Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Datum:

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van die mees invloedryke jong mans van God in Nigerië. Hy is geseën met die woord en krag van die Heilige Gees. Joshua Selman is die stigter van 'n Christelike nie-kerklike bediening genaamd Koinonia.

Ons het 'n lys van middernagtelike gebedspunte saamgestel wat deur Apostel Joshua Selman geïnisieer is. Middernaggebed is om verskeie redes baie belangrik in ons Christelike lewe. As gelowiges moet ons die gewoonte aankweek om in die middernag te bid, want toe die mense geslaap het, het die vyand onkruid tussen die koring gesaai en sy pad gegaan. Jy moet altyd wakker wees.

Redes waarom nagwaak belangrik is

Hier is 'n paar redes waarom nagwaak uiters belangrik is in ons lewens as Christene.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Ons is Wagters

Habakkuk 2: 1 Ek sal op my wagpos staanEn stel myself op die walle; En ek sal waak om te sien wat Hy met my sal spreek, En hoe ek kan antwoord wanneer ek tereggewys word.


Christene is wagters. Ons is soldate. Ons is profete. Ons is priesters. Ons is die spreekbuis van God vir die mense. Daar word dus nie van ons as wagter verwag om aan diens te slaap nie. Wanneer 'n wagter slaap, is die lewens en eiendom van die mense in groot gevaar. Ons teëstander, die duiwel, loop rond soos 'n gewonde leeu op soek na wie om te verslind.

Gebed is meer effektief

Die geestelike frekwensie is onwrikbaar in die middernag. Ons is nader aan die hemel in hierdie tyd, want die meeste mense slaap. Die rustigheid wat ons saans geniet, is uit die boonste rakke. Op hierdie tydstip is ons in staat om beter te konsentreer en ons energie te kanaliseer om met God te praat. Dit is 'n teenwerker vir elke bose aanval wat die vyand teen ons geloods het.

Die middernag is 'n perfekte tyd om ons dag te ontwerp. Ons kan met God praat, Hom ons klagtes en bekommernis en vrees vertel.

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

 • Ek dank U, Here Jesus Christus, vir my skuld wat U aan die kruis van Golgota betaal het nog voordat ek in moederskoot verwek is. Dankie, my Here, vir die sondelose bloed wat U vir alle mense vergiet het sodat ons gered kan word
 • Ek versadig my lewe met die bloed van Jesus, laat my siel gesuiwer word van elke duisternis en ongeregtighede.
 • O God, laat u geestelike klere op my en my huishouding wees terwyl ek vanaand slaap.
 • O Here maak die poorte van genade oop en laat dit hierdie oomblik na my geesmens vervoer word.
 • Verlos my van elke komplot van die duiwel, red my siel o Jesus van vernietiging en veroordeling.
 • Ek gee my wil, begeerte en alles anders wat my skei van die teenwoordigheid van God oor.
 • Laat my lewe 'n getuienis wees vir my geslag dat hulle kan weet dat jy die Leeu van die stam van Juda, die Oue van Dae en die Almagtige God is.
 • Ek spreek onbeperkte guns aan al my pogings, o God laat my helpers vinnig na my gerig word.
 • Here, besoek nog een keer hierdie kwessie van beperking in my lewe en familie. Laat jou vuur daarop kom.
 • O God, wie ook al daardie sekere man is wat in my lot moet verskyn, ek dwing hulle om te kom.
 • O Here, wie ook al moet verskyn om my finansiële lot te verander, ek ontvang hulle bediening in Jesus Naam.
 • O God, waar is die sekere man vir my volgende vlak, laat hom in my lewe kom.
 • O Here, stuur die man wat in my kan glo en kondig aan wat U in my lewe belê het.
 • In die naam van Jesus praat ek na die ooste, weste, noorde en suide; Oral waar my guns is, in die naam van Jesus, beveel ek dit nou in my lewe.
 • In die naam van Jesus, elke hek wat teen my lot sluit, wees nou oop!.
 • Here enige man wat my aangesig sien, laat daardie salwing vir guns geaktiveer word. Hulle kontak met my gesig sal guns afdwing. Toegang tot die hart van konings en edeles.
 • Here begin om my te verhef deur u gunsmantel.
 • Here ek maak die poorte van my lot oop om te guns. Alle soorte mense, selfs vreemdelinge.
 • Here by guns, ek ontvang herstel.
  Noem daardie dinge wat veronderstel is om in jou lot te wees. Roep hulle om by die mantel van guns te verskyn.
 • Here elke noodlot helper wat my lewe voorheen verlaat het, moet weer in my lot verskyn.
 • (Noem iemand se naam) Deur die krag wat op my lewe gegee word, roep ek guns op jou lewe uit.
 • (Loop rond) Terwyl ek op hierdie grond loop, waar my helper ook al is, roep ek jou deur profesie, kom in my lewe in.
 • Waar hulle ook al is, gebruik ek die Aarde as 'n teken van profesie, vind my helper, geestelike, finansiële ens.
  O Aarde, hoor die Woord van die Here;
 • Ek het 'n vredesverbond. Elke besigheid en helper op die grond, wees in vrede met my en my lot. Oral waar jy my sien, antwoord my. Hulpbronne sal nie meer vir my weghardloop nie, hulle kom in oorvloed na my toe.
 • Elke handtekening van swaarkry en ongeluk hierdie jaar word begrawe. Dit kom tot 'n einde in Jesus naam.
 • Deur die mantel van guns, moet enige man wat my sien begeer om my te help en te seën. Alles wat in my hande sterf, jack terug na die lewe in die naam van Jesus.
 • Ek ontvang die Genade wat mense maak soveel bereik binne kort tyd. Daardie guns sal spoed in my lewe bring in Jesus Naam.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...

Openingsgebedspunte vir Nagwaak

Vandag gaan ons handel oor Openingsgebedspunte vir Nagwaak. Nagwaak is 'n geestelike tradisie...