Gebedspunte om elke situasie te arresteer

Datum:

Vandag gaan ons handel oor Gebedspunte om elke situasie te arresteer. Joh 16:33 Ek het dit alles vir julle gesê sodat julle vrede in My kan hê. Hier op aarde sal jy baie beproewings en smarte hê. Maar hou moed, want Ek het die wêreld oorwin.” Die Skrif het ons vermaan dat ons in die lewe verdrukkinge sal trotseer, maar ons moet uit God geloof wees, want Christus het oorwin. Gebed om elke situasie te arresteer beteken om beheer oor alles rondom jou te neem, insluitend die moeilike situasies. Die vermoë om dit te doen gee jou vrede, dit maak ons ​​kalm en dit gee ons hoop dat alhoewel dit rof is, maar God getrou is om ons te verlos.

Is jy in enige moeilike situasie? Is jy in die storm van die lewe en dit lyk asof die hel oor jou vrygelaat is? Gebed kan jou help om in elke situasie kop bo water te hou. Gebed kan jou die krag gee wat jy nodig het om te veg, dit kan jou die moed gee wat jy nodig het om deur die storm van die lewe te stap. Ek bid oor elke situasie in jou lewe op die oomblik, ek besluit dat die genade van God vir jou sal deurkom.

Dit is jammer as jy verslaan word deur die situasie waardeur jy tans gaan. Jy moet hoog en sterk staan. Ek besluit dat die krag van God vandag kragtig oor jou sal kom en jou die genade sal gee om elke gevaarlike situasie in die Naam van Jesus Christus te oorkom.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebedspunte om elke situasie te arresteer  

 • Vader Here, ek bid vir krag in hierdie moeilike tyd. Ek vra dat jy my die genade sal gee om nooit hoop op jou te verloor in die Naam van Jesus Christus nie. Vader, ek vra dat U my hart sal versterk en my die genade sal gee om my standpunt in U te handhaaf in die Naam van Jesus Christus
 • Here, die woord wat gesê is wanneer die tyd reg is, sal die Here dit laat gebeur. Vader Here, ek bid dat U my die genade sal gee om te bly staan ​​totdat die tyd reg is vir U om hierdie probleem te oorkom in die Naam van Jesus Christus. Ek vra die genade om my blik op die kruis te rig en dit nooit uit die oog te verloor in die Naam van Jesus Christus nie.
 • Vader Here, ek bid dat U deur u genade die storm van onvrugbaarheid in my familie sal stil. U opdrag was ons moet vermeerder en die aangesig van die aarde onderwerp. Vader Here, ek vra dat u die demoon van onvrugbaarheid in my unie sal oorwin in die naam van Jesus Christus. Elke demoniese krag wat in my baarmoeder in werking getree het, ek bepaal dat jou einde vandag gekom het in die naam van Jesus Christus.
 • Vader Here, die Skrif sê Hierdie dinge het Ek tot jou gespreek, sodat jy in My vrede kan hê. In die wêreld sal julle verdrukking hê, maar hou goeie moed, Ek het die wêreld oorwin.” Ek koester vandag in die vervulling van hierdie woord in die naam van Jesus Christus.
 • Jou demoon van besigheidsmislukking in my lewe, Christus het jou oorwin, van vandag af is ek vry van jou in die naam van Jesus Christus. Want daar is geskrywe: Die Egiptenaars sien julle vandag, julle sal hulle nie meer sien nie. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke demoon van mislukking In my lewe en besigheid neem ek vandag krag van jou af in die naam van Jesus Christus.
 • U het in u woord belowe dat ek nie beproef sal word bo wat my geloof kan dra nie. Hierdie aanhoudende siekte raak my diep, vader, ek bid dat u my volkome genees in die naam van Jesus Christus. Die Skrif sê Hy het Sy woorde uitgestuur en dit het hulle siektes genees. Here, ek bid dat U vandag u woord uitstuur in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader, U het in u woord belowe dat al werk ek in die vuur dit my nie sal seermaak nie. Ek sal op slang ryg en hulle sal my nie seermaak nie. Ek bepaal deur u krag, selfs terwyl ek deur hierdie moeilike tyd reis, sal ek nie oorweldig word in die naam van Jesus Christus nie. 
 • Here, die woord wat gesê is wanneer die tyd reg is, sal die Here dit laat gebeur. Vader Here, ek bid dat U my die genade sal gee om te bly staan ​​totdat die tyd reg is vir U om hierdie probleem te oorkom in die Naam van Jesus Christus. Ek vra die genade om my blik op die kruis te rig en dit nooit uit die oog te verloor in die Naam van Jesus Christus nie.
 • Vader Here, ek bid dat U deur u genade die storm van onvrugbaarheid in my familie sal stil. U opdrag was ons moet vermeerder en die aangesig van die aarde onderwerp. Vader Here, ek vra dat u die demoon van onvrugbaarheid in my unie sal oorwin in die naam van Jesus Christus. Elke demoniese krag wat in my baarmoeder in werking getree het, ek bepaal dat jou einde vandag gekom het in die naam van Jesus Christus.
 • Vader Here, die Skrif sê Hierdie dinge het Ek tot jou gespreek, sodat jy in My vrede kan hê. In die wêreld sal julle verdrukking hê, maar hou goeie moed, Ek het die wêreld oorwin.” Ek koester vandag in die vervulling van hierdie woord in die naam van Jesus Christus.
 • Jou demoon van besigheidsmislukking in my lewe, Christus het jou oorwin, van vandag af is ek vry van jou in die naam van Jesus Christus. Want daar is geskrywe: Die Egiptenaars sien julle vandag, julle sal hulle nie meer sien nie. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke demoon van mislukking In my lewe en besigheid neem ek vandag krag van jou af in die naam van Jesus Christus.
 • U het in u woord belowe dat ek nie beproef sal word bo wat my geloof kan dra nie. Hierdie aanhoudende siekte raak my diep, vader, ek bid dat u my volkome genees in die naam van Jesus Christus. Die Skrif sê Hy het Sy woorde uitgestuur en dit het hulle siektes genees. Here, ek bid dat U vandag u woord uitstuur in die Naam van Jesus Christus.


KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...