Kragtige verklarings vir die maand van Augustus

Datum:

Vandag gaan ons te doen hê met kragtige verklarings vir Augustusmaand. Augustusmaand het pas begin. Ons dank God vir Sy genade, vir Sy beskerming oor ons lewens. In hierdie maand sal ons kragtige verklarings aan God maak oor elke situasie van ons lewe. Dit is die agt maande, die jaar kom vinnig tot 'n einde. Daar is 'n verbond van God vir elke maand.

Konings-1 8:66 Op die agtste dag het hy die volk weggestuur, en hulle het die koning geseën en na hul tente gegaan, bly en bly van hart oor al die goeie wat die HERE aan sy kneg Dawid en aan sy volk Israel gedoen het.

Dit is 'n maand van seën. Die Here sal jou oorvloedig seën. Die Skrif het gesê, verklaar 'n ding en dit sal vasstaan, Ek bepaal deur die gesag van die hemel, jou seëninge sal nie verhinder word in hierdie maand nie. Elke krag wat tussen jou en jou seën staan, ek bepaal dat hulle verwyder word in die naam van Jesus Christus. Elke demoon van agterlikheid wat geteister het vanaf die begin van die jaar tot nou, ek bepaal dat dit vandag sy magte oor jou verloor in die naam van Jesus Christus. 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Ek vra dat die hande van die Here vandag en verder op jou sal wees in die Naam van Jesus Christus. Moenie dat hierdie maand hierdie maand eindig soos die vorige nie. Neem beheer van Augustus maand deur gebede. Deur kragtige verklarings vir die maand te maak, kan jy alles besluit wat in die maand gebeur. As jy moeg is om op dieselfde manier te leef en dieselfde resultaat te kry, kom ons bid saam.


Kragtige verklarings vir die maand van Augustus

 • Vader, ek dank U vir die genade om nog 'n pragtige maand te sien wat U gemaak het. Ek dank u vir u beskerming en leiding deur die afgelope maand, mag u naam verhef word in die naam van Jesus Christus. 
 • Dink nie aan die vorige dinge nie, en let ook nie op die dinge van ouds nie. Kyk, ek doen iets nuuts; nou spring dit uit, sien jy dit nie? Ek sal 'n pad maak in die woestyn en riviere in die woestyn. Ek vra dat jy in hierdie maand 'n nuwe ding in my lewe sal begin doen in die Naam van Jesus Christus.
 • Ek weier om hierdie maand gestrand te wees. Ek verklaar dat my hulp sal kom selfs op plekke wat ek die minste verwag het, die Here sal my help in die naam van Jesus Christus
 • Die Skrif het gesê: Want God het ons nie die gees van vrees gegee nie, maar van Seunskap om Ahba Vader te roep. Ek verklaar dat ek nie hierdie jaar bang sal wees in die naam van Jesus Christus nie. Elke agent van vrees dat die vyand my wegstuur om my te intimideer, sal my oorval in die naam van Jesus Christus.
 • Daar is geskrywe: Moenie bevrees wees nie, want Ek is jou God, Moenie ontsteld wees nie, want Ek sal by jou wees, Ek bepaal deur die krag in die Naam van Jesus Christus, God sal deur hierdie maand met my wees in die Naam van Jesus Christus.
 • Die Skrif sê: Staan op en skyn, want die lig het gekom en die heerlikheid van God het oor jou opgegaan. Ek verklaar dat my lig in hierdie maand sal skyn in die Naam van Jesus Christus. Elke krag wat inhou, beveel ek dat hulle my tref in die Naam van Jesus Christus.
 • Die mag van duisternis wat my probeer verhinder om te skyn, het hierdie maand oor my gefaal in die naam van Jesus Christus.
 • Daar is geskrywe: Ek is die God van die vlees, daar is niks onmoontlik vir my om te doen nie. Ek verklaar deur die gesag van die hemel, goeie dinge sal nie vir my onmoontlik wees om hierdie maand te bereik in die Naam van Jesus Christus nie.
 • Elke agent van onmoontlikheid, ek vervloek jou hierdie maand oor my lewe in die naam van Jesus Christus. 
 • Daar is geskrywe: Ek is voorspoedig in alles. Ek bly in gesondheid net soos my siel voorspoedig is. Ek besluit dat die genade van voorspoed hierdie maand oor my sal kom in die Naam van Jesus Christus. Al wat ek hierdie maand doen, is om voorspoedig te wees in die naam van Jesus Christus.
 • Die Skrif het gesê: Ek is geseënd in die stad en geseënd in die land. Here, ek verklaar myself geseënd hierdie maand in die Naam van Jesus Christus. Die nasies van die aarde sal my hierdie maand geseënd noem in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek is geseënd wanneer ek inkom en ek is geseënd wanneer ek deur die maand Augustus uitgaan in die naam van Jesus Christus.
 • Want daar is geskrywe: Want Hy sal sy engele beveel om jou te beskerm waar jy ook al gaan. Want hy sal sy engele beveel om jou te beskerm waar jy ook al gaan. Hulle sal jou met hul hande vashou sodat jy nie eers jou voet op 'n klip seermaak nie. Here, in hierdie maand van Augustus sal die engel van die Here beheer oor my lewe neem in die Naam van Jesus Christus.
 • Hulle sal my op hul skouer dra, dat ek my voete nie teen die rots sal stamp nie. Vader, ek verklaar dat u gees my hierdie maand sal lei in die Naam van Jesus Christus. Vader, ek word nie toegelaat om hierdie maand foute te maak nie. Ek word nie toegelaat om hierdie maand flaters te pleeg nie. Ek beveel dat jy my stappe sal orden, jy moet vir my sê wat om te doen en wanneer om dit te doen in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader, daar is geskrywe Die HERE beveel sy seën oor my voorraadkamers en in alles wat ek my hand om te doen, en Hy seën my in die land wat Hy my gee. Ek verklaar dat die seëninge van die Here op my voorraadkamers sal wees. Ek verklaar dat die geseëndes van die Here sal wees op alles waarop ek hierdie maand my hande oplê in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader Here, daar is geskryf Die Here het my gevestig as 'n heilige persoon vir Homself. Ek bewaar Sy gebooie en wandel in Sy weë. Here ek verklaar dat ek in hierdie maand van Augustus U nie sal faal nie. Ek bepaal dat ek u gebooie sal onderhou en in u weë sal wandel in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek bid dat U vir my Sy goeie skat, die hemele, sal oopmaak om die reën vir my land te gee op sy tyd en om al die werk van my hand te seën. Ek sal genoeg hê en aan nasies leen in hierdie maand van Augustus naam van Jesus Christus.
 • Want daar is geskrywe: God sal in al my behoeftes voorsien volgens sy rykdom in heerlikheid deur Christus Jesus. Ek verklaar dat ek hierdie maand nie sal ontbreek in die naam van Jesus Christus nie. My winkel sal hierdie maand gevul word in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, U het my goeie gesondheid en lang lewe belowe. Ek besluit dat daar geen siekte hierdie maand sal wees in die Naam van Jesus Christus nie. Ek bepaal deur die gesag hemel, daar sal geen dood in my huishouding hierdie maand wees in die Naam van Jesus Christus nie.
 • Ek bepaal deur die gesag van die hemel, Julie is vry van siekte en siekte. Dit is vry van pyn en dood.
 • Ek bepaal deur die gesag van die hemel, daar sal geen pyn of droefheid wees nie. Daar sal geen geween wees in die Naam van Jesus Christus nie.
 • Ek verklaar hierdie maand van Augustus 2023 geseënd in die naam van Jesus Christus.
Sien ook  Verlossingsgebed teen arbeid tevergeefs

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

5 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebed vir Bevryding en Genesing

Vandag gaan ons met Gebed vir Bevryding en Genesing handel. Leef jy in die slawerny van...

Kragtige gebede vir bevryding

Vandag gaan ons te doen hê met kragtige bevrydingsgebede. Kragtige bevrydingsgebede is belangrike en kragtige gebede om...

Gebedspunte vir verlossing en beskerming

Vandag gaan ons oor Gebedspunte vir Bevryding en Beskerming handel. Die Skrif sê in die boek...

Gebedspunte vir bevryding en deurbraak

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Bevryding en Deurbraak handel. Laat ons nie mislei word nie, daar is...