bring ek nou die volheid van sy kruis, dood, bloed en offer, sy opstanding, lewe en leë graf, sy gesag, heerskappy en heerskappy; Ek bring oordeel vanaf die troon van Jesus Christus teen elke vuil mag, heksery, swart kuns en vloek. Ek bring Jesus Christus vervloek vir my teen alle vloeke wat teen my uitgespreek is—geskryf, gespreek, onuitgesproke of aan my oorgedra.
 • In die naam van Jesus verklaar ek elke wettige houvas en elke wettige grond van die vyand gebreek, ontwapen en vernietig. Satan het nou geen houvas oor my deur vloeke of okkultiese praktyke, deur opofferings of ritueel van enige aard nie. Deur die bloed van Jesus Christus is ek vry. Dankie, Jesus, dat U my vrygemaak het. Ek beveel dat hierdie vloeke en aansprake nou heeltemal ontwapen en afgebreek word, deur die krag van die bloed van Jesus Christus, en in sy naam.
 • Ek eis nou elke geestelike seëning wat my Hemelse Vader aan my gegee het in Christus Jesus (Efesiërs 1:3). Ek eis daardie seëninge net hier in die plek van alle vloek, deur die gesag en krag van die Here Jesus Christus, en in sy Naam. Jesus, mag hierdie dinge nou ten volle volbring word deur u magtige Naam. Ek gee U dank en eer en lof. Dit alles bid ek deur die gesag en in die magtige Naam van die Here Jesus Christus van Nasaret, wat in die vlees gekom het.
Sien ook  Gebedspunte om seëninge vir die nuwe maand te beveel


KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebed vir Bevryding en Genesing

Vandag gaan ons met Gebed vir Bevryding en Genesing handel. Leef jy in die slawerny van...

Kragtige gebede vir bevryding

Vandag gaan ons te doen hê met kragtige bevrydingsgebede. Kragtige bevrydingsgebede is belangrike en kragtige gebede om...

Gebedspunte vir verlossing en beskerming

Vandag gaan ons oor Gebedspunte vir Bevryding en Beskerming handel. Die Skrif sê in die boek...

Gebedspunte vir bevryding en deurbraak

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Bevryding en Deurbraak handel. Laat ons nie mislei word nie, daar is...