Gebedspunte om jou ster te beveel om te skyn

Datum:

Vandag gaan ons met gebedspunte handel om jou ster te beveel om te skyn. God het in elkeen van ons 'n ster geskep wat bedoel is om die wêreld te skyn en te verlig. Nie baie mense weet egter dat hulle 'n ster is nie en selfs diegene wat weet sukkel om op te styg en aan die verwagtinge van hul lewe te voldoen. Genoeg van jou wat kruip, genoeg van jou wat wegkruip onder die skadu van vrees en angs, dit is die tyd vir jou om op te staan ​​en te skyn. Die Skrif sê in die boek van Jesaja 60:1 “Staan op, Jerusalem! Laat jou lig skyn vir almal om te sien. Want die heerlikheid van die HERE gaan op om oor jou te skyn. 

Jy is 'n ster. Magte en owerhede sal probeer om jou te keer om te skyn. Die vyand sal alles doen wat nodig is om jou lig uit te haal. Hy het daarin geslaag om baie sterre te neem, moenie dat dit oor jou slaag nie. Daar is 'n groot potensiaal wat die Here binne gedeponeer het wat wag op manifestasie. Dit sal nie manifesteer as jy aanhou kruip nie. Die magte in jou vaderhuis sal jou probeer keer. Die territoriale magte in jou woonplek sal jou probeer keer, maar die krag van God sal jou verdedig.

Ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke krag wat probeer om jou te keer om te skyn, ek vervloek hulle vandag dood in die Naam van Jesus Christus. Ek beveel die ster in jou om vandag op te staan ​​en te skyn in die naam van Jesus Christus. Ek bestraf elke mag van duisternis wat vandag teen die ster in jou werk in die Naam van Jesus. Ek bid deur die genade van die Here, jy sal nie doel in die Naam van Jesus Christus misluk nie. Die Skrif sê die ernstige verwagting van die mens wag op die manifestasie van die seuns van God. Ek besluit in die naam van Jesus Christus, jou ster sal ongehinderd skyn.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebedspunte om jou ster te beveel om te skyn

 • My Here en my Skepper, die Skepper van hemel en aarde, mees geseënde, heerlikste, die oue van dae, almagtig, oorwinnaar, ek loof u grote Naam.
 • Here ek bid dat niemand wat onder die son of in water gebore is nie, geen mens wat uit 'n vrou gebore is nie en niemand solank hulle nie so kragtig soos U is nie Here mag hê om my ster te ag of my ster te keer om in Jesus te skyn mees magtige naam.
 • My lig sal skyn en my heerlikheid sal strek na almal rondom my sodat ek 'n olie van blydskap kan wees vir diegene wat hartseer is, baie kan vertroos wat vertroosting nodig het, 'n bron van vreugde en geluk vir baie mense rondom my kan wees en groot impak kan skep aan almal wat my raakloop.
 • Here Jesus ek bid dat die heerlikheid wat die wêreld in my sien, dit maak dat hulle my 'n heerlike kind noem, ek besluit en verklaar dat hulle geen mag sal hê om my te vernietig of te vernietig nie. God in u oneindige genade, moenie toelaat dat die vyand mag oor my het nie anders sal hulle met my spot en my nutteloos maak. Veg my gevegte vir my en hou my van onheil. Wees my gids en wag beide in tye van moeilikheid en wanneer ek nie in die moeilikheid is nie in die Naam van Jesus Christus.
 • Ten spyte van hoe Koning Herodes probeer het om Jesus dood te maak en Hom te keer om te skyn, het Jesus oorwin en geword wie die persoon wat die hele wêreld nou vandag vier, ek bid dat ek sal skyn, my ster sal skyn en baie mense rondom my sal beïnvloed, my lewe sal nie word kortgeknip, ek sal ten volle manifesteer, want Jesus het my gevegte vir my gewen, Hy het my die kans gegee om versperrings te breek, 'n lig te wees vir diegene in duisternis, goeie nuus te bring aan diegene wat dit nodig het en sonder enige hindernisse te skyn of terugsit. 
 • Die kragte van my ma se huis en pa se huis wat alles in hul vermoë doen om my te keer om grense te breek en groot doelwitte te bereik en suksesvol te wees in die lewe, ek verteer dit deur die krag van die heilige gees in Jesus Naam.
 • Voortaan is ek onaantasbaar, my heerlikheid sal skyn. Elke Delila wat aan my toegewys is om my te keer om te manifesteer en vorentoe te beweeg in die lewe, ek vernietig jou deur die krag van God. U sal nie in u reis slaag om my nutteloos te maak in Jesus Naam nie. Ek is kind van God en ek is die krag gegee om op slange, bose en demoniese mense te vertrap, daarom sê ek met vrymoedigheid dat geen bose pyl wat na my gestuur word om my heerlikheid te vernietig of te keer dat my ster skyn, voorspoedig sal wees in Jesus Naam nie.
 • Ek bid dat geen bose die mag sal hê om my seëninge in Jesus Naam uit te stel nie. Die woord van God het gesê bepaal 'n ding en dit sal vasgestel word, ek besluit nou deur die krag van die Heilige Gees, dat ek sal slaag in die lewe, loopbaangewys, ek sal nie misluk nie, verhoudings deurbrake, finansieel bevry, God se seëninge sal begin om my lewe oor te neem en ek is onstuitbaar.
 • Elke grondkrag wat toegewys is om my heerlikheid te vernietig, ek beveel jou om deur vuur te sterf in Jesus magtige Naam. Die Bybel sê as die fondament vernietig word, wat doen die regverdiges?, en my God het gesê as my volk my met vrymoedigheid op my naam kan noem, sal Ek hulle antwoord. Ek roep met vrymoedigheid my Vader aan wat my die outoriteit gegee het om Hom te roep, klop en soek, ek roep die Naam van die Here aan nou dat ek nie uit na Shane sal wees in Jesus Naam nie. Ek vernietig hierdie grondkragte in Jesus Naam en hulle sal ophou bestaan ​​in Jesus Naam. 
 • As daar enige hardnekkige bose persoon in my familie is wat besluit het om my en my glorie heeltemal te vernietig, o God van terug na sender, stuur sy of haar bose woord terug en laat hulle spyt wees oor hul optrede in Jesus Naam.
 • U het in u woord gesê dat elkeen wat my vervloek, vervloek sal wees en elkeen wat my sal seën, sal geseën word, ek bepaal dat elke bose magte wat toegewys is om my te vervloek, afgebreek en heeltemal verbrand word deur die verterende vuur van die Heilige Gees in Jesus Naam.
 • Ek sal uitblink in alles wat ek doen in Jesus Naam. Oorwinning is myne in Jesus Naam. My ster sal skyn en my heerlikheid sal nie van my weggeneem word in die Naam van Jesus nie.
 • Voortaan sal my ster skyn vir die wêreld om te sien en geen bose mag hoegenaamd sal dit in Jesus naam kan bedek of verdof nie. 
 • Elke magte van die hoogtes wat my probeer afbring, ek maak jou magteloos in Jesus Naam en jy word verteer deur die krag van die Heilige Gees, beide jou kragte en die versameling van bose as gevolg van my sal heeltemal vernietig word in Jesus Naam.
 • Dankie groot God vir die verhoorde gebede. Wees verhewe Here Jesus.


KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

2 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...