Gebedspunte op my saak is anders

Datum:

Deel plasing:

Vandag gaan ons te doen kry met Gebedspunte op my saak is anders. Die skrif sê in die boek van Psalm 91:8 Jy sal net met jou oë waarneem en die straf van die goddelose sien. As jy sê: Die HERE is my toevlug, en jy maak die Allerhoogste jou woning, geen onheil sal jou oorval nie, geen onheil sal naby jou tent kom nie. Die genade van God het ons opsy gesit. Wanneer dinge gebeur, wanneer boosheid dreig en mense geraak word, het die Skrif gesê ons sal net met ons oë sien, maar niks daarvan sal naby ons kom nie.

Jy is 'n kind van God. Jy is 'n burger van die hemel. Jou lewe moet nie deur die reëls van mans beheer word nie. Wat hulle sê maak nie saak nie. As jy vertel word dat 'n virus mense doodmaak, vertel hulle jou saak is anders. Is jy 'n student en daar is vir jou gesê dat geen student verby sekere graad geslaag het nie, vertel hulle jou saak is anders. Jy dien 'n God wat oor die sake van mense heers. Deur te sê dat die gebedspunte op my saak anders is, kan jy jou situasie verander.

Wat Beteken Dit Met My Saak Is Anders

Om te sê my saak is anders, is 'n bevestiging dat jy vrygestel is van alles wat ander pynig. Die krag wat mense in jou geslag oorwin, word nie toegelaat om jou te oorwin nie. Dit beteken daar is 'n merk van onderskeid op jou wat jou van die res van die wêreld skei. Onthou die skrif wat in die boek van Joh 15:19 As julle van die wêreld was, sou die wêreld julle liefhê soos sy eie; maar omdat julle nie van die wêreld is nie, maar Ek julle uit die wêreld uitverkies het, daarom haat die wêreld julle. Alhoewel jy in die wêreld leef, maar jy is nie van hierdie wêreld nie. So die dinge wat ander molesteer, word nie toegelaat om jou te molesteer nie.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Jy is nie veronderstel om te val waar ander geval het nie. En die dinge wat ander laat trane stort, word nie toegelaat om jou te laat huil nie. Jou saak is anders.


Verander gebed situasie? 

God luister na ons gebede. Die oomblik wat ons op ons knieë gaan om oor 'n spesifieke situasie te bid, verander ons die gety van gebeurtenis. Die gebed van die regverdiges is kragtig en effektief. So as jy wonder of jou gebed situasie kan verander, is die eenvoudige antwoord ja.

Wanneer ons oor sekere situasies bid, dra ons daardie situasie aan God toe. En God sal ons nie beskaam nie. Die stad Jerigo was goed en salig. Die land was bewoonbaar en verwelkomend, maar die water is sleg. En deur die woord van Elisa is die water verander. God kan enige situasie verander. Hy is kragtig, genadig en deernisvol.

Ek praat oor enige situasie van jou lewe wat verandering nodig het, ek beveel dat die situasie omgedraai word in die naam van Jesus Christus.

Gebedspunte op my saak is anders

 • Dankie Jesus dat U my uitgeroep het en my geteken het vir grootheid. My maker my skepper, jou gunsteling is om jou te seën en jou naam te sing. Wees vir ewig geseënd in Jesus Naam
 • Ag Here, as ek u heerlikheid ontbreek, vergewe my Here Jesus en beantwoord my gebede spoedig in Jesus Naam.
 • Ag Here, ek bid dat my saak anders moet wees in Jesus Naam. Sit my opsy vir grootsheid en vir groter seëninge in Jesus Naam.
 • Here ek is 'n geseënde kind wat wonderlik en pragtig deur U geskep is, laat alles wat ek aanraak uitstaande wees. Help my om saam met konings en koninginne en mense van hoë kaliber te eet en te eet in Jesus Naam.
 • Die lug is my beginpunt, ek sal nie beperk word in Jesus naam nie. Alles wat ek nodig het om suksesvol te wees, sal in my sorg geplaas word in Jesus Naam.
 • O God, laat my lig so voor mense skyn dat mense die werke van my Vader in die Hemel sal sien en u heilige Naam in Jesus Naam sal seën. U genade sal my nooit in die steek laat in Jesus Naam nie
 • Verbondsonderhouding van God, jy het in jou woord vir my gesê dat jy my geken het voor ek gebore is en jy het belowe om my 'n verwagte einde te gee wat selfs die vyande nie sal kan keer om te manifesteer nie, laat my heerlikheid begin manifesteer in Jesus Naam. Ek sal begin om al die seëninge en heerlikheid van die Here in Jesus Naam te openbaar.
 • Ag Here, my verwagtinge sal nie in Jesus Naam kortgeknip word nie. Ek is aangewys vir grootsheid. Ester het geskyn oral waarheen sy gegaan het, ek sal in Jesus Naam skyn en my saak sal behandel word met die kragtige genade van God in Jesus Naam.
 • Voortaan bid ek God dat U my gebruik Here om meer siele vir U te wen, ek sal 'n klank van herlewing wees vir mense rondom my in Jesus Naam. Ek sal 'n lig wees wat nie weggesteek kan word nie, maar op 'n heuwel geplaas word, sodat ek sal skyn, want almal sal deur my geseën word.
 • Ek sal 'n wonder wees vir my generasie en vir my wêreld in Jesus Naam. Help my om aanwysings te vind, Here. Die wêreld sal die goeie werk van God in my lewe sien en hulle sal gemotiveer word om te bekeer en hulle lewe aan Christus te gee deur my in Jesus Naam deur my gedrag, wysheid, statuur en pattens wat na Jesus wys.
 • Ek sal uitstaande wees in my studies, my loopbaan, my lewe, my finansies, ens. My saak sal nie te moeilik wees vir God om in Jesus Naam te skik nie.
 • Vader Here het my voorberei vir deurbraak in Jesus Naam.
 • Wanneer mans sê daar is 'n neerwerping sal ek sê daar is 'n opheffing in Jesus Naam, wanneer daar hongersnood is, sal ek sê daar is oorvloed in Jesus Naam.
 • Vader Here maak my u goeie kind en geseënde kind sodat ek in alles wat ek doen sal uitstaan ​​en my saak positief anders sal wees in Jesus Naam.
 • Dankie Here Jesus dat U my uit die duisternis geroep het

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

2 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...