Kragtige gebedspunte vir geestelike oorlogvoering en beskerming

Datum:

Vandag gaan ons te doen kry met Kragtige Gebedspunte vir Geestelike Oorlogvoering en Beskerming. Die Skrif sê dat ons nie teen vlees en bloed geworstel het nie. Dit beteken dat ons in die lewe altyd die stryd teen magte en owerhede sal veg. Die Skrif het egter die oorwinning oor al hierdie magte verseker. En daarom moet ons betrokke raak by die Geestelike oorlogvoering en beskermingsgebede sodat ons die werke van die duisternis ten volle moet teëwerk.

Efesiërs 6:12 Want ons worstel nie teen vlees en bloed nie, maar teen die owerstes, teen die owerhede, teen die kosmiese magte oor hierdie huidige duisternis, teen die geestelike magte van die bose in die hemele.

In hierdie gebedsartikel sal ons jou die beste psalm gee om aan geestelike oorlogvoering en beskermingsgebed oor te gee. Hierdie psalm gee ons gebed 'n aansienlike hupstoot in die ryk van die gees.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Watter Psalms word gebruik vir geestelike oorlogvoering? 

Ons beveel aan dat jy psalm 91 gebruik vir geestelike oorlogvoering en beskermingsgebede. Hierdie psalm is kragtig en dit kan ook vir beskerming gebruik word. 


Hy wat in die skuilplek van die Allerhoogste woon, sal bly onder die skaduwee van die Almagtige. Ek sal sê van die Here, Hy is my toevlug en my vesting: my God; op Hom sal ek vertrou. Waarlik, Hy sal jou verlos van die snare van die voëlvanger en van die swaar pes. Hy sal jou bedek met sy vere, en onder sy vlerke sal jy vertrou; sy waarheid sal jou skild en die skild wees. Jy mag nie in die nag bang wees vir die skrik nie; en ook nie vir die pyl wat op die dag vlieg nie; Ook nie vir die pes wat in die duisternis wandel nie; ook nie vir die verwoesting wat op die middag verwoes nie. Duisend sal aan jou sy val en tienduisend aan jou regterhand; maar dit sal nie naby jou kom nie. Net met jou oë sal jy die loon van die goddelose aanskou en sien. Omdat jy die gemaak het Here, wat my toevlug is, ja, die Allerhoogste, u woning; Daar sal geen onheil jou tref nie, en geen plaag sal naby jou woonplek kom nie. Want Hy sal sy engele oor jou bevel gee om jou te bewaar op al jou weë. Hulle sal jou op hul hande dra, dat jy nie jou voet teen 'n klip stamp nie. Jy sal op die leeu en die adder trap. Die jong leeu en die draak sal jy onder voete vertrap. Omdat hy My liefhet, daarom sal Ek hom red; Ek sal hom verhef, omdat hy my Naam geken het. Hy sal My aanroep, en Ek sal hom antwoord; Ek sal by hom wees in benoudheid; Ek sal hom verlos en hom eer. Met 'n lang lewe sal Ek hom versadig en hom my heil laat sien.

Kragtige gebedspunte vir geestelike oorlogvoering en beskerming

 • Dankie Jesus dat U altyd my gevegte vir my stry, Jehovah. My krag en my verlosser. Selfs al kom die vyande vir my, sal God altyd Sy hoeke stuur om oor my te waak en my van die vyande te verlos.
 • Ag Here, ek bid dat elke prins van my familiehuis wat wil dien as 'n hindernis tussen my en my beantwoorde gebede vernietig en heeltemal uitgewis word in Jesus magtige kosbare Naam.
 • Ek maak elke voorvaderlike god in my familie wat veroorsaak dat ek misluk, nutteloos en magteloos in Jesus se magtige kosbare naam.
 • Here Jesus ek bid dat elke demoniese en sataniese strik wat teen my lewe en lot gestel word deur die kragtige hand van God in stukke vernietig word, Heilige Gees verbrand hulle fyn tot as in Jesus Naam, moenie die vyande die bevrediging gee om my te oorwin in die naam van Jesus.
 • Vader, laat alle bose vriende, familielede, neefs of familielede, wat kwaad teen my lewe beplan en maniere soek om my nutteloos te maak en my onbekwaam te maak, oproer ontvang en ongeorganiseerd wees, in die Naam van Jesus. Al wat hulle het wat hulle gebruik het om my te pynig en die lewe nie vir my maklik te maak nie, brand hulle af deur die krag van die heilige gees in Jesus Naam.
 • Vader Here, ek bid hierdie oomblik dat my lewe, finansies, loopbaan, huwelik, huishoudings, bediening en gebedslewe heeltemal gevaarlik en onaantasbaar sal wees vir die koninkryk van die hel, in die Naam van Jesus.
 • My Vader, God laat elke bose poging van die vyande wat probeer om my af te trek en my skande te bring, nutteloos, nietig en nietig gemaak word, in die Naam van Jesus.
 • My Here en my God, rig voorbidders en helpers op om altyd vir my in die bres te staan ​​in die plek van gebede, in die teenwoordigheid van my teëstanders in die Naam van Jesus.
 • Al die bose planne teen my geestelike en fisiese lewe, al die bose byeenkomste van die vyande om my geestelike en fisiese lewe te vernietig, word beskaamd in die Naam van Jesus.
 • Elke keer as die vyande bymekaarkom om my koers te bespreek, versprei O Here Jesus hulle byeenkoms in Jesus Naam. Hulle bose plek van ontmoeting, Vader Here het dit in Jesus Naam aan die brand gesteek.
 • Ek staan ​​teen alle demoniese spieëls, elke bose moniteringstoestelle teen my geestelike lewe om in stukke te kraak, in die naam Jesus Christus.
 • Vader, ek bedek myself met die bloed van Jesus en in die vuur van die Heilige Gees in Jesus Naam.
 • Die muur van Jerigo wat sterk teen my staan ​​en my bestemming vervul, val plat deur die krag van Jesus Christus terwyl ek Halleluja sewe keer sing (7 Halleluja)
 • Ek is verlos van die Here, Jesus is my lied van verlossing, my hoop op heerlikheid. Voortaan is ek onaantasbaar in Jesus Naam.
 • Ek bedek myself en my huishouding met die bloed van Jesus. Ek beveel deur die heilige gees om enige bose pyle wat in die Naam van Jesus teen my gerig is, aan die sender terug te stuur.
 • O Here, laat my liggaam, siel en gees verander word in warm kole vuur wat te warm is vir die duiwel om aan te raak in Jesus Naam. Ek is bedek deur die bloed van Jesus, daarom moet niemand my in Jesus Naam pla nie.
 • Ek maak elke bose oorlog en wapens wat vir my opsy gesit is nutteloos en verlam enige negatiewe toespraak, genooide vloeke en gemaskerde bose uitsprake teen my lewe in die Naam van Jesus.
 • Dankie Jesus dat U altyd daar is vir my en dat U my gebede beantwoord het. Wees verhewe Here Jesus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Middernag Gebed Punte Vir Deurbraak Gebed Vir Genade

Vandag gaan ons handel oor Middernaggebedspunte vir deurbraakgebed vir genade. Ons het te doen met...

7 Dae Middernag Gebed Punte

Vandag gaan ons te doen kry met 7 Dae Middernag Gebedspunte. Kom ons doen 'n 7 dae middernag gebede....

Gebedspunte vir goddelike geleenthede

Vandag gaan ons oor Gebedspunte vir Goddelike Geleenthede handel. Goddelike geleenthede is lewensveranderende kanse wat...

Gebedspunte vir guns en deurbraak

Vandag gaan ons oor Gebedspunte vir Guns en Deurbraak handel. Guns roei swaarkry in die lewe uit ...